Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Poradniki Cosplayowe - Yennefer

+
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …

Go to page

• 32
Next
First Prev 4 of 32

Go to page

Next Last
B

BirdTheBard

Rookie
Sep 4, 2014
Tak wygląda lepiej.

Oryginal

Last edited: Sep 4, 2014
  • RED Point
Reactions: Iskelet, SMiki55, Solan7 and 3 others
Szincza

Szincza

Moderator
Sep 4, 2014
Zapożyczam tekst od Kinleya:

CDP RED teraz:

Nie wygracie REDzi :p

• RED Point
Reactions: Wroobelek and Mengaard
R

RoleQ

Senior user
Sep 4, 2014
Redzi zróbcie coś z tą twarzą Yennefer. Jest paskudna i tyle.

A

adventus.219

Rookie
Sep 4, 2014

Buahahhahahahahahahhahahahhaah

Hah... Zaraz, czemu ja się śmieję? Przecież tu chodzi o wygląd Yen. No nie. Nie, nie nie.
Przecież na trailerze było dobrze. A tu znowu zmiany -Spoko, mogliście jej twarz wyszczuplić, a tu całkiem na odwrót -Jeszcze większy pączek. Chyba po to by pasowała do Geralta.

Geralt słodki pulpecik i wybranka jego serca -Słodka pulpecikowa:

eustachy_J23 said:
Niektórzy piszą, ze Yen nie była śliczną, miłą dziewczynką.
A przepraszam bardzo, ale w którym miejscu ta pani jest śliczna?
Przecież to zwyczajna, pulchna, pospolita twarz, w której nie ma absolutnie nic interesującego, na domiar złego ma jakiś tępy, myślą nieskażony wyraz.
Click to expand...
O, to to. Mam wrażenie, że tutaj nie ważne jaką by panienkę zaprezentowano, zawsze będzie "śliczna". Ale w sumie to chyba dobrze :p
Tak czy owak, ta Janeczka to teraz taki przeciętny szarak którego mogę spotkać, no nie wiem, w warzywniaku za rogiem. Wyraz twarzy taki sam jak przy wybieraniu większych ziemniaków ze stoiska. Teraz już naprawdę zaczyna przypominać Jennifer Lawrence.

Oglądam dłużej te fotki z PDF'a i przyznać muszę, że gdybym nie wiedział ze to Yen, to pomyślałbym że to jakaś nastolatka z kolejnego serialu Disney'a. Taka do roli pulchnej znajomej głównej bohaterki (nie, żebym oglądał :p )

PS. Strój całkiem fajny.

• RED Point
Reactions: Iskelet, shasiu, sand.glokta and 2 others
M

maciekka09

Rookie
Sep 4, 2014
adventus said:
O, to to. Mam wrażenie, że tutaj nie ważne jaką by panienkę zaprezentowano, zawsze będzie "śliczna". Ale w sumie to chyba dobrze :p
Click to expand...
Do mnie pijesz? Chyba do mnie, bo tylko mi się podoba. Nie mam nic na swoją obronę, podoba się i już. Aczkolwiek poproszę namiary na twojego warzywniaka, wpadnę z radością, jeśli tam takie "pulpety" spotykasz.
A co do podobieństwa do J. Lawrence to akurat tutaj jest go raczej mniej niż w SoD, co ja uważam za zaletę, bo za tą panią jakoś nie przepadam.

D

dooot

Rookie
Sep 4, 2014
Dajcie dostęp do redkita w premierę, to długo nie będziemy musieli czekać na odpowiednią Yennefer :D

• RED Point
Reactions: Iskelet
raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
Sep 4, 2014
Mam wrażenie, a właściwie pewność, że sam model jak i obrazki są bardzo niskiej jakości. Nie wiem z jakiego powodu, ale ewidentnie patrzymy na wersję bardzo roboczą. To jest o kilka klas gorsze od modelu Geralta czy Ciri. Praktycznie wszystko, od tekstur, przez cieniowanie, po detale jest słabe.
Co do samej twarzy. Nie będę oryginalny. Manekin albo figura woskowa.
Mam nadzieję, że redzi szybko udostępnią render w normalnej rozdzielczości i szczegółowości.

