Problem z aktualizacją Wiedźmina 3 w gog galaxy

+
Problem z aktualizacją Wiedźmina 3 w gog galaxy

Tak jak obiecałem w innym poście pobrałem z Gog strony i za pomocą Gog galaxy potrzebne pliki (oprócz podstawki)- łatki,dlc, oficjalny dodatek.
Porównałem sumy kontrolne poszczególnych plików i są zgodne.
O to kolejność instalacji bez włączonego Gog galaxy
1. Instalacja podstawki z 4 płyt
2. Instalacja łatki 1.01
3. Instalacja łatki 1.10
4 Instalacja łatki 1.11
5 Instalacja 16 dlc z jednego instalatora
6 Instalacja dodatku Serca z kamienia.
Na końcu skopiowałem z bezpiecznego folderu z stanem zapisu wcześniejszej gry. (oczywiście zapisy są kompatybilne z wersją gry i dodatkami )
No i gra ładnie się uruchamia. Jest info o 3 sposobach grania w dodatek . Wczytuje ostatni zapis i jest okej .
Po chwili grania wyłączyłem ją i odpaliłem Gog galaxy i o dziwo zaczął sam weryfikować pliki i zaczął pobierać coś o wadze 154mega. No dobrze pozwoliłem na tą aktualizację. Odpalam grę ponownie i chcę wczytać zapis gry a tu mi wywalił że wymaga dlc alternatywny strój dla Tris.
O co chodzi??? Przecież instalowałem, Patrzę jeszcze na główne menu a tu screen z Geraltem i muzyka z podstawki. Wyszło na to że aktualizacja wykasowała mi dlc i dodatek
Zainstalowałem jeszcze raz dlc i Serca z kamienia i znowu jest oki. Ale tym razem ja w Gog galaxy wywołałem ponownie weryfikacje plików i znów chce pobierać ale tym razem ponad 3.4 giga.

O co chodzi??? Chyba przestanę używać Gog galaxy tego badziewia. Póki tego nie naprawicie.

Edit. 1 listopad
Ponownie zrobiłem reinstal gry nadal dzieje się to samo. Chce koniecznie pobrać ponad 3 giga danych.

Last edited:
Top Bottom