Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Poradniki Cosplayowe - Yennefer

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • …

Go to page

• 32
Next
First Prev 6 of 32

Go to page

Next Last
SamsonMiodek

SamsonMiodek

Senior user
Sep 4, 2014
Redzi drodzy.... No co wyście narobili najlepszego? TO ma być Yen?! Co się stało z tą Yen z trailera SoD?
Szczerze przyznam, że nie szczególnie często zgadzam się z tym, co pisze @socchi, ale tutaj ma 100% racji.
Ja nie ogarniam, jak można było zrobić tak świetny model Ciri, po czym tak strasznie zepsuć Yennefer? :sad:

Będąc brutalnie szczerym, powiem tylko, że w całym zaprezentowanym modelu podoba mi się ubiór Yen i jej zgrabny tyłek, twarz jest do liftingu.

Tak można najkrócej ująć moje wrażenia:
http://www.nooooooooooooooo.com/

Edit:
vyverna said:
Jeśli tak to tym gorzej. Bo Yennefer wygląda jak idiotka bez mózgu. Nawet jak nie ma mimiki to oczy powinny mieć jakiś wyraz. A nie wzmagać "pustostan".
Brakuje tylko otworzonych ust. Taki wyraz twarzy, bez mimiki, mógł by mieć Samson Miodek.

Bez urazy Samson ;D
Click to expand...
Niemasprawy :D

Last edited: Sep 4, 2014
F

fayenn

Senior user
Sep 4, 2014
chciałam, bardzo chciałam przebrać się za Yennefer ale po tym co tu dzisiaj się stało zniechęciłam się znacznie. Twarz jest naprawdę okropna, zdecydowanie lepiej wyglądała w SoD, ale po obejrzeniu stroju... Spójrzcie ile Ciri ma dodatków, torby skórzane, sztylet chociażby. Triss w W2 także. Z książek wiemy że Yen zdarzało się chodzić ze sztyletem przy stroju "roboczym"... A render nie ma przy sobie nic, szmatki tylko. Wydaje mi się że Redzi stawiają na wyrazistość innych postaci lub też Yen nadal jest w początkowej fazie tworzenia. Jeśli tak to błagam, poprawcie ją. @Marcin Momot mam nadzieję, że informacje pomiędzy forum a twórcami gry przepływają w jakiś sposób.

M

maritimus

Forum veteran
Sep 4, 2014
raison d'etre said:
A o które konkretnie rendery pytasz?
Click to expand...
Widziałem. Chodziło mi o źródło tychże - dopiero potem ktoś mimochodem wspomniał o tym, że pochodzą z oficjalnego poradnika.

Ithlinne Aegli

Ithlinne Aegli

Forum veteran
Sep 4, 2014
Ojej, a ja na Jankę z SoD narzekałam... Wybacz, och wybacz mi!

Dla mnie lekka masakra, wygląda trochę jak laleczka Barbie bez wyrazu, zero drapieżności, na dodatek ma mocno niekanoniczne usta (niby pierdoła, a jednak jej niedoskonałości były podkreślane, serio każda kobieta w grach musi mieć pełne, idealnie wykrojone usta?) z landrynkowo różową pomadeczką i wygląda na młodszą od Ciri. Włosy świetne, strój też mi się podoba, ale ta twarz, no krwista rzeźnia. Oj Redzi, Redzi, nie idźcie tą drogą...

• RED Point
Reactions: Iskelet
S

Szczypiorekkk

Rookie
Sep 4, 2014
W się czepiacie a ja ją widzę tak jak była opisana w książce, a opis odpowiada wyglądowi z Cosplay'a cytat: "W przeszłości była garbuską..." I nie ma się tedy co dziwić że wygląda na 18 lat. Mówiąc krótko to jest Cosplay Yen za młody, a teraz trzeba drodzy Redzi zrobić teraźniejszą Yennefer.

wisielec

wisielec

Forum veteran
Sep 4, 2014
Obcasy. Wysokie obcasy, weszędzie widzę wysokie obcasy. Jak tak dalej pójdzie Geralt też dostanie jakiegoś koturna :|

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Sep 4, 2014
Uch, kiepsko, na zwiastunie wyglądała świetnie, a tutaj? Zupełnie inna dziewczyna. Triss na poradniku pewnie będzie wyglądała tak :whistle:

• RED Point
Reactions: Iskelet and Fifu
V

Viking.564

Senior user
Sep 4, 2014
Ech, coraz więcej narzekań na coraz więcej aspektów gry. Redzi dziwny kierunek artystyczny obrali. Chyba chcą grę upodobnić do bajek Disneya, a nie do świetnego Beowulfa. A Yen to tragedia.

• RED Point
Solan7

Solan7

Forum veteran
Sep 4, 2014
Niech moja sygnatura odezwie się za mnie, bo im dłużej o tym myślę, tym mniej znajduję odpowiednich słów... :p Redzi, błagam, naprawcie to... coś. Przywróćcie Yen z trailera SoD.... Chyba że rzeczywiście dostaliśmy teraz stary render, a na trailerze była nowsza wersja. Wtedy wybaczę :p

A

adventus.219

Rookie
Sep 4, 2014
Dlaczego zmodyfikowano twarz Yennefer? Prawdziwa historia.

• RED Point
Reactions: Tuunczyk, Yngh, KatGot and 43 others
wisielec

wisielec

Forum veteran
Sep 4, 2014
O, proszę jak niewiele trzeba aby ta twarz nabrała wyrazu:
View attachment 5861

Luk, I am your mo... nie, ten tego, nie.

Attachments

• Yennefer_cosplay_guide-4.jpg
    Yennefer_cosplay_guide-4.jpg
    87.2 KB Views: 11
  • RED Point
Reactions: Iskelet, Wroobelek and Mengaard
Zawiszay

Zawiszay

Forum veteran
Sep 4, 2014
Mogą Redy jej wyjąć te kluchy z japy? Bo chyba zrobili ujęcie gdy jadła.

• RED Point
B

B_l_a_d_y

Rookie
Sep 4, 2014
wisielec said:
Obcasy. Wysokie obcasy, weszędzie widzę wysokie obcasy. Jak tak dalej pójdzie Geralt też dostanie jakiegoś koturna :|
Click to expand...
bedzie pasował do gorsetu ;)

• RED Point
Reactions: sand.glokta
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
Sep 4, 2014
Geralt w sumie też ma chomicze kluchy w gębie, będą do siebie pasować <3

B

B_l_a_d_y

Rookie
Sep 4, 2014

• RED Point
Reactions: Iskelet, Qyzu_ and Mengaard
Tares

Tares

Forum veteran
Sep 4, 2014
adventus said:
Dlaczego zmodyfikowano twarz Yennefer? Prawdziwa historia.

Click to expand...
Bagiński powinien Cię wziąć do ekipy, będziesz pisal scenariusz do Wiedźmina ;)

• RED Point
Reactions: Iskelet and robert70r
M

Mengaard

Rookie
Sep 4, 2014
Padły tu przypuszczenia, że postacie z poradników są sprzed buildu ukazanego w SoD.
To raczej mało prawdopodobne, bo w trailerze SoD mamy starego Eredina, tego wedle mojego gustu fajniejszego, nie tego z nową maską, która prosi o przebaczenie wszystkich zbrodni.

• RED Point
A

adventus.219

Rookie
Sep 4, 2014
Heh. Pomyśleć że byli ludzie, którzy nie chcieli by REDzi ujawniali wygląd Yen przed premierą.

Ale byśmy mieli surprise'a.

• RED Point
Rustine

Rustine

Mentor
Sep 4, 2014
Mengaard said:
To raczej mało prawdopodobne, bo w trailerze SoD mamy starego Eredina, tego wedle mojego gustu fajniejszego, nie tego z nową maską, która prosi o przebaczenie wszystkich zbrodni.
Click to expand...
A gdzie tam. Miecz Przeznaczenia był tworzony szybko z aktualnie dostępnego buildu i materiałów.
Natomiast poradniki, które dostajemy mogą być tymi samymi, które dostały cosplayerki całe miesiące temu. Dlatego Geralt i Yen wyglądają inaczej niż w Mieczu, bo ten był nowszym buildem niż wszystkie gameplaye z rozgrywki.

• RED Point
Reactions: Iskelet and robert70r
Yakin

Yakin

Moderator
Sep 4, 2014
Art z pierwszej strony pdf-u super, podoba mi się. Ale reszta... Rzadko krytykuję, ale to porażka. Dla mnie cała głowa jest nieproporcjonalna do reszty ciała, a kształt twarzy z widoku en face jest.... Nie, nie będę się wyrażał. Strasznie nienaturalnie mi to wygląda.

• RED Point
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • …

Go to page

• 32
Next
First Prev 6 of 32

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.