Poszukuję zapisu z gry...

+
tak juz go rozpakowalem, wyobraz sobie ze jestem troche zaprzyjazniony z komputerem.mam najnowszego patcha.da sie jakos usunac zainstalowanego patcha??

A ja mam takie pytanie związane z tym działem, posiadam grę, ale nie chcę jej rejestrować, czy mogę pokazać zdjęcie żeby udowodnić że mam (np. ze swoją ksywką i grą)

rejestracja dotyczy forum... nawet jak sprzedasz grę to możesz przekazać kupującemu passy do kontaa jak będziesz robił fotkę to koniecznie z dzisiejszą gazetą xDpamiętaj

a ja mam prośbę dotyczącą autosejwówczy można tak ustawić w grze żeby ich nie było?pzdr

Ja bym prosił o save'a z początku aktu II. Utknąłem w II akcie a nie chce mi się narazie przechodzić od początku.I jeszcze save'a z początku III aktu.

Czy mógłby ktoś wrzucić sejwa z zakończeniem "neutralnym" ( Od razu uprzedzę komentarze w stylu "skoro wydałeś 100pln na grę to ją przejdź" - przeszedłem grę po stronie Zakonu i Nieludzi ale na neutralna brakuje mi czasu :-/ stąd moja prośba )

Hej. Posypal mi sie zapis gry z konca aktu pierwszego. Przed walka z bestia. Moglby ktos wrzucic cos w ten desen ... znaczy sie mniej wiecej z konca aktu lub z poczatku aktu drugiego. Na bierzaco usuwalem zapisy z gry zeby nie miec tam zbednego chaosu i mnie pokaralo ;/. Ostatni zapis mam w twierdzy wiedzminskiej wiec troche grania jest ;/.

Ja uprzejmie proszę o save z gry (a o to czemu prosze w tym wątku http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=9029.15 ) ,chodzi o akt IV , czy początek ,czy koniec aż tak mi nei robi różnicy ,mógłbym go zagrać nawet jeszcze raz. Chodzi jednak o to ,żeby były te same albo chociaż maksymalnie zbliżone do siebie decyzje :)tzn. poziom normal ; stronnictwo delikatnie po stronie ludzi (delikatnie bo w 2 akcie jeszcze byłem za zakonem :E ) ; alvin u Shani , zdecydowana większość questów pobocznych, była zrobiona ; zlecenie i trofea wszystkie ; abigail ocalona, talar uratowany, wilkołak oszczędzony, berengar oszczędzony ,Z itemków cenniejszych itemków to miałem tylko Harvalla , miecz od pani jeziora i jeden kawałek zbroi kruka. Byłbym bardzo wdzięczny.revan-16@o2.pl

Prosiłabym o save'a Z Aktu I po zaliczeniu wszystkich zadań pobocznych. Z możliwoscia wejscia do Grodu w Wyzimie.Przez przypadek skasował mi się save z tą grą. Poziom posaci mże byc obojętny.PozdrawiamMój mail:wok@buziaczek.pl rejestrowanie_kont@interia.pl

Hmm ... jakby to powiedziec. Bestia zabita, salamandry zabite ... wiesniacy zabici. Zadania poboczne zrobione co do jednego. Mozesz przeszukac chaty ... nie bawie sie w przeszukiwanie. Nic tylko ruszac do WyzimyDownload link :http://rapidshare.com/files/84120852/000064_-_Obrze_a_Wyzimy-002.TheWitcherSave.htmlPeace.

Ojej.. Dziękuję. Kłaniam się :)Edit:Wpis nie działa.Nie pjawia sie wogóle w spisie save'ów mimo, że był dodany do folderu gdzie są pliki zapisu.Zwracam się z ponowną prośbą o dodanie save'a... ;)Edit 2:plik uszkodzony. Nie chce działać.

Witam, czy ktoś ma save'a, w trybie normalnym z aktu II. Akt przeszedlem w ponad 50 proc. Odkryłem zwłoki detektywa na cmentarzu. Dowiodłem niewinności kupca, straznika i handlarza.Niestety musialem zrobic format i nie zapisalem save'a.Dzieki za pomoc.Pozdrawiam

Witam, prosba jak wyzej - prosze o save z poczatku 2 aktu. Gra wywala sie po scence z aresztowaniem Wiedzmina...Niestety - save podany na gorze tej strony po wrzuceniu do odpowiedniego katalogu nie pojawia sie na liscie...Edit:prosba anulowana -SAVE NA GóRZE STRONY DZIAłA!!!;D Jak? Wystarczy zmienic nazwe - po sciagnieciu jest: "000064_-_Obrze_a_Wyzimy-002.TheWitcherSave" a powinno byc: "000064 - Obrzeża Wyzimy-002.TheWitcherSave". Po zmianie nazwy save pojawia sie na liscie wczytywania stanow gry i wreszcie mozna wejsc do Wyzimy! @suzuhara - stokrotne dzięki! i wieeelki minus dla tworcow gry za takiego babola!!

witampotrzebuje save'a. Bylo to po tym jak detektyw karze nam zabić Baranine i kiedy Geralt wie juz ze czazrodizej podszywa sie pod detektywa.pozdrawiam i z góry dziekujeDodam ze bylo to w II akcie

Top Bottom