też to mam czasem i to niezależnie od ustawień grafiki - gram na max na ATI x1650
w jakim momencie gry jesteś?antonio1987 said:Hej,Mam taki mały problem z grą. A dokładnie z jej działaniem. Na początku jak grałem to było super wszystko płynnie działało i nie było żadnego problemu. tylko wczoraj jakoś gra zaczęła mi się strasznie przycinać ;/ A wczytanie gry itp to już była tragedia smilies/sad.gif Szybciej by się woda zagotowała nim to się wczytało smilies/tongue.gif Co może być powodem że gra się tak tnie :/ Moj komp to:e21402Gb ramu7600GT 256MbI wydaje mi się że gra powinna działać normalnie. Nawet przy zamianie ustawień jest tak samo. Myślałem że to może Windowsa ;/ Ale sam nie wiem.I od razu przepraszam jeśli były podobne tematy do tego smilies/smile.gif I z góry dziękuje wszystkim za pomoc smilies/bigsmile.gif
kręcisz procka?e2140 spokojnie pójdzie 2,5-3,0 ghz.jeśli nie kręciłeś, to zrób to.Na jakich ustawieniach grasz?antonio1987 said:Właśnie zabiłem bestie i wszedłem do miasta jak teraz mi sie tak tnie to co będzie dalej![]()
nie, nie, niena boxowym chłodzeniu dojdziesz spokojnie do 2,5-3,2 ghz. Masz 2 gb ramu, absolutnie wystarczy. Zresztą tyle jest zalecane.Podaj jaki masz system (xp czy vista)No i jeszcze jedno: Podaj markę i moc zasilacza.Jakbyś mógł podaj dokładną konfigurację kompa (włącznie z dyskiem twardym [ile cache], częstotliwość ramu itd.)I jeszcze raz zachęcam do kręceniaantonio1987 said:Na max i na początku chodziło wszystko okmoże coś nie tak z winem? Nie kręcę najpierw muszę kupić lepsze chłodzenie
A może do kupić jeszcze 1gb?
ja swojego quada 2,4 ghz mam na 3 ghz i wszystko jest dobrzeantonio1987 said:No to tak:Mam 2 dyski : dysk seagate ST330610A i Samsung SP0411N.Płyta główna to: MSI P35 Neo2 FRProcek to wieszRam to Kingston 667Zasilacz to amacrox 400 Grafika to 7600Gt Palit DDR3 256MB Shader Model 3.0To chyba wszystko
Tylko boje sie czy nie będzie za duża temp na tym box chłodzeniu
A system to XP ;]