A to dalej nie mozesz robic misji głownych tak ?Potwierdzam, mam ten sam problem. Najpierw zakończyłem cały drugi wątek, dopiero potem rozpocząłem wątek dla Takemury.
Zgadza się. Według dziennika Przerwane milczenie jest jedyną dostępną misją fabularną.A to dalej nie mozesz robic misji głownych tak ?
+1 Ja tez mi sie to zbugowało jak miałem chyba 13 lv była wtedy ta misja 3 dni temu a teraz mam 23Taki sam mam problem. To na pewno bug bo gra mysli ze zrobimy pacyfike po przerwanym milczeniu. Ja osobiscie czekam na update gdzie będzie to naprawione. Nie chce przechodzic tego samego i niechce byc 2 dni w plecy.
A to odbagowało ci się to czy robisz misje poboczne?+1 Ja tez mi sie to zbugowało jak miałem chyba 13 lv była wtedy ta misja 3 dni temu a teraz mam 23
Ja robiłem misje poboczne z delamainem i z cyberpsychozy ale dalej do mnie nie zadzwonił.A to odbagowało ci się to czy robisz misje poboczne?
to samoCzy jest jakiś inny sposób na zwiększenie tego parametru? Przewijałem czas dość sporo razy ale parametr wyścigu z czasem wciąż stoi na 20%. Mam zrobione już wszystkie misje fabularne i mam dostępną tylko "Przerwane milczenie"
DZIAŁA!!! Wielkie dzięki, próbowałem wszystkiego innego, przeniosłem się fast trawel do sunset motel, przewinięcie czasu 24h i takemura dzwoniRozwiązaniem jest powrót do motelu Sunset przez punk szybkiej podróży i ewentualne przesunięcie czasu o 24h już na miejscu
ŹródłoNaprawiono błąd, wskutek którego Takemura nie dzwonił do V w zadaniu Przerwane milczenie.
Musisz ustawić na inne zadanie poboczne jak jesteś przy Sanset Motel i przewinąć parę razy czas o 24 h w tedy od razu zadzwoni TakemuraMam problem bo od 2 dni czekam na telefon od niego i dalej nie dostałem.
Spałem i pomijałem czas i dalej niz i tez robiłem rózno misje poboczne i dalej nic