Poszukuję zapisu z gry...

+
mam tylko taki... II akt bagna, przed wejściem do wieżyhttp://rapidshare.com/files/76252353/2_akt_bagna_final_battle.rar

Witam!Ja mam prośbe o save z początku IV aktu.Prosze nie umieszczac na rapidshare ponieważ ja nieumiem pobierać.Z góry dziex!!!!!

Witam mam proźbę, a mianowicie grałem ostatnio wiele godzin i tylko na jednym savie i podczas zapisywania wywaliło mnie do windy byłem w akcie III przed napadem na bank grałem na poziomie sredmnim i miałem wypełnione wiekszosc misji pobocznych w tym 90% zlecen a także od samego początku trzymalem z wiewiórkami, przeczytane wszystkie ksiegi o potworach i zielarskie i bylem zawodowcem w pokera. Czy ma ktos może podobny save i mógłby mi wysłać? Jezeli tak to byłbym bardzo wdzieczny :)

Witam proszę o save przed walką z Mistrzem zakonu ( bo miałem mały wypadek z save'ami ) Dziecko u shani, jestem bodaj za zakonem .

Bardzo proszę o save,zaraz po zakończeniu 2 aktu (mi się coś popsuło i nie mogę dać dowodów niewinności)oczywiście taki w którym Azar Javed (Raymond Maarlove)nie ukradł księgi :)Poziom łatwy lub średniDobrze by też było gdyby ta postać miała dosyć wysoki poziom :)

"Ziornij" na drugą stronę tego wątku na 3-eci post od góry.Może znajdziesz coś dla siebie ;)

jeżeli ktos chce mam save'a z aktu II, poziom 4:pocz.W ,Wszystko idzie na ,,co kryje prawda'' w I akcie all zadania wykonane wlacznie z pobocznymi,abigail nie wydana, dobry eq,poziom latwy, zostalo tylko mniej-wiecej godzina grania do zakonczenia aktu,7 sefir, nic nie spieprzone( :)) ,neutralny

Szczęka mi opada... Czy modzi z tego forum w ogóle nie znają zasad gry RPG ? Przecież to gra typowo osobista, każdy wybór, każda rozmowa jest naszym osobistym wyborem, awans postaci także. Pracowałem nad spolszczeniem pewnej gry z tego gatunku, każdego sejwa cofałem po kilka a czasem kilkanaście razy żeby sprawdzić dialogi i właściwie nie przeszedłem gry nigdy dla przyjemności. Co z tego wynika >> każda decyzja jest nasza, własna i niepowtarzalna, po to są drzewka i talenty żeby to robić po swojemu, każdy ma poradnik więc temat uważam za bezsensowny, szczególnie że gra jest przeznaczona dla ludzi dorosłych i jak każde RPG przeznaczona dla myślących... Wstydziłbyś się "moderatorze" za założenie w ogóle takiego tematu i wstydzilibyście się za proszenie o zapisy gry, skoro gra jest dla was za trudna to zagrajcie w kierki czy w pasjansa.

żal człowiekudaruj sobie takie posty bo widzę, że myślisz ogólnikowo i wszystko szufladkujesz

November, pozwolę się nie zgodzić. Sugerujesz, że o save'y proszą jednostki ułomne lub pół-inteligentne nie potrafiące przejść gry - co jest bzdurą. Otóż, mnie użytkownicy tego forum już podsyłali własne save'y z prośbą o pomoc. I powiem Ci że bugi, występują. I to wkurzające bugi - brak możliwości wejścia do Szpitala Lebiody, na Cmentarz i inne - uniemożliwiające ukończenie gry. Choć sama uważałam ideę tego tematu za bezsensowną(co widać po moich pierwszych postach w tym wątku), to zrozumiałam i doceniłam zamysł Elwera gdy mi podesłano zapis gry, w którym bugi występowały... I to jest temat dla takich właśnie osób. Bo zdecydowana większość to z grą radzi sobie świetnie, tylko te bugi...a że trafiają się jednostki, które sobie z grą nie radzą - tak też bywa i proponuję ten temat zostawić.

