Problem z Patchowaniem gry

+
Status
Not open for further replies.
Problem z Patchowaniem gry

Otóż mam taki problem wiedźmin jak dotąd patchował mi się dobrze i szybko ale gdy wersja 2.0 wyszła coś było nie tak.Ściągnąłem tą wersje i zacząłem ją instalować, ale musiałem wyłączyć komputer (podczas instalacja kliknąłem anuluj czy coś)Gdy następnego dnia chciałem zainstalować ten patch wyskakiwał mi jakiś błąd.Więc od początku usunąłem z dysku wiedźmina i dzisiaj ponownie go zainstalowałem, ale nie chce mi się wgrać żaden patch.Gdy próbuje go zainstalować ręcznie niby wszystko jest dobrze ale gdy instalacja się kończy wyskakuje mi jakiś bład "nie znaleziono pilki/arena" czy coś podobnego (tak było gdy chciałem zpatchować go do wersji 2.0)a teraz mam coś takiego
lub po prostu pisze ze x sekund się połączy a po upływie paru sekund pisze błąd podczas łączenia się,launcher error
Gdy po uruchomieniu wiedźmina klikam dodatki do pobrania mogę kliknąć patch 1.1 lub "kłopoty z trollem"ale po tym jak na to kilknę włączą się właśnie ten błąd lunchera lub pisze nawet,że wersja wiedźmina jest niekompletna lub nieprawidłowa o_O W panelu startu wiedźmina są jest teź miejsce "dla zarejestrowanych" lecz gdy na to klikam coś wczytuje mi się w internecie po czym pisze
Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Na forum znalazłem jakis patch 1.4 możliwy do pobrania bez rejestracji, ale czy zadziała on w moim przypadku?

Proszę o szybką pomoc, jeśli podobny temat już był to bardzo przepraszam ale naprawdę jestem już zdenerwowany na na to,że musiałem wydać pieniądze na grę, która nawet nie działa poprawnie.

@down: zaraz spróboję jeszcze raz jeszcze i jeszcze wkleje nowego screena może ktoś coś wymyśli.

Odinstaluj Wieśka, wyczyść rejestr, zainstaluj ponownie, spróbuj instalować patche po kolei (1.0 - 1.1, 1.1-1.2 itd.) Jak nie pomoże to pomyślimy.

Przenoszę do działu "pomoc techniczna W2", jako że temat dotyczy Wiedźmina 2 właśnie.

Po ponownym zainstalowaniu gry i wyczyszczeniu rejestru jak na razie wszystko idzie dobrze oby tak zostało.Chyba właśnie wyczyszczenie rejestru pomogło,dzięki ;),jutro wgram pozostałe patche i zobaczę, czy zadziała.

A skoro nie wiesz, co to jest, to lepiej sam go nie czyść.
Programy: NT Reg Opt / RegSeeker / Odkurzacz (moduł czyszczenia rejestru) / CCleaner lub podobne - powinny zrobić to za ciebie.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom