Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Poradniki Cosplayowe - Yennefer

+
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …

Go to page

• 32
Next
First Prev 3 of 32

Go to page

Next Last
SMiki55

SMiki55

Mentor
Sep 4, 2014
P ATROL said:
@SMiki55, skończ z tymi datami, minęło 5 lat od Brenny do W1.
Click to expand...
Absurd. Bitwa pod Brenną, jak i Pokój Cintryjski czy pogrom w Rivii to 1268.

• RED Point
Reactions: robert70r
PATROL

PATROL

Moderator
Sep 4, 2014
@SMiki55 wszystko pasuje, jeżeli zignorujesz raz tylko pojawiającą się datę 1270, a weźmiesz po uwagę kilka/kilkanaście razy powtarzane słowa o pięcioletniej nieobecności Geralta. Ale nie offtopujmy tutaj, jest od tego lepsze miejsce.

Oby Keira Metz nie wyglądała tak
http://bi.gazeta.pl/im/6/11599/z11599136O.jpg

• RED Point
Reactions: Iskelet, Mengaard, Fifu and 2 others
Swooneb

Swooneb

Mentor
Sep 4, 2014
I znów robi się off topic, w kolejnym temacie. Proponuję przestać pisać o datach w temacie o cosplayu Yennefer.

• RED Point
Reactions: zi3lona
eustachy_j23

eustachy_j23

Forum veteran
Sep 4, 2014
Niektórzy piszą, ze Yen nie była śliczną, miłą dziewczynką.
A przepraszam bardzo, ale w którym miejscu ta pani jest śliczna?
Przecież to zwyczajna, pulchna, pospolita twarz, w której nie ma absolutnie nic interesującego, na domiar złego ma jakiś tępy, myślą nieskażony wyraz.
Co się stało z Yen ze zwiastuna, kto ją porwał i zastąpił tym tanim sobowtórem?
Postać czarodziejki z Vengerbergu stanowiła wielką niewiadomą.
Bałem się, że Redzi sobie z tym nie poradzą, modliłem żeby nie sknocili i odetchnąłem z ulgą po SoD...
Jak widać przedwcześnie.
Jeśli to coś ma mi niszczyć "książkowy" wizerunek czarodziejki, to już lepiej, żeby w W3 nie pojawiła się wcale.

• RED Point
Reactions: Iskelet, Wroobelek, SMiki55 and 7 others
Sneky

Sneky

Rookie
Sep 4, 2014
Problemem jest to że twarz jest za bardzo spasiona, taka kuleczka, co czyni z niej takiego słodziaka troche, a raczej nie powinno... Ale wierze że zostanie to poprawione. Źle nie ma ubranie i włosy są kapitalne, twarz troche do poprawy.

• RED Point
Reactions: Iskelet
Swooneb

Swooneb

Mentor
Sep 4, 2014
@sneky @eustachy_J23 Z tą pulchnością przesadzacie, ja nie widzę żeby była pulchna.

Last edited: Sep 4, 2014
  • RED Point
Reactions: AndrewXRW and eustachy_j23
Sneky

Sneky

Rookie
Sep 4, 2014
Oprócz pulchności można zarzucić jeszcze że jest za mało kobieca, wygląda jak nastolatka trochę.

• RED Point
eustachy_j23

eustachy_j23

Forum veteran
Sep 4, 2014
Swooneb said:
Z tą pulchnością przesadzacie, ja nie widzę żeby była pulchna.
Click to expand...
Zasadniczo głowa ma jakiś dziwny kształt, włosy przypominają wiecheć słomy, a twarz jakaś mało kobieca, niemal męska.
Cosplayerka Yen bije growy wizerunek na głowę, nawet art jest klasę lepszy, chociaż w gruncie rzeczy mi się nie podoba.
Zniszczyło mnie to, co zobaczyłem. Załamka...

• RED Point
PATROL

PATROL

Moderator
Sep 4, 2014
@Swooneb porównaj twarz ze screena do arta powyżej, ma więcej ciałka niż na nim. A ten art jest taki ładny...

Q

Qyzu_

Rookie
Sep 4, 2014
Jejku, jej. Co żeście zrobili...
Trzeba przywrócić Yen do stanu z trailera SoD, bo inaczej będzie porażka na całej linii. Niech ktoś zrobi ankietę na ten temat, bo to jest na pewno gorsze niż brak pokera.

• RED Point
Sneky

Sneky

Rookie
Sep 4, 2014
Yup, jak dla mnie wersja z SoD trailera była zdecydowanie najlepsza, niestety przez osoby które narzekały na tamten model twarz została zepsuta, nie wiem ile w tym jest roboty mimiki bo mimo wszystko tamta Yen była w ruchu a tu jest na zdjęciu, ale widać jednak że coś było grzebane z nią bo różnica jest spora.

@Qyzu' zgadzam się, trzeba reagować jak najszybciej póki jest czas, i naprowadzić REDów na ten model z SoD bo on był świetny według mnie.

