Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Poznań Game Arena 2014 i CD Projekt

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • …

Go to page

• 53
Next
First Prev 23 of 53

Go to page

Next Last
N

Naxemar

Forum veteran
Oct 26, 2014
DarthasBinar said:
Pytałem czy grafika była lepsza niż na materiale z yt. Brat mówi, że dużo lepsza ostrość wszystkiego. Graficznie gra miażdżyła i chodziła bardzo płynnie. Zero zacięć.
Click to expand...
To mnie najbardziej cieszy że W3 podczas rozgrywki wygląda dużo lepiej niż na nagraniach :) Nie umiem się doczekać żeby położyć łapki na grze :p dobrze że wychodzi po sesji / na koniec sesji bo inaczej byłby problem :)

D

DarthasBinar

Senior user
Oct 26, 2014
Jak macie jakieś pytania to zadawajcie, spróbuje coś jeszcze wyciągnąć od brata, ale nic nie obiecuję.

V

Verumunt_z_Wyzimy

Rookie
Oct 26, 2014
DarthasBinar said:
Brat wrócił z PGA. UPDATE!!

Pytałem czy grafika była lepsza niż na materiale z yt. Brat mówi, że dużo lepsza ostrość wszystkiego. Graficznie gra miażdżyła i chodziła bardzo płynnie. Zero zacięć.

Polska wersja bardzo dobra. Rozenek wyborny. Dopasowanie ruchu warg do polskiej wersji dobre ale nieidealne. Można chyba jeszcze poprawić.

Walka z wilkołakiem trwała dłuuuuugo - około 3 min. Ludzie dopingowali słowami "Geralt, dajesz, dajesz!!!" Hahahahaha.

Udźwiękowienie gry i koncert Percivala genialny. Laseczki fenomenalnie śpiewały.

Pokazali tez między innymi intro do W3 - brat podsumował je słowami "niezłe ale gameplay dużo lepszy".

Wiedźmin ogólnie był najlepszą atrakcją na PGA.
Click to expand...
Kocham cie.

A to ze wieksza i lepsza ostrosc niz na youtube itd to wiadomo. Kazdy wie ze Youtube to oszukistwo jeżeli chodzi o jakość, szybkosc itd.

Zero zacięć bo oni mają zarąbisty sprzęcior D:.

A ciebie nie kusiło żeby pójść?

D

DarthasBinar

Senior user
Oct 26, 2014
Verumunt z Wyzimy said:
Kocham cie.

A to ze wieksza i lepsza ostrosc niz na youtube itd to wiadomo. Kazdy wie ze Youtube to oszukistwo jeżeli chodzi o jakość, szybkosc itd.

Zero zacięć bo oni mają zarąbisty sprzęcior D:.

A ciebie nie kusiło żeby pójść?
Click to expand...
Chory jestem. Brat pojechał na PGA i nie chciał nawet iść na prezentacje wiedźmina bo miał finał lola oglądać, ale na szczęście ja i jego koledzy
go namówiliśmy.

V

Verumunt_z_Wyzimy

Rookie
Oct 26, 2014
DarthasBinar said:
Chory jestem. Brat pojechał na PGA i nie chciał nawet iść na prezentacje wiedźmina bo miał finał lola oglądać, ale na szczęście ja i jego koledzy
go namówiliśmy.
Click to expand...
Chciał LoLa oglądać? Zamiast Wiedźmina?! ... ;-;... On na pewno jest twoim bratem? ;/.

A tak serio, było tam jeszcze coś oprócz walki z Wilkołakiem, ruchu warg, itd pokazane?

• RED Point
Reactions: Iskelet and Koreon
T

Track009

Rookie
Oct 26, 2014
Będąc na gameplayu wieśka na PGA, zauważyłem że nareście dodali możliwość blokowania ciosów jak i znaku Yrden ( pokazane podczas walki z bandytami), według mnie głos janka mimo że trochę zbyt piskliwy to idealnie pasuje i jego teksty są świetne ( nie będę spoilerował :p). No i podczas walki z tymi babami błotnymi jak i wilkołakiem można było zauważyć że gameplay był na chyba średnim poziomie trudność, bo geralt sporo oberwał. Szczególnie ta druga walka była zajebista, kiedy to wiesiek był już na 20% hp a wilkołak dzięki przeszkadzającym wilkom zregenerował się do pełna.

