Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Premiera intro do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon odbędzie się na gali Golden Joystick Awards

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Next
First Prev 25 of 28

Go to page

Next Last
K

Kyniek

Forum veteran
Oct 24, 2014
Niestety pierwszy materiał z Wiedźmina, który mi się najmniej podobał. W porównaniu do intra W1 i W2 ten jest najsłabszy. Zawód :(

• RED Point
Reactions: vagabundu, dooot and gojlad
B

bezi663

Senior user
Oct 24, 2014
No tak jakby w tym samym stylu robiony co killing monsters.

rience16

rience16

Forum veteran
Oct 24, 2014
Jest już Yen http://thewitcher.com/witcher3/yennefer

A

adventus.219

Rookie
Oct 24, 2014
Gdyby nie pokazywali wcześniej urywków to by robiło lepsze wrażenie. A tak -Meh. Jedyne czego się dowiedziałem nowego z tego intra to że postać na koniu to Yen.

Wizualia i montaż na plus. Ale fakt, nie zapoznani z cyklem nic z tego nie ogarną.

M

Maciekw.132

Mentor
Oct 24, 2014
Spodziewałem się czegoś dłuższego, spodziewałem się Ciri, ale jestem zadowolony. Wyszło ładnie, sensownie (Yen na 1 lini frontu) i zaostrzyło apetyty na grę, czyli zadanie wykonane w 100%. Twórcy mogą być z siebie zadowoleni.

Ps.
Cała ta retrospekcja od razu skojarzyła mi się z Zaginięciem Ethana Cartera :p.

raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
Oct 24, 2014
Wygląda raczej na materiał promocyjny, jeden z wielu, niż intro do W3. Odnoszę wrażenie, że włożono w to znacznie mniej wysiłku i chęci niż w pracę nad Killing Monsters. Nawet technicznie odstaje.

• RED Point
Reactions: nocny.945 and ClockworkO
K

Koreon

Rookie
Oct 24, 2014
Czy dezerter z pola bitwy, z którym zderzyła się Yen nie jest trochę podobny do sierżanta z Killing Monsters?

M

MarKulBull

Senior user
Oct 24, 2014
No coś pięknego. Ciary po plecach przechodziły tak że hej :) Motyw z wroną wbijającą się w oko tego typa rozwalił system :) No i pojawił się Vesemir. Nie wiem jak oni to robią że każdy nowy motyw z Wiedźmina 3 wywołuje u mnie aż tak niezdrowe podniecenie :) No i intro bardzo fajnie przemyślane - jak Geral poszukuje Yen. Słowem podsumowania majstersztyk, brawo Tomek :cheers:

Marcin Momot

Marcin Momot

CD PROJEKT RED
Oct 24, 2014
Zapraszamy o dyskusji tutaj:)

• RED Point
Reactions: zi3lona
S

-SaH-.551

Rookie
Oct 24, 2014
Naprawdę fajny! Na YT trochę przycina, zobaczymy w jakości może lepszej na stronce śladu... Ach, jak ja już chciałbym poszukać tego śladu!!!

D

Dunio333

Senior user
Oct 24, 2014
No, ale to prawda, że KIlling Monster jest lepsze, i o wiele bardziej mi się podobało.

B

bezi663

Senior user
Oct 24, 2014
Po ponownym obejrzeniu w lepszej jakości intro robi wrażenie, oj robi, tylko chciałoby się skosztować tego dzieła bez youtubowej kompresji. Moją rzyć urwało. :D

Q

Qyzu_

Rookie
Oct 24, 2014
bezi663 said:
Po ponownym obejrzeniu w lepszej jakości intro robi wrażenie, oj robi, tylko chciałoby się skosztować tego dzieła bez youtubowej kompresji. Moją rzyć urwało. :D
Click to expand...
Wystarczy zainstalować wtyczkę do pobierania filmów z yt. Ewentualnie pogrzebać w cache :p

Zawiszay

Zawiszay

Forum veteran
Oct 24, 2014
Na stronie pojawiła się Yennefer. Jest też nowy cień na stronie. Jak myślicie kto to może być?

K

Kuboniusz

Rookie
Oct 24, 2014
Intro STANOWCZO za krótkie, ale technicznie: AR CY DZIE ŁO! Ludzie z Platige Image przeszli samych siebie.

Rybakus

Rybakus

Forum veteran
Oct 24, 2014
Mi intro się podobało ale czuje pewien niedosyt nie miażdży tak jak to było przy killing monster na intro to troche jednak za mało

• RED Point
Reactions: dooot
U

username_3608713

Rookie
Oct 24, 2014
Mnie ten wokal już denerwuje. Niestety chyba najsłabsze CGI jak do tej pory. Szkooooda!

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
Oct 24, 2014
Wiesiek wygrał (coś)...

K

Koreon

Rookie
Oct 24, 2014
Na liczniku już tylko 5 minut.
http://thewitcher.com/thetrail

T

Tarathelion

Forum veteran
Oct 24, 2014
IwaN said:
Wiesiek wygrał (coś)...
Click to expand...
Most Wanted, głosowanie w necie

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Next
First Prev 25 of 28

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.