Premierowy zwiastun – muzyka do pobrania!

+
Premierowy zwiastun – muzyka do pobrania!

Pamiętacie naszą muzyczną sondę na Facebooku z zeszłego tygodnia? Mamy bardzo dobre wiadomości dla tych fanów, którzy oddali swoje głosy na utwór z premierowego zwiastunu!

W zeszłym tygodniu udostępniliśmy muzykę z intra do Edycji Rozszerzonej gry Wiedźmin 2: Zabójcy Królów. Dziś nadszedł czas na motyw, który zajął drugie miejsce. Melodia została skomponowana przez Adama Skorupę oraz Krzysztofa Wierzynkiewicza specjalnie na potrzebę wykorzystania jej w omawianym materiale.

Plik mp3 możecie pobrać stąd.

Miałem nadzieję w zeszłym tygodniu że i tą muzyke dacie. No to miły początek długiego weekendu zrobiliście :) Wielkie dzięki

Utwór naprawdę genialny. Dzięki! :D
Wam też trochę momentami zalatuje klimatem z pierwszego Wiedźmina?

Już mi się humor poprawia. Kolejny utwór do kolekcji. Będzie czego słuchać w długi łikend.

Świetna muzyka lepsza od tej moim zdaniem z Intra. Muzyka przypomina mi tą z Intercepcji i Batmana.

[font="BellGothicRegular, Arial, serif"] [/font][font="BellGothicRegular, Arial, serif"] [/font][font="BellGothicRegular, Arial, serif"] [/font][font="BellGothicRegular, Arial, serif"] [/font]

Prawdziwy mężczyzna powinien zbudować dom, posadzić drzewo i spłodzić syna, a prawdziwy fan Wiedźmina powinien przeczytać książkę, zagrać w grę i wsłuchać się w te nuty :D

Na Wieczny Płomień z Novigradu! Na Kreve i Melitele. I niechaj muzyka ta rozbrzmiewa!

CDPR, DZIĘKUJEMY​

Cały czas słuchając tych wokalistek mam wrażenie, że śpiewają to panie z Żywiołaka. Mają bardzo podobny styl śpiewania. Czyżby jakaś dalsza współpraca albo inspircja? :confused:

Top Bottom