• RED Point
Reactions: Hostile, DarthasBinar, Qyzu_ and 2 others
PATROL

PATROL

Moderator
Oct 26, 2014
Bucca=oblakinia

• RED Point
Reactions: Hostile, Szincza and Koreon
robert70r

robert70r

Mentor
Oct 26, 2014
Dobra, a te babsztyle? Jak głosy brzmią?

• RED Point
Reactions: Koreon
K

Koreon

Rookie
Oct 26, 2014
A Dijkstra? Rozpoznałeś aktora być może?

raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
Oct 26, 2014
Na tym pokazie wilkołak dostał z bombki-niespodzianki?

Rustine

Rustine

Mentor
Oct 26, 2014
Koreon said:
A Dijkstra? Rozpoznałeś aktora być może?
Click to expand...
Przecież już wczoraj to zrobiliśmy. To ten sam, który podkładał głos pod Wielkiego Mistrza.
http://www.filmweb.pl/person/Andrzej+Blumenfeld-8870

• RED Point
Reactions: Track009
T

Track009

Rookie
Oct 26, 2014
Co do głosów Pań lasu, hmm pasują tego nie da się ukryć, chodź nie wiem czy angielskie głosy nie były lepsze ( może dlatego tak mi się wydaje bo więcej widziałem angielską wersję i się już przyzwyczaiłem). Jednakże nadal uważam bardzo dobrze odwzorowane. A co do reszty głosów, hmmm przebijają te angielskie to pewne, kilku osobom się głos janka nie podobał ale ja uważam że jest git. Co do aktorów, nie znam zbyt wielu po głosie więc wam nie powiem, to tyle z mojej strony ;).
Edit: Tak wilkołak dostał z bomby i to ona miała zatrzymywać jego regenerację jak prowadzący powiedział

• RED Point
Reactions: Hostile and DarthasBinar
D

DarthasBinar

Senior user
Oct 26, 2014
Brat mówi, że koleś który komentował gameplay powiedział, że W3 będzię grą dekady :D

• RED Point
Reactions: Rustine and Koreon
D

Daniel_Abatemarco

Rookie
Oct 26, 2014
DarthasBinar said:
Brat mówi, że koleś który komentował gameplay powiedział, że W3 będzię grą dekady :D
Click to expand...
No no, odważna deklaracja ;)

K

Koreon

Rookie
Oct 26, 2014
Ma pewne szanse, ale trzeba się liczyć z pewnym grubaskiem, który zaprzepaścił marzenia o "Grze Dekady" wszystkim twórcom gier od 20 lat i jego serią o nowoczesnym rycerzu z łomem zamiast miecza.

Q

Qyzu_

Rookie
Oct 26, 2014
Trackres said:
Edit: Tak wilkołak dostał z bomby i to ona miała zatrzymywać jego regenerację jak prowadzący powiedział
Click to expand...
Miał zatrzymywać, a nie zatrzymywał? Mówiłeś, że ponoć się zregenerował później do pełna, więc jak to było?Chyba, że bombkę rzucił dopiero po zregenerowaniu się.

PATROL

PATROL

Moderator
Oct 26, 2014
No to chyba raczej oczywiste? :D

Rustine

Rustine

Mentor
Oct 26, 2014
Koreon said:
Ma pewne szanse, ale trzeba się liczyć z pewnym grubaskiem, który zaprzepaścił marzenia o "Grze Dekady" wszystkim twórcom gier od 20 lat i jego serią o nowoczesnym rycerzu z łomem zamiast miecza.
Click to expand...
Że niby zwykła strzelanka ma być lepsza od wszystkich innych gier? Ogromne nope.

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
Oct 26, 2014
P ATROL said:
Bucca=oblakinia
Click to expand...
Nie. Przecież Janek kręci głową. Geralt na angielskim gameplayu też wymieniał kilka nazw i dopiero później trafił. Sądzę, że Janek to bożątko.

T

Track009

Rookie
Oct 26, 2014
Wilkołak zregenerował się przed bombą, geralt rzucił ją pod koniec walki, po tej bombie wilkołak padł na 2-3 ciosy z tego co pamiętam ;)

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • …

Go to page

• 53
Next
First Prev 23 of 53

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.