Proszę o przejście Kejrana, Drauga, dowolnego miejsca w grze

+
Status
Not open for further replies.
Przechodzisz przez karczmę na przestrzał, czyli wychodzisz na nadbrzeże, tam gdzie pierwszy raz Kejrana widziałeś, schodzisz na dół i idziesz pomostem w stronę zatoki, tam stoi pod ścianą taki gość który będzie jak się do niego zbliżysz zagadywał do Ciebie, coś w stylu "pst, Białowłosy, mam dla Ciebie zadanie", jak z nim zagadasz to zaczniesz nowy quest, dodatkowo przed sklepikiem można od razu następnego załapać. A co trzeba dalej nie powiem, sam zobacz, co ci będę zabawę psuł ;)

November said:
Przechodzisz przez karczmę na przestrzał, czyli wychodzisz na nadbrzeże, tam gdzie pierwszy raz Kejrana widziałeś, schodzisz na dół i idziesz pomostem w stronę zatoki, tam stoi pod ścianą taki gość który będzie jak się do niego zbliżysz zagadywał do Ciebie, coś w stylu "pst, Białowłosy, mam dla Ciebie zadanie", jak z nim zagadasz to zaczniesz nowy quest, dodatkowo przed sklepikiem można od razu następnego załapać. A co trzeba dalej nie powiem, sam zobacz, co ci będę zabawę psuł ;)

Chyba juz gadalem z tym kolesiem, on chcial ten przepis na nielegalny drug. Potem byla baba w tlumie co chciala zamknac sklepik. Sklepik zamknalem, przepis dorwalem, ale mu nei dalem, to probowali mnie sprac potem w lesie, w czasie spaceru na grzyby, to ich pozabijalem.
Czy to to?

No, rozwiązanie niekonwencjonalne, ale ogólnie tak, o to chodziło ;) To leć zatłuc Kejrana, później ci dopiero reszta ruszy ;)

November said:
No, rozwiązanie niekonwencjonalne, ale ogólnie tak, o to chodziło ;) To leć zatłuc Kejrana, później ci dopiero reszta ruszy ;)

OK, dzieki. A co do Kejrana - isc samemu czy wolac te laske/czarownice? Jest jakas roznica i czy ma wlpyw na daljsza rozgrywke?

No właśnie nie wiem, ja zawsze z Shealą de Tancarville szedłem, ale jest tam coś w queście że można samemu albo z nią. Jakoś nie wpadłem na to żeby spróbować iść samemu.

November said:
No właśnie nie wiem, ja zawsze z Shealą de Tancarville szedłem, ale jest tam coś w queście że można samemu albo z nią. Jakoś nie wpadłem na to żeby spróbować iść samemu.

W zadaniu nic takiego sobie nie przypominam, a czarodziejka jest niezbędna do wyciągnięcia potwora z wody.

No i Kejran lezy na deskach:)
3 razy podchodzilem zeby sie nauczyc co i jak - raz nie zajarzylem ze mam wskoczyc na macke, potem ze mam zeskoczyc, a potem ze mimo mostu na lbie, to jeszcze fikal:) Ale po wszystkim, nawet tej pulapki nie zdazylem uzyc, ale manguste wypilem.
Zadanie rozy tez juz mam za soba. Ach, ta Triss....
Takze teraz gdy juz gadalem z prawa reka Iorwetha, to teraz mam za zadanie isc do Zoltana, Triss przygotowuje jakies czary mary na moja pamiec, