Poszukuję zapisu z gry...

+
Oto dwa przykładowe save, które znalazłem w internecie. W pierwszym mamy wykupione prawie wszystkie umiejętności i 10mln orenów. W drugim jest podobnie lecz mamy mniej pieniędzy. Pierwszy to początek aktu pierwszego, drugi to początek aktu drugiego. Proszę o wrzucanie więcej savów. Życzę miłej zabawy.http://rapidshare.com/files/94251505/000007_-_Obrze_a_Wyzimy-007.rar.htmlhttp://rapidshare.com/files/94251704/000006_-_Wyzima_Klasztorna__autozapis_-005.rar.html

Dwa wątki scalone. Klimu111, dzięki za poszukanie, czy taki sam temat już istnieje. Naprawdę wniosłeś swój wkład w porządek na forum i ułatwiłeś nam pracę.

ja bym prosil o save z III aktu strona ludzi abigail za***ana z zygfrydem w kanalach uniewinniowny tylko nie ludziei zrobione misje szesc stop pod ziemia Eleganckie Przyjecie Wszyscy ludzie foltesta żrodlo po nitce do klebka wyzimski lacznik czas zniw dyplomatyka i lowy i troche zrobione zamek i klucz czyli 1 zadanie

Prosiłbym o save w bazie salamandry pod koniec aktu 3. Poziom trudności : TrudnyQuesty : Większość rozwinięteInne: Abigail ocalona, Wilkołak odczarowany albo nie (ważne żeby żył), Księga z Wieży w naszym posiadaniu.Miecze: obojętne.klimus011@autograf.pl jak sie nie zmiesci to na rapidshare proszę.

Siema.Ma ktoś seva Epilog-początek.Inne dane:-Zbroja Kruka pro-zakonna-Abigail ocalona-Vincent ocalony lecz w formie wilkołaka-Ogolnie prozakonnyWielkie dzięki z góry.Żegnam.

Witam Potrzebuje save'a z poczatku aktu 5 (skonczylem grac doslownie nna samym poczatku moze byc polowa 4 )dobrzeby bylo gdyby to byl save z ludzkiej opcji ale jak nie to moze byc jakikolwiek. Mialem miesieczna przerwe w grze i w miedzyczasie zmiane kompa jedyne savy jakie mam niestety to poczatek wyzimy klasztornej... z gory dzieki za pomoc....

a ja bym prosił o save z aktu 5 jak javeda juz zabiliśmy poziom łatwy i po stronie ludzi bo po str elfuf przeszedłem ale te sejwy z ludźmi przepadły mi więc bardzo bym prosil mój wmail devil1@autograf.pl

Ja mam pytanie do j3zus.Jak z tej strony co podałeś na 2 stronie pobrać save bo ja mam jakieś premium i free.Prosze o odpowiedź.Z góry dziękuje

Mobil1 said:
Ja mam pytanie do j3zus.Jak z tej strony co podałeś na 2 stronie pobrać save bo ja mam jakieś premium i free.Prosze o odpowiedź.Z góry dziękuje
musisz użyć free... premium jest dostępne po wykupieniunastępnie odczekaj chwilkę (1-2 minuty)... pojawi się obrazek z kodem... przepisz go do okienka i zasysajpóźniej rozpakuj i wrzuć do katalogu z zapisamidaj znać na pw czy możesz ściągnąć - jeśli nie to wrzucę na inny serwer

Czesc, mam prozbe do forumowiczow. Potrzeboje sejwow z gry mniej wiecej z momentu przed przyjeciem u tego kupca w oberzy na ktorym mialo sie zdazyc cos waznego zwiazanego z salamandrom ( jakis plan ataku? nie pamietam dokladnie, przerwalem gre jakis czas temu z powodu padnietrgo dysku). Jezeli ktos nie ma sejva to moglby mi pomoc przez wskazanie w ktorym momencie jakiego aktu to ma miejsce. Z gory dziekuje wszystkim za pomoc. Moj mail to sharpmarvin@gmail.com pozdrawiamedit: Przypomnialo mi sie ze dokladny moment w ktorym przestalem grac to chwila gdy w jakiejs jaskini mialem zabic krolowa kikimor (w kazdym razie najwieksza przeraza jaka widzialem) i mniej wiecej szukam sejwa z tego momentu.

Witam,Mam prośbę o save z gry:- końcówka aktu II - przed wejściem do wieży, po zdobyciu wszystkich Sefir- nikogo nie oskarżyłem, wyszło że Raymond to nie Raymond- opowiedziałem się po stronie Zakonu w zadaniu Rozpoznanie Bojem- wszystkie questy zrobione - jedyna rzecz jaka pozostaje to wejście do wieży- poziom trudności: Trudny- wersja 1.3adres: adam.cepil [na] gmail.comDziękuję

Prosze o save Pod koniec chyba II aktu gdy sie już ma wszystkie kamienie ukńczyło śledztwo itp. Poziom trudności: byle nie trudny. średni albo łatwyver: 1.3Email:Tasior_1313@wp.pl

Proszę o save z samej końcówki aktu II bądż z początku aktu IV. Utknęłam z KK(wojocnicy mi drogę tarasują, a ona mnie zabija, nieważne czy walę ten strop czy nie, i tak kończę jako trup w pierwszym korytarzu).Poziom - normalnyAbigail - ocalonaDzieciak u Shani.Obrana strona - scoida'taelSkłądniki i inne(zbierałam wszystko co było, więc najlepiej, jak tego trochę będzie :)W prologu pobiegłam do laboratorium za Triss.Talar ocalony.Przeszłam większość misji pobocznych(tylko w I akcie pominęłam chyba ze 2).Na srebrnym mieczu runa słońca była.Tak więc prosze o save'a jak najbardziej zbliżonego do obranych przezemnie dróg. :)

Top Bottom