Ingen0000;n10848941 said:Osobiście, po 1100 godzinach gry mam całą kolekcję, złota albo zwykłe albo w wersji premium, a w dwóch mainach, czyli Skellige i NR wszystkie złota przerobiłem na premium, do tego większość granych sreber, najładniejsze goldy pozostałych frakcji i większość neutralnych goldów też mam w animkach. Wydałem kasę tylko na pakiet startowy.
MrCloudancer;n10851861 said:144 beczki, 6 legend, 35 epików. Ogólnie całkiem spoko, kilka nawet przydatnych kart wpadło. 10k skrawków na chwilę obecną do zdobycia z powtórek (czyli w Homecoming zrobi się z tego 20k), brak 120 kart... Za pół roku pewnie będzie cała kolekcja. W próbie 292 beczek od początku roku średnio 5 legend i 23 epiki na 100 beczek. Cóż, zaczynamy odkładać beczki na kolejny tego typu event, który, jeżeli Redzi zachowają częstotliwość, w połowie lipca.
Evald;n10852951 said:snimoeanegi = animowanych. Niestety nie wiem jak edytować na komórce, a nie jestem w domu.
DeckCard_Cain;n10859791 said:Witam wszystkich gwintowników,
czy informacja o zwiększeniu ilości skrawków przy niszczeniu kart do ich pełnych wartości jest pewna na 100%? Od tego zależy czy połaszę się na większą ilość animek czy jednak będę kisić złoto w oczekiwaniu na nową zawartość gry.