Witam. Mój problem polega na tym, że kupiłem grę na steamie, na którym mam ustawiony język polski i chciałbym w nią grać z polskim dubbingiem, ale w ustawieniach znajduje się jedynie angielski. Czy ktoś wie jak mógłbym to zmienić?
Chodzi o to tak?Sprawdzałeś w ustawieniach Steama czy faktycznie jest wybrany polski?
Próbowałem zmiany na angielski i z powrotem na polski, niestety nie pomogłoMoże zmień na angielski a potem z powrotem na polski? Sprawdź też spójność plików.
Chodzi o to tak?
Nie pomoglo.Tak. Czyli nie pomogło?
Może Steam musi dociągnąć jakieś pliki jeszcze? Macie włączone automatyczne aktualizacje?
Tak. Aktualizacje są włączone na automatyczne, zaskakuje mnie to ze w opcjach dubbingu jest tylko i wyłącznie angielski, po zatwierdzeniu zmian i ponownych uruchomieniu gry znowu jest wszystko po angielsku.Tak. Czyli nie pomogło?
Może Steam musi dociągnąć jakieś pliki jeszcze? Macie włączone automatyczne aktualizacje?
Jak to zrobić?Miałem ten sam problem. Wystarczy w ustawieniach gry na Steamie zmienić język na polski i ściągnie Ci dodatkowe 4GB.
potwierdzam, pobiera dodatkowo 4 GB wiec może to jest toOk. pogrzebałem i. sprawdzcie w steam , cyberpunk zębatka w lewym górnym rogu koło literki I jak informacja , tam gdzie gwiazdka
wchodzimy w zębatkę , właściwości , język i zmieniamy na polski . plik się pobiera mam nadzieje że pomoże i że ja pomogłem
![]()
Tylko w tym problem że tego też już próbowałem i nie rozwija mi się ta lista. Jest tylko angielski