Proszę bardzo o save-y z aktu chyba 4-go albo 3-go (nie jestem pewien). To sam początek mapy brzeg tuż po teleportacji z Wyzimy.Niestety moje save-y padły po przeinstalowaniu systemu na nowym sprzęcie. :(Alvin u Tris, Abigail nie wydana, Marlow odmieniony, starałem się gra neutralnie. Z góry wielkie dzięki. :)

To przepraszam i zwracam honor, po prostu przechodzę drugi raz wiedźmina i żadnego buga nie miałem więc zaszufladkowałem wszystkich że im się nie chce. Jakby co zapisy gry udostępnię, paczka końcowych - Geralt wojownik ( rozwinięte style walki mieczami, Alvin u Triss, rozbudowane Aard i Igni, wszystkie subquesty rozwiązane, miecz srebrny od Pani Jeziora i d'Yabell od Velerada za odczarowanie Strzygi, strona elfów) oraz obecne -Akt III znowu wojownik, tym razem neutralny.

Ok... No więc przechodzę sobie Wiedźmina po raz drugi i w I akcie wystąpił mi błąd, a raczej bug. Po kupieniu książki "O roślinach polnych" nie dodało mi wpisu o składniku "Biały Mirt", który to jest konieczny do przejście gry (eliksir dla Alvina). Ale jako że grając poprzednio ukończyłem Akt I, to prosiłbym save'a z samego końca tego aktu/początku aktu II na poziomie easy. Moje wymagania (chciałbym tylko, by zostały wzięte pod uwagę z grubsza):
  • Walka z Savollą a nie przerazą,
  • RACZEJ po stronie ludzi,
  • Wszystkie zadanie poboczne w I Akcie ukończone,
  • Abigail RACZEJ zostawiona przy życiu.
Mail:scofield66@gmail.comZ góry dziękuję!!

Wybaczcie za OFTP ale ja chcę nawiązać do Save. Oczywiste to jest że proszą jednostki półinteligentne , ale powiedz mi jak temu zaradzić , i tak sobie skołują z kądś . A po za tym co cię to obchodzi czy ktoś psuje sobie przyjemność z gry ? TO JEGO STRACONA RADOŚĆ, nie twoja. Po za tym wiele osób przez bugi ma dosłownie przekitrane w grze. Albo źle rozwinęła postać , i finału nie przejdzie .I co wtedy ?

Nie prawda. Ja np. proszę o save na samym początku III aktu. althernal@gmail.com Abigail ma życ jeśli można =)Nie dlatego że jestem półinteligentem i imbecylem (chociaż jestem, ale to szczegół :p) tylko dlatego że nie lubie II aktu. Grę przeszedłem 2 razy i chcę przejśc 3, a liczy się przecież tylko to zakończenie akt I i II jest bardzo podobny nie ważne jak gramy.

M461K said:
Wybaczcie za OFTP ale ja chcę nawiązać do Save. Oczywiste to jest że proszą jednostki półinteligentne , ale powiedz mi jak temu zaradzić , i tak sobie skołują z kądś . A po za tym co cię to obchodzi czy ktoś psuje sobie przyjemność z gry ? TO JEGO STRACONA RADOŚĆ, nie twoja. Po za tym wiele osób przez bugi ma dosłownie przekitrane w grze. Albo źle rozwinęła postać , i finału nie przejdzie .I co wtedy ?
Po pierwsze - nie obrażaj forumowiczów, bo się to na tobie zemści. Po drugie - cytuj, jeśli post na który odpowiadasz nie jest postem bieżącym (czyt. ostatnim w temacie). Po trzecie - zanim coś napiszesz, to:a) Czytaj wypowiedzi innych;b) Pomyśl, a potem napisz. Przydaje się też czasem przeczytanie własnego posta i wyeliminowanie błędów gramatycznych, interpunkcyjnych, stylistycznych i logicznych...EOT!Wracając do tematu:Moja poprzednia prośba jest już nieaktualna. Po prostu nie zauważyłem, że nie mam "kupionego" talentu "Zielarstwo".

Top Bottom