Problem z DLC - Najgroźniejszy potwór na Skellige

+
Ryli, "czy ktoś może sprawdzić" jakieś archiwum które linkujesz? Co za troll.

A wracając do tematu - potwierdzam, mam ten sam bug. Wilkołak nie zdycha.
wziąłem ten link z angielskojęzycznego forum ja już nie mam save z przed tego questa żeby sprawdzić bo quest ukończyłem jeszcze na 1.06 i chciałem tylko żeby ktoś sprawdził bo na zagranicznym forum mówią że działa

Przetestowane, działa jak powinno. Do ściągnięcia archiwum z plikami do podmiany w folderze DLC12\content. Zrobiłem kopie oryginału dla pewności, rozpakowałem i wgrałem save przed spotkaniem ze "spiskowcami". Wilkołak zmarł jak powinien i quest się zakończył. W końcu...

podłączam się do wątku, na X1 również podziwiam niezniszczalnego wilkołaka. Poziom trudności DLC wymaksowany ;)

W jaki sposób ściągnąć tego hotfixa, bo tam pisze ze zajmuje 107mb, a mi się ściąga tylko jeden plik 300kb, więc nie wiem czy to o to chodzi?

W jaki sposób ściągnąć tego hotfixa, bo tam pisze ze zajmuje 107mb, a mi się ściąga tylko jeden plik 300kb, więc nie wiem czy to o to chodzi?

Ja pobrałem tutaj i wszystko chodzi wilkołak pada jak powinien.

Code:
https://www.dropbox.com/s/t4qigqmvskvtay5/SkelligeMostWantedUpdated.rar?dl=0

Ahh, to jedna z tych chwil gdy żałuję kupna konsoli. Nie zna ktoś może sposobu na to zadanie w wersji na ps4?

Zdaje się problem został rozwiązany. Przedwczoraj coś się ściągnęło na GOG-u, chyba hotfix jakiś, bo potem tego questa ukończyłem normalnie.

A konsole w czarnej dupie... gram na ps4 i tylko to mi zostało + oczywiście statuetka żołnierza i statuetka szlachcica...

Nie bardzo rozumiem dlaczego takie rzeczy załatwia się hotfixem dystrybuowanym jedynie przez Steam i GOG. Gra miała być uniezależniona od wszelkich platform dodatkowych, więc co ma zrobić gracz (ja), który z tych platform nie korzysta? Nieładnie CDP. Szczególnie, że nie widzę poprawki do tego questa w patchnotesach do 1.08.

Zdaje się problem został rozwiązany. Przedwczoraj coś się ściągnęło na GOG-u, chyba hotfix jakiś, bo potem tego questa ukończyłem normalnie.

Ja próbowałem dziś (gra na GOG) i niestety się nie udaje. Nie ma nawet paska życia wilkołaka, potwór wyje i nic nie można zrobić. Przeinstalowanie DLC też nie pomogło ani sprawdzenie i ściągnięcie hotfixa. Masakra jakaś...

Ja próbowałem dziś (gra na GOG) i niestety się nie udaje. Nie ma nawet paska życia wilkołaka, potwór wyje i nic nie można zrobić. Przeinstalowanie DLC też nie pomogło ani sprawdzenie i ściągnięcie hotfixa. Masakra jakaś...
Na PS4 dalej ten sam problem. Wilk wyje do księżyca jak niegdyś Młode Wilki...

Zrobiłem tego questa od pierwszego podejścia bez żadnych problemów. Żadnego błędu nie miałem. Mam wersję 1.07 z GOG ściągniętą.

Na X1 po ściągnięciu patcha 1.08 problem bez zmian - wilkołak łązi zamiast zdechnąć. Ściągnąłem 7 gigowego patcha wikołakowi w d...

Na X1 po ściągnięciu patcha 1.08 problem bez zmian - wilkołak łązi zamiast zdechnąć. Ściągnąłem 7 gigowego patcha wikołakowi w d...

Pisali, że w tym patchu tego nie naprawią. Dopiero w następnym. Trzeba czytać ze zrozumieniem o zmianach.

Top Bottom