A ja pierwsze (i jedyne) za post z prośbą o co łaska xDA ja pierwsze 20 RP za post dostałem za zamknięcie ogólnego tematu o W3, hue hue.
Masz już na ten komputer?A ja pierwsze (i jedyne) za post z prośbą o co łaska xD
Pff, a ile ludzie dostali REDpointów za jeżdżenie po mnie xD Tego nie zliczyszJa dostałem trzydzieści punkcików z hakiem za pojazd po mitku.
Słyszałem, że Hunt rezygnuje z posady i forumWiem, wszyscy będziecie chorzy, Hunt zostanie, znany plan, bardzo dobry.![]()
Czyli Serek zostanie moderatorem?Słyszałem, że Hunt rezygnuje z posady i forum![]()
Nie no, rekrutacja na moderatora na zastępstwie musi być uczciwa i przejrzysta. Wygra oczywiście ten, kto da najgrubszą kopertę.Czyli Serek zostanie moderatorem?
Cóż, ja nadal czekam na nagrodę za liczbę kotów....ale przelewem też przyjmuję![]()
Będziesz mógł rzucać kostką na cziterskim stole jak znowu przyjdziesz pograć ;>Cóż, ja nadal czekam na nagrodę za liczbę kotów.![]()
Jak można tak rzucać słowa na wiatr?Sooon.
Ale miało być coś lepszego od kolekcjonerki trójki! Buu!Będziesz mógł rzucać kostką na cziterskim stole jak znowu przyjdziesz pograć ;>