• RED Point
Reactions: Iskelet and Mengaard
N

n0rv

Forum veteran
Sep 4, 2014
Redzi, zróbcie coś z tym rendererem Waszego silnika. Nie wiem, jaki build widziałem na niedawnym gameplay'u o objętości 5 GB z kawałkiem, ale twarz Yen potwierdza moje obawy, że z grafiką będzie licho.
Ta twarz mogłaby wyglądać w ten sposób na nowych konsolach, ale nie na PC. A już na pewno nie na PC w 2015 r. na wysokich ustawieniach, gdzie 2-3 lata temu można było uzyskać niemalże fotorealistyczne twarze...

A co jeśli... taki, a nie inny wygląd Yen to uzasadniona fabularnie iluzja..? ;)

N

Nundran

Rookie
Sep 4, 2014
Cóż rzec?
Grafik płakał jak projektował :D

Mam szczerą nadzieję, że ten model zwyczajnie nie odzwierciedla tego, co zobaczymy w grze. Oby faktycznie winę ponosiła jakość i brak efektów światła na modelu.

W porównaniu z tym:
View attachment 5855

nasuwa się tylko jeden komentarz.

View attachment 5856

Attachments

• Yennefer_w_W3_HQ.jpg
    Yennefer_w_W3_HQ.jpg
    90 KB Views: 11
  • killme.jpg
    killme.jpg
    13.8 KB Views: 13
  • RED Point
Reactions: Iskelet, Mengaard and Sneky
A

adventus.219

Rookie
Sep 4, 2014
mikomakjenkins said:
Do mnie pijesz? Chyba do mnie, bo tylko mi się podoba. Nie mam nic na swoją obronę, podoba się i już.
Click to expand...
Nie, nie do Ciebie. A czemu na "obronę"? To coś złego, ze podoba Ci się mniej rozchwytywana kobita? :p

mikomakjenkins said:
Aczkolwiek poproszę namiary na twojego warzywniaka, wpadnę z radością, jeśli tam takie "pulpety" spotykasz
Click to expand...
Ano spotykam. Nie tylko w warzywniaku, wszędzie, po prostu przeciętna średnio urodziwa dziewczyna. Namiarów podawać nie muszę, po prostu wybierz się na spacer do jakiegoś sklepu, na pewno też taką spotkasz :p

Nundran said:
Grafik płakał jak projektował :D
Click to expand...

• RED Point
Reactions: Iskelet and n0rv
wisielec

wisielec

Forum veteran
Sep 4, 2014
Ja pier... że nie dokończę. To jest Yennefer? A ja myślałem ,ze czytając sagę wszyscy mniej więcej podobnie ja sobie wyobrażają... w jakimże ja byłem błędzie XD

Przecież Yen miała drobną sercowatą twarz jeśli się nie mylę. Ta dziewczyna z projektu ma OGROMNĄ kość brody! znaczy żuchwa jakaś nie ten tego. Twarz wygląda jakby się zapadała sama w sobie - tu jest jakiś błąd techniczny przy tworzeniu szkieletu mi się wydaje.... Ale to jest WIP, prawda? Nadal nad twarzami pracujecie, nie?

Ja się obawiam, że za dużo przykładów Bioware się ktoś naoglądał ;P

Przepraszam, no ale masakra jakaś wyszła, nie wierzę że to ukończony model postaci.

Dodam jeszcze, że Dżerry wygląda teraz jak potentat naftowy a nie wiedźmin. Zdjęcie B to naciągnięty stary Arnie Schwartz.

• RED Point
Rustine

Rustine

Mentor
Sep 4, 2014
Chwila, to nie jest Yen, prawda?
Boże. Jak nie narzekam i zwykle ważę słowa, tak teraz mi po prostu odjęło mowę.

