Ktoś go w końcu zaktualizował? Pamiętam że spadł z rowerka jak wyszło 2.0Ja wróciłem do Night City, po wszystkich patchach, planując przejść tym razem zarówno wątek główny jak i dodatek, z modami, i nowym V.
View attachment 11431785
View attachment 11431786
Powiem tak: Mod na latające pojazdy jest zajebisty.
Najwyraźniej tak, skoro mi chodziKtoś go w końcu zaktualizował? Pamiętam że spadł z rowerka jak wyszło 2.0
Ja podobnie. Kilka modów już mam, ale jeszcze będę się rozglądać za kolejnymi. Muszę sprawdzić ten na latające pojazdyJa wróciłem do Night City, po wszystkich patchach, planując przejść tym razem zarówno wątek główny jak i dodatek, z modami, i nowym V.
Jedyne co mi nie pasuje, to że nie wszystko jest po polsku, i można nadal usłyszeć nie po polsku.@Sylvin
Przy okazji, pierwszy raz też przechodzę z polskim dubbingiem, myślałem że język polski nie będzie pasował do tak amerykańskiej miejscówki, ale dubbing wyszedł Redom świetnie jak zwykle.
Się wmontował w ten zbiornik i wygląda jak święty![]()
To racja. Do tej pory nie łapię, czemu tego "Dont walk" albo DJ-jów z radia też nie można było zdubbingować.Jedyne co mi nie pasuje, to że nie wszystko jest po polsku, i można nadal usłyszeć nie po polsku.
Takie fifty fifty.
Fajnie, że mogłem w czymś pomóc@Sylvin
Dzięki, teraz się dowiedziałem że w tym trybie mogę dodawać postacie.
Jedyne co mi nie pasuje, to że nie wszystko jest po polsku, i można nadal usłyszeć nie po polsku.
Takie fifty fifty.