Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    GWENT MASTERS TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI SUGESTIE
  • FABUŁA
  • ROZGRYWKA
    NILFGAARD KRÓLESTWA PÓŁNOCY POTWORY SCOIA'TAEL SKELLIGE SYNDYKAT
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC iOS Android
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Podróż powraca: dołącz na szlaku do Ciri!

+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Next
1 of 5

Go to page

Next Last
Alicja.

Alicja.

CD PROJEKT RED
Aug 4, 2020

Obejrzyj zwiastun:

CZYŃ POSTĘPY

Każde zwycięstwo się liczy. Każda runda, którą wygrasz w GWINCIE – w rozgrywce klasycznej, sezonowej i na Arenie – będzie oznaczać postępy w Podróży.

Codzienne bonusy. Wracaj każdego dnia, żeby otrzymać bonus „Zasłużony wypoczynek”, która przyśpieszy twoje postępy.

Żadnych granic. Kontynuuj postępy w ramach Podróży powyżej 100. poziomu i zdobywaj dodatkowe nagrody!

ZDOBYWAJ NAGRODY

Nagrody dla każdego. Zbieraj awatary i Punkty Nagród, po prostu grając. Każdy może to robić za darmo!

Zdobądź legendarną neutralną skórkę dowódcy: Ciri. Odblokujesz ją natychmiast po wykupieniu Karnetu Premium.

Zbierz ponad 50 unikatowych ozdób. Z Karnetem Premium dostępne jest jeszcze więcej nagród!

ZMIENIAJ WYGLĄD

Personalizuj Ciri. Awansuj w trybie Podróży, żeby odblokować kolejne kosmetyczne elementy do legendarnej skórki Ciri: uzbrojenie, stroje, aury i akcesoria.

Pokaż swoją osobowość. Powiększ swoją kolekcję ozdób o nowe skórki monet, animowane awatary i ramki, dostępne w ramach drugiego sezonu Podróży.

COTYGODNIOWE AKTUALIZACJE

Rozwijająca się historia. Zaglądaj co tydzień, żeby poznawać kolejne rozdziały historii Ciri sprzed wydarzeń z gry Wiedźmin 3: Dziki Gon.

Nowe zadania co tydzień. Każdy rozdział historii Ciri wiąże się z osobnym zestawem zadań, których wykonanie przyśpieszy twoje postępy w ramach Podróży.

Ośmielisz się rozpocząć swoją Podróż?

• RED Point
Reactions: hertores, PATROL and Gomola
Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 4, 2020
Widzę nowy system wyświetlania historii - czy historia z poprzedniej podróży też się pojawi w grze "do poczytania" czy też muszę bazować na swoich porobionych screenshotach?

• RED Point
Reactions: SMiki55, Gomola and piotr4440
SMiki55

SMiki55

Mentor
Aug 4, 2020
„Viceroya Ge’elsa”… nie przypominam sobie, by Ponglish był jedną z dostępnych opcji językowych :p

Screenshot_20200804-142029_Gwent.jpg

Z innej beczki: po zakupie premium na stronie nie wyświetla się ono u mnie na Androidzie. Napiszę do supportu.

E: działa po otworzeniu podróży na PC.

Last edited: Aug 4, 2020
  • RED Point
Reactions: milleniumhand1
Pijany_Rycerz

Pijany_Rycerz

Forum regular
Aug 4, 2020
Podróż jest wyśmienita ale nie mogę kupić premium. Komunikat (w Gwincie): "Włącz GOG Overlay" - lecz on jest już włączony. Ktoś coś?

• RED Point
Reactions: MaRIB1
SMiki55

SMiki55

Mentor
Aug 4, 2020
@Pijany_Rycerz możesz zakupić premium bezpośrednio na stronie, ale jak widać po moim przykładzie mogą być tu błędy.

G

ghs

Forum veteran
Aug 4, 2020
Pijany_Rycerz said:
Podróż jest wyśmienita ale nie mogę kupić premium. Komunikat (w Gwincie): "Włącz GOG Overlay" - lecz on jest już włączony. Ktoś coś?
Click to expand...
jeżeli korzystasz z windows defendera to dodaj gog i gwinta do wyjątków. czasami też aktywny msi afterburner sprawiał kłopoty ze sklepem w gwincie, spróbuj wyłączyć na czas zakupu, o ile ofc używasz.

MaRIB1

MaRIB1

Senior user
Aug 4, 2020
Pijany_Rycerz said:
Click to expand...
Często tak jest na początku na drugi dzień działa po aktualizacji.

gojlad

gojlad

Senior user
Aug 4, 2020
Gdzie jest opcja zakupu podróży za walutę z gry jak w innych grach tego typu?

piotr4440

piotr4440

Forum regular
Aug 4, 2020
gojlad said:
Gdzie jest opcja zakupu podróży za walutę z gry jak w innych grach tego typu?
Click to expand...
Tu nie na tym to polega... Wymień karcianki w których masz battlepas a potem wymień te w których możesz sobie kupić premium za walutę z gry. Chcesz kosmetykę w ilości hurtowej i to nie brzydką to daj "grosza wiedźminowi sakiewką potrząśnij" mikropłatności tego typu bez wpływu na rozgrywkę są jedynymi jakie popieram. Po taniości a ten jeszcze marudzi

• RED Point
Reactions: MaRIB1 and Gomola
Gomola

Gomola

Forum veteran
Aug 4, 2020
Te nagrody z podróży są na tyle odjechane, że raz do roku, w jakimś okresie posuchy, powinna być udostępniana jedna archiwalna podróż.

