Problem z instalacją dodatku ,,Serca z Kamienia''

+
Problem z instalacją dodatku ,,Serca z Kamienia''

Witam,

tak jak napisałam w tytule, mam problem z instalacją dodatku ,,Serce z Kamienia''. Kupiłam dodatek, dzisiaj miałam zamiar go zainstalować. Oczywiście posiadam wersje podstawową gry (pudełkową). Wpisuje kod dodatku i wyskakuje mi błąd: ''Some of selected products require that you own the parent game''. Przeczytałam i z tego co zrozumiałam mam wpisać kod z pudełka podstawki żeby móc zagrać. Tak też zrobiłam ale wyskoczył mi że kod został już użyty. Gry nikomu nie pożyczałam ani nie kupiłam od osoby prywatnej tylko w sklepie. Przy zakupie Wiedźmina nie zależało mi na darmowych dodatkach więc grałam bez wpisania tego kodu. A mimo to pisze że jest wykorzystany. Pytanie, czy jest możliwość zagrania w dodatek bez dodania podstawowej wersji gry do biblioteki GOG? i czy jest możliwe że wynikła jakaś pomyłka z kodem i dostałam wykorzystany? Czekam na odpowiedź i z góry dziękuje za wszelką próbę udzielenia pomocy. :)

Last edited:
Może to oznaczać, że próbujesz zarejestrować dodatek na innym koncie niż rejestrowałaś podstawową wersję gry.
Kod dodatku należy zarejestrować na tym koncie GOG.com, na którym jest zarejestrowana podstawową wersję gry.

Niestety, to nie to. Dodatek jak i podstawkę próbowałam zainstalować na tym samym koncie. Napiszę do supportu może oni jakoś poradzą. Mimo wszystko dziękuję. :)

Top Bottom