Swooneb

Swooneb

Mentor
Sep 4, 2014
@P ATROL Do Barbie też jej daleko, powiedziałbym że w zupełnie drugą stronę. Yennefer ma nieregularną twarz, pomysł ciekawy, bo fajnie jak główni bohaterzy się czymś wyróżniają. Ale dla mnie jest bardzo nieurodziwa, zupełnie jak nie czarodziejka. A przez to że przypomina mi młodszego brata mojego znajomego to mam wrażenie że to facet w peruce. :| To już niech Geralt będzie Brandonem, ale Yen niech wygląda jak na Trailerze.

A co do arta to wiadomo że na artach wszystko wygląda trochę inaczej więc się nim nigdy nie sugerowałem, ja przyjąłem że Yen będzie wyglądała jak w trailerze, a tu szok, Yen z cosplaya wygląda mi na osobę o temperamencie odwrotnym do Yen.

• RED Point
Reactions: shasiu, PATROL and eustachy_j23
Nars

Nars

Moderator
Sep 4, 2014
Włosy fryzura - super. Strój i detale - super. Twarz rzeczywiście jest dziwna. Jest podobna do dość powszechnie akceptowanej twarzy z trailera, ale z drugiej strony jest wyraźnie inna. Widocznie ktoś się bawił proporcjami i detalami. Generalnie psuje ona ogólny efekt. Pozostaje mieć nadzieję, że Czerwoni wciąż dysponują modelem z trailera i mogą go podmienić (oraz, że to nie jest twarz z trailera w innym ujęciu).

• RED Point
Reactions: Iskelet, Vojtas, Wroobelek and 11 others
Szincza

Szincza

Moderator
Sep 4, 2014
O to to, to jest dobre określenie. Twarz psuje efekt.
Jakaś za duża w proporcjach się wydaje. Za szeroka nieco, no i jest tak dziwnie "pulchnie".
Taka trochę Liv Tyler + parę kilogramów.

Q

Qyzu_

Rookie
Sep 4, 2014
szincza said:
Jakaś za duża w proporcjach się wydaje. Za szeroka nieco, no i jest tak dziwnie "pulchnie".
Click to expand...
REDzi chyba w ogóle mają skłonność do robienia pulchnych twarzy. Z Geraltem to samo zrobili. Inne NPCe też wcale nie mają kościstych rys twarzy.

Szincza

Szincza

Moderator
Sep 4, 2014
Qyzu' said:
REDzi chyba w ogóle mają skłonność do robienia pulchnych twarzy. Z Geraltem to samo zrobili. Inne NPCe też wcale nie mają kościstych rys twarzy.
Click to expand...
Z Geraltem jest dziwna sprawa, bo on raz wygląda dobrze - raz nie. Zależy od kąta. W ogóle w W3 jest jakiś przytyrany, ale ogólny efekt z Cintryjskim Wahadłem mi się podobał. Nawet mimo tych nieszczęsnych policzków.
Tymczasem z nową Yen nie ma żadnego ujęcia, które by jakoś wyglądało. Na każdym zdjęciu wychodzi na pierwszy plan to o czym mówiłem wcześniej. Cały model jest świetny i nagle BAM - ta twarz - dobre wrażenie umyka.

No i Ciri wygląda dobrze. Nawet bardzo dobrze.

eustachy_j23

eustachy_j23

Forum veteran
Sep 4, 2014
Odnoszę wrażenie, że chciano upodobnić Yen do Eve, ale coś ewidentnie poszło źle i dostaliśmy bardziej chłopa niż kobietę.
Co do fryzury, ta również wygląda dziwnie, włosom brak objętości, wydają się przetłuszczone, brudne.
Strój super, ale od szyi w górę jest po prostu źle.

Mam nadzieję, że chociaż Triss nie będą "poprawiać", bo tam, podobnie jak z Yen nie było czego poprawiać i można tylko popsuć.

Swooneb

Swooneb

Mentor
Sep 4, 2014
eustachy_J23 said:
Odnoszę wrażenie, że chciano upodobnić Yen do Eve, ale coś ewidentnie poszło źle i dostaliśmy bardziej chłopa niż kobietę.
Co do fryzury, ta również wygląda dziwnie, włosom brak objętości, wydają się przetłuszczone, brudne.
Strój super, ale od szyi w górę jest po prostu źle.
Click to expand...
Też mi to przyszło na myśl, od razu porównałem sobie obie panie. I wygląda trochę na to, że Yennefer to taka karykatura Eve Beauregard. Włosy mogą być z wersji konsolowych gdzie są mniejsze detale.

Szincza

Szincza

Moderator
Sep 4, 2014
@ up: Jeśli taki był zamysł, to chyba coś po drodze nie wyszło...:hmm:

• RED Point
Reactions: Iskelet, Mengaard and socchi
S

socchi

Mentor
Sep 4, 2014
del

Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …

Go to page

• 32
Next
First Prev 3 of 32

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.