Problem z polskim dubbingiem

+
Witam tak jak w temacie mam problem z polskim dubingiem a mianowicie kupiłem wiedzminka na steam pobrałem wszystko gra i smiga tylko ze jest dubing angielski a napisy polskie szukałem porad na necie ale nic nie pomaga szlag mnie trafia ze tak piękna gra polska a ja musze słuchac angielskiego dubingu proszę o pomoc.

Tak tak mam ustawiony język polski w ustawieniach jezyka jak i na steam
A jak wchodze C:\Users\olemo\Documents\The Witcher 3\user. to SpeechLanguage zmienia sie mi cały czas na EN ...

U mnie ta sekcja wygląda w ten sposób:
[Localization]
RequestedSpeechLanguage=PL
SpeechLanguage=PL
RequestedTextLanguage=PL
TextLanguage=PL
Subtitles=false

Post automatically merged:

Spróbuj poprawić ręcznie i ustawić plik "tylko do odczytu". Nie wiem, w tej chwili totalnie improwizuję.

Sprawdź ustawienia w pliku "user" oraz "user.settings" (niektórzy mają oba, u mnie jest tylko "user.settings").

Mam oba te pliki zmieniam ręcznie i nadal to samo

A czy może być problem w tym ze Folder steam mam na dysku C a wieśka pobrałem na dysk D

Trzeba zmienić język steama na inny niż polski, zapisać i z powrotem. Wtedy steam zaczyna pobierać dubbing. Nie jestem pewna czy samo to wystarczy, bo jednocześnie zmieniłam ustawienia w plikach, jak w poradach powyżej.

Jak to "podać dubbing"? Przecież język polski w W3 można uruchomić na każdej platformie niezależnie od sklepu, gdzie się grę kupiło.

Top Bottom