Nie podoba mi się ten post. Sam prawniczy bełkot. Zero wyjaśnień własnymi słowami - prawdopodobnie sam Eriash nie wie o co chodzi, tylko przepisał to z jakiegoś raportu. Ewentualnie zatracił się w nawale swojej pracy i zapomniał kim jest, bo tak to wygląda.Nie podobają mi się też słowa Optimus i DRM.Eriash said:Akapit 1: bla 1 października 2009 bla CD Projekt Investment bla Optimus SA blablabla Optimus bla 100% bla CDP Investment, blabla CDP Investment blablabla Optimus. Akapit 2: blablablabla 100% blabla CDP Investment, Optimus blablablabla CDP blablabla CD Projekt Investment blabla 50% bla Optimus S.A.: Więcej blabla blabla tu blablabla. CD Projekt Investment Sp z o.o. oraz z b.l.a. blablabla, blablabla CD Projekt Sp. z o.o...
A to mi się podobaEriash said:Czyli teraz CD Projekt ma w połowie władzę nad Optimusem który jest właścicielem CD Projektu?
trueNie podoba mi się ten post. Sam prawniczy bełkot. Zero wyjaśnień własnymi słowami - prawdopodobnie sam Eriash nie wie o co chodzi, tylko przepisał to z jakiegoś raportu. Ewentualnie zatracił się w nawale swojej pracy i zapomniał kim jest, bo tak to wygląda.Nie podobają mi się też słowa Optimus i DRM.
Od kilku miesięcy szukaliśmy sposobu na wejście na giełdę, by się dalej rozwijać i łatwiej pozyskiwać kapitał na produkcję gier, nie musząc być na łasce zachodnich wydawców.
Wymiata ;DCzyli teraz CD Projekt ma w połowie władzę nad Optimusem który jest właścicielem CD Projektu?
lepsze są próby zrozumienia/wyjaśnienia przez forumowiczów.To nie jest info dla graczy PC tylko dla graczy giełdowych i tyle.trueNie podobają mi się też słowa Optimus i DRM.![]()
DOBRE!To jest chyba wlasnie TOKristoss said:Jeśli ktoś nie rozumie co się właściwie stało to polecam stronkę:: http://zagraceni.pl/cdprojekt-i-optimus-kto-przejal-kogo
Jakie karty? Chodzi Ci o to?zloty11235 said:mam pytanie niewiedzialem gdzie je napisac to pisze tu kiedy beda dostepne te nowe karty z wiedzmina ?????
Trochu pomocne, zrozumiałem, ale i tak nic nie rozumiem. ^^Ludzie! Powiedzta! Dobrze czy źle się dzieje?hm. Skoro Erjasz się chwali, to pewnie dobrze. ;pKristoss said:Jeśli ktoś nie rozumie co się właściwie stało to polecam stronkę:: http://zagraceni.pl/cdprojekt-i-optimus-kto-przejal-kogo Co prawda wymowa tekstu nie jest zbyt miła ale klarownie wyjaśnia całą sytuację...(IMO nie każdy musi się znać na prawie handlowy)
Od tego jest rzecznik prasowy. Chyba istnieje ktos taki w CDP???Douger said:Oni są od robienie gier, a nie zaspokajania twojej potrzeby czytania newsów. Na wszystko jest czas.
Jednakowuż przy tworzeniu Wiedźmina jedynki nie było z tym problemu, strona była moderowana na okrągło, a teraz czuję się jakby ta gra nie była tworzona dla mnie (potencjalnego nabywcy i fana).Douger said:Oni są od robienie gier, a nie zaspokajania twojej potrzeby czytania newsów. Na wszystko jest czas.
No fakt to może być przeszkoda, bo w Polsce to nigdy nic nie wiadomo.OxCAFE said:A problemy z konsolowym Wiedźminem 1 sprawia, że każdy w Redzie 4 razy się zastanowi, zanim cokolwiek da do publikacji.