Pochwal się swoim V

+
photomode_01122025_225650.png

@Sylvin
Dzięki, teraz się dowiedziałem że w tym trybie mogę dodawać postacie.
photomode_02022026_183208.png

Przy okazji, pierwszy raz też przechodzę z polskim dubbingiem, myślałem że język polski nie będzie pasował do tak amerykańskiej miejscówki, ale dubbing wyszedł Redom świetnie jak zwykle. Żebrowski jako Silverhand wypada świetnie, jego Johnny ma więcej charakteru niż Keanu.
To aż dziwne że wypadał tak słabo jako Geralt, w porównaniu z Rozenkiem. To chyba musiała być wina reżyserii.
Aż zacząłem się zastanawiać, czy gdyby to jego Redzi zatrudnili jako Geralta w grach, to przy nich nie wypadłby równie dobrze.

@Sylvin
Przy okazji, pierwszy raz też przechodzę z polskim dubbingiem, myślałem że język polski nie będzie pasował do tak amerykańskiej miejscówki, ale dubbing wyszedł Redom świetnie jak zwykle.
Jedyne co mi nie pasuje, to że nie wszystko jest po polsku, i można nadal usłyszeć nie po polsku.
Takie fifty fifty.

@Sylvin
Dzięki, teraz się dowiedziałem że w tym trybie mogę dodawać postacie.
Fajnie, że mogłem w czymś pomóc ;)
Jedyne co mi nie pasuje, to że nie wszystko jest po polsku, i można nadal usłyszeć nie po polsku.
Takie fifty fifty.

Przez chwilę zastanawiałem się co nie jest po polsku, ale teraz gram z angielskim dubbingiem. Faktycznie brakuje troche tłumaczenia niektórych rzeczy. Idzie do tego przywyknąć, zawsze jednak pozostaje takie małe "ale" na końcu języczka. Można by to lepiej przemyśleć w kolejnych grach. Mimo wszytko, dla mnie ten angielski w tle idealnie wpisuje się w multikultulturowość Night City i pozostawia przeświadczenie, że to nadal Ameryka.

Może w końcu mi się uda skończyć grę korposką - nakręciłem się mocno czytając nowe shardy po ostatnim patchu w kontekście potencjalnej fabuły sequela, no i kusiło mnie, żeby ograć samodzielnie zakończenie Diabła. Trzymajcie kciuki.

1770370035895.png

1770370048642.png

1770370069941.png

1770370093966.png

1770370105941.png

Top Bottom