jestem pewny, że chodziło o toM461K said:Oczywiste to jest że proszą jednostki półinteligentne...
jestem pewny, że chodziło o toM461K said:Oczywiste to jest że proszą jednostki półinteligentne...
nie przypominam sobie, żeby ktoś prosiłale powodów może być kilka:- chęć zobaczenia wszystkich 3 zakończeń- chęć powalczenia postacią na dużo słabszym / lepszym levelu- chęć powalczenia postacią inaczej rozwijaną- chęć prześledzenia bardzo ważnej rozmowy geralta z królem gonu czy jakubemitp, itd... :dead:M461K said:A jak nazwiesz to jak ktoś nie przechodzi gry tylko prosi o save z samego końca ?
Rozumiem, że aby pobrać save'a należy podać uzasadnienie na min. 2 strony A4 i ładnie poprosić o pozwolenie, tak? Człowieku (chyba...)! Powodów może być tysiąc, a jakie one są, to już nie twoja sprawa. Kto chce napisać, po co mu zapis, napisze. Kto nie chce, nie napisze. Po co to dyskutować i się kłócić?EOTDo Iwony:Tak jest, pani moderator! Odmeldowuję sięM461K said:Bez grania w grę ?
Ale Ty masz zarejestrowaną grę. Masz status posiadacza gry...olek133 said:btw. jak mam to udowodnić w razie wypadku, że mam zarejstrowaną grę?
niestety, wejście to wieży to sama końcówka aktuDraconQX said:Dziekuje. Tylko czy ten save z II aktu z bagien przed wejsciem do wiezy to daleko od poczatku aktu?
save jest z samego końca aktu... już po wyborze - pomogłem scoiatelEDIT: niestety nie mam innych sejwów niż te, które podałem na stronie #2GeraltofRivia said:Mam pytanie do j3zus. Ej ten sejw z końca czwartego aktu jest przed wyborem strony po jakiej chce być? Bo nie wiem za bardzo