Ludzie, którzy nie zdążyli, mogliby sobie dokończyć drzewka a nowi gracze na pewno z pocałowaniem ręki by grali.

• RED Point
Reactions: Wojtech2005 and Jedmar0702
Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 4, 2020
Podróż trwa 92 dni, a ostatni znaczący kontrakt ma 175 poziom.

Trzeba zdobywać przynajmniej 14 poziomów na tydzień aby go osiągnąć.

Prawie 6 poziomów tygodniowo wchodzi z zadań, więc potrzeba ponad 8 poziomów tygodniowo z samej gry.

Samo granie 14 wygranych rund dziennie może nie wystarczyć, może być potrzebne kilka więcej.

EDIT: Już wiem, że nie "może być potrzebne" a "jest potrzebne" - dokładniejsze wyliczenia.

Last edited: Aug 5, 2020
  • RED Point
Reactions: cymera2, olisek, milleniumhand1 and 2 others
adjdmd

adjdmd

Rookie
Aug 4, 2020
Nie dałoby się obniżyć wymagań względem Androida? Chodzi mi o wersję. Mam 5.1 - działa Hearthstone, Runeterra, a Gwint niestety nie ;-; - a to moja ulubiona karcianka...

M

Matix01290

Forum regular
Aug 4, 2020
175 to za dużo

• RED Point
Reactions: smykPL, Jedmar0702 and MaRIB1
smykPL

smykPL

Forum regular
Aug 4, 2020
Podrzuci ktoś link o co chodzi z tymi 175 lvlami bo przyznam się że nie widzę nic takiego i nie chce się szukać, pozdrawiam

Gomola

Gomola

Forum veteran
Aug 5, 2020
smykPL said:
Podrzuci ktoś link o co chodzi z tymi 175 lvlami bo przyznam się że nie widzę nic takiego i nie chce się szukać, pozdrawiam
Click to expand...
Po dojściu do setnego poziomu lewele lecą Ci dalej i odblokowujesz dodatkowe skórki. Sprawdź sobie na elementach Ciri.

• RED Point
Reactions: smykPL
PATROL

PATROL

Moderator
Aug 5, 2020
Łezka się zakręciła w oku po przeczytaniu pierwszego fragmentu, wspaniała sentymentalna podróż do jednego z najlepszych i najważniejszych opowiadań z cyklu wiedźmińskiego :sad:

Patrząc na to jak mało czasu mieli dla siebie Ciri i Vesemir między jej powrotem a bitwą o Kaer Morhen, to jednak błagam, wciśnijcie tę opowieść właśnie tam... Niech to nie będzie Ciri wspominająca dawne czasy przy grobie wuja Vesemira, bo moje serce nie wytrzyma ze smutku :D

Absolutnie fantastyczny strój Ciri-wiedźminki, a grafiki cudowne. Powinny wisieć w ramkach w galeriach sztuki, Pościg Dzikiego Gonu czy Ostatnie Pożegnanie nie dość, że przedstawiają ważne sceny, to jeszcze w taki sposób... Mam ogromną nadzieję, że kiedyś wyjdzie ilustrowane wydanie Sagi w stylu książek Tolkiena z malowidłami tego typu.

• RED Point
Reactions: SMiki55, YenneferB and KeeRay65
smykPL

smykPL

Forum regular
Aug 5, 2020
Gomola said:
Po dojściu do setnego poziomu lewele lecą Ci dalej i odblokowujesz dodatkowe skórki. Sprawdź sobie na elementach Ciri.
Click to expand...
Nie domyśliłem się gdzie to można sprawdzić, dzięki. Z tego co widzę to ostatni element jest na 160 poziomie. Wyliczył już ktoś ile średnio dziennie koron trzeba wbijać :D?

Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 5, 2020
smykPL said:
Nie domyśliłem się gdzie to można sprawdzić, dzięki. Z tego co widzę to ostatni element jest na 160 poziomie. Wyliczył już ktoś ile średnio dziennie koron trzeba wbijać :D?
Click to expand...
forums.cdprojektred.com

[PSA] Podróż: kontrakt "Wszystko albo nic!" - wyliczenia na sierpień

Kontrakt polega na wbiciu 175 poziomu podróży w ciągu 92 dni. Policzmy. Potrzebujemy w sumie: 175 poziom = 175 x 24 korony = 4200 koron. Dzienne bonusowe korony: 92 dni = 92 x 28 podwojonych koron = 2576 koron. Tygodniowe zadania: 12 tygodni = 12 x 6 x 20 dodatkowych koron z zadań = 1440...
forums.cdprojektred.com forums.cdprojektred.com

• RED Point
Reactions: smykPL
Iorweth15

Iorweth15

Senior user
Aug 5, 2020
A ja mam konkretne pytanie. Jest powiedziane że codziennie dostajemy bonus 14 dodatkowych koron. No to gdzie one są. Na dowód załączam screena. Ktoś wie czy o określonej godzinie się to odnawia. Z góry dziękuję za pomoc.

Attachments

• Brak 14 dodatkowych koron.png
    Brak 14 dodatkowych koron.png
    412.9 KB Views: 105
L

luk757

Senior user
Aug 5, 2020
U mnie bonus już się odnowił dziś.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Next
1 of 5

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, The Witcher®, GWENT® are registered trademarks of CD PROJEKT Capital Group. GWENT game © CD PROJEKT S.A. All rights reserved. Developed by CD PROJEKT S.A. GWENT game is set in the universe created by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.