Poszukuję zapisu z gry...

+
M461K said:
A jak nazwiesz to jak ktoś nie przechodzi gry tylko prosi o save z samego końca ?
nie przypominam sobie, żeby ktoś prosiłale powodów może być kilka:- chęć zobaczenia wszystkich 3 zakończeń- chęć powalczenia postacią na dużo słabszym / lepszym levelu- chęć powalczenia postacią inaczej rozwijaną- chęć prześledzenia bardzo ważnej rozmowy geralta z królem gonu czy jakubemitp, itd... :dead:

chcialbym prosic o save..poziom sredni, sam poczatek II aktu, mialem dosyc popularny blad czyli czarny ekran ladowania filmiku w ktorym geralt zostaje zdradzony przez mikula, a od poczatku przechodzic jakos nie mam ochoty...jezeli ma ktos taki save, bardzo prosilbym vorio@o2.plalbo jakis host...dziekuje i pozdrawiam!

M461K said:
Bez grania w grę ?
Rozumiem, że aby pobrać save'a należy podać uzasadnienie na min. 2 strony A4 i ładnie poprosić o pozwolenie, tak? Człowieku (chyba...)! Powodów może być tysiąc, a jakie one są, to już nie twoja sprawa. Kto chce napisać, po co mu zapis, napisze. Kto nie chce, nie napisze. Po co to dyskutować i się kłócić?EOTDo Iwony:Tak jest, pani moderator! Odmeldowuję się;)EOT

ScoField, prosiłem o skończenie tematu. Następne posty odbiegające od tematu będą kasowane, a autorzy dostaną ostrzeżenia.

Bardzo proszę o zapis z początku III aktu. Samego początku. poziom trudności obojętny(ale lepiej średni/trudny). Zakon/Elfy(NIE! neutralność). Reszta obojętnie. Mile widziana dobrze rozwinięta postać. EDIT:e-mail: jaktur18@interia.plAle wole do zassania przez neta. Maile w ostateczności.

Ja mianowicie prosiłbym o save'a na sam koniec I aktu (podgrodzie) bądź sam początek II aktu (wyzima klasztorna). Poziom trudny, nie zabita Abigail - ogólnie chciałem się opowiedzieć po stronie elfów. Mile widziana dobrze rozwinięta postać :pmój mail: olek_133@wp.plEDIT: No właśnie przed chwilą spostrzegłem :p, że pisze że mam :D

Bardzo prosze o savea z koncu aktu pierwszego lub poczatku drugiego na poziomie srednim. Gra jest fajna, szczegolnie dialogi, a ja troche wole poziom sredni od trudnego - gralem dlugo w demo i zdobylem sporo, szczegolnie miecz z meteorytow i eliksirow - a po przeniesieniu savewow do pelnej wersji 1.2 dokonczylem reszte questow bez problemu - tylko okazalo sie, ze mnie gra nie idzie dalej po uwiezieniu Geralta. Z gory dziekuje.Email: draconqx@op.pl

DraconQX said:
Dziekuje. Tylko czy ten save z II aktu z bagien przed wejsciem do wiezy to daleko od poczatku aktu?
niestety, wejście to wieży to sama końcówka aktu

GeraltofRivia said:
Mam pytanie do j3zus. Ej ten sejw z końca czwartego aktu jest przed wyborem strony po jakiej chce być? Bo nie wiem za bardzo
save jest z samego końca aktu... już po wyborze - pomogłem scoiatelEDIT: niestety nie mam innych sejwów niż te, które podałem na stronie #2

Witam mam takie pytanie czy ma ktoś może save do początku aktu II przeszedłem cały akt pierwszy i niestety sypnął mi sie system z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam .Meil mruuk@tlen.pl

Top Bottom