• RED Point
Reactions: Iskelet, Tygrysia_Maska, Vojtas and 5 others
K

Kyniek

Forum veteran
Sep 4, 2014

Autor: @EmperorZorn

Zmieńcie na tą po prawej i będę ukontentowany.

• RED Point
Reactions: Tuunczyk, KatGot, Iskelet and 10 others
eustachy_j23

eustachy_j23

Forum veteran
Sep 4, 2014
raison d'etre said:
Mam nadzieję, że redzi szybko udostępnią render w normalnej rozdzielczości i szczegółowości.
Click to expand...
Wydaje mi się, że to nie ma nic do rzeczy, po prostu model się zmienił, niestety na gorsze.
Proporcje twarzy są zupełnie inne (swoją drogą strasznie niskie czoło ma obecnie).
Z wyrzuceniem pokera się pogodziłem, ale tego nie przełknę.
Cała nadzieja w tym, że podobno, jak podano na wstępie, Yen bywa zmienną.
Oby więc się zmieniła i to szybko.
Pomyśleć, że niektórzy chcieli zobaczyć dwie najważniejsze kobiety w życiu Geralta dopiero po premierze W3.
Ja bym się w takim wypadku zdrowo zdziwił i chyba nie tylko ja.
Powtórzę, byle tylko Triss nie przyszło za stosowne komuś tykać i poprawiać, bo lepszej wersji niż w SoD dotąd nie było.

Rustine said:
Boże. Jak nie narzekam i zwykle ważę słowa, tak teraz mi po prostu odjęło mowę.
Click to expand...
Mężczyzn wprawdzie niekiedy zatykało na widok Yennefer, ale coś mi mówi, że powód dla którego tak się działo był inny niż w twoim wypadku.
Rozumiem, miałem podobnie ;)

Kyniek said:
Click to expand...
Ale w jakim celu? Żeby było jeszcze gorzej?
Po namyśle stwierdzam, że jest kapkę lepiej, ale to nie wystarczy.

• RED Point
Reactions: Iskelet, Wroobelek and Fifu
Swooneb

Swooneb

Mentor
Sep 4, 2014
Kyniek said:
Click to expand...
A więc to szczęka zrobiła różnicę. Jest trochę za długa.

• RED Point
Reactions: Iskelet and Kyniek
EmperorZorn

EmperorZorn

Moderator
Sep 4, 2014
@Kyniek

Lubię Polaków. Masz dobry gust.

• RED Point
Reactions: hermiona15, Kyniek and Fifu
Rustine

Rustine

Mentor
Sep 4, 2014
Kyniek said:
Click to expand...
Daj pan spokój, brwi są paskudne.
EmperorZorn said:
Lubię Polaków. Masz dobry gust.
Click to expand...
The eyebrows are bad. Really bad.

• RED Point
Reactions: Kyniek, adventus.219 and eustachy_j23
K

Kuboniusz

Rookie
Sep 4, 2014
n0rv said:
ale twarz Yen potwierdza moje obawy, że z grafiką będzie licho.
Click to expand...
:facepalm: Zdajesz sobie sprawę, że W3 to w tej chwili najładniejsze RPG? I to widać. Nie rozumiem kompletnie twoich obaw.
PS.Sorry za Offtop

Sneky

Sneky

Rookie
Sep 4, 2014
Ta po prawej lepsza, ale to wciąż nie jest to. Redzi poprostu muszą wrócić do tej wersji z SOD trailer bo tamten design był bardzo dobry, nie mam kompletnie pomysłu dlaczego chcieliby ją oszpecić?

• RED Point
AndrewXRW

AndrewXRW

Forum veteran
Sep 4, 2014
@Michal Janczewski @Marcin Momot Ciri wyszła Wam znakomicie, Triss na trailerze świetna (nie zepsujcie tego)
Yennefer na trailerze była piękna teraz jest jakaś taka... inna. Jeśli nie widziałbym trailera to uznałbym, że jest dobra, może być.
Wersja z trailera jest wyśmienita mam nadzieję, że to poprawicie.

• RED Point
Prev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …

Go to page

• 32
Next
First Prev 4 of 32

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.