Problem z misją aby znaleźć Tamarę w Oxenfurcie.

+
Witam, mam problem z jedną misją otóz jest to znalezienie Tamary w Oxenfurcie. Zrobiłem wszystkie pytajniki i większość zadań pobocznych, znalazłem żonę Barona. Gra mi uniemożliwia granie, proszę o szybkie odpowiedzi. Dodam, że nie miałem sceny z wyścigiem Ciri i Barona.

Attachments

• 2020-06-17_12h20_54.png
    2020-06-17_12h20_54.png
    1.4 MB · Views: 437
  • 2020-06-17_12h23_59.png
    2020-06-17_12h23_59.png
    1.6 MB · Views: 456
  • 2020-06-17_12h27_11.png
    2020-06-17_12h27_11.png
    1.3 MB · Views: 430
Last edited:
Tamara jest faktycznie w Oxenfurcie w domu przy porcie nad rzeką, nie pamietam dokładnie w którym, ale aktualnie trzyma sztamę z łowcami czarownic. Jest wyznawczynią Wiecznego Ognia, o czym można się dowiedzieć w trakcie dochodzenia w domu barona - trzeba zejść do piwnic i odnaleźć ołtarz wiecznego ognia. Tamara wraz z Anną uciekły od barona, ale się rozdzieliły gdy z lasu wyszedł bies. Tamara uszła do Oxenfurtu, a Anna została niewolnicą Pań Lasu i ma sprany mózg. Zakładam, że pewnie etap z odczarowaniem/pokonaniem Porońca masz za sobą? Jak ja ostatnio grałem kilka miesięcy temu to odczarowałem Porońca, który w postaci Kłobuka prowadzi Cię do rożnych miejsc związanych z tragicznymi losami Anny i Tamary i stąd Geralt wiedział co się stało i gdzie szukać Tamary.

---

znalazłem, być może pomocny link -> https://enklawanetwork.pl/pc/solucj...elen-ziemianiczyja/watekglowny/sprawyrodzinne

Tamara jest faktycznie w Oxenfurcie w domu przy porcie nad rzeką, nie pamietam dokładnie w którym, ale aktualnie trzyma sztamę z łowcami czarownic. Jest wyznawczynią Wiecznego Ognia, o czym można się dowiedzieć w trakcie dochodzenia w domu barona - trzeba zejść do piwnic i odnaleźć ołtarz wiecznego ognia. Tamara wraz z Anną uciekły od barona, ale się rozdzieliły gdy z lasu wyszedł bies. Tamara uszła do Oxenfurtu, a Anna została niewolnicą Pań Lasu i ma sprany mózg. Zakładam, że pewnie etap z odczarowaniem/pokonaniem Porońca masz za sobą? Jak ja ostatnio grałem kilka miesięcy temu to odczarowałem Porońca, który w postaci Kłobuka prowadzi Cię do rożnych miejsc związanych z tragicznymi losami Anny i Tamary i stąd Geralt wiedział co się stało i gdzie szukać Tamary.

---

znalazłem, być może pomocny link -> https://enklawanetwork.pl/pc/solucj...elen-ziemianiczyja/watekglowny/sprawyrodzinne
problem w tym, że Tamary nie ma w domu rybaka w Oxenfurcie

Po wejściu do tego domu, który jest na 2 screenie powinieneś od razu mieć scenkę przerywnikową i rozmowę z bratem rybaka z Velen. Sprawdź w galaxy spójność plików gry, a jak to nie pomoze to wczytaj starszego save'a i spróbuj ponownie

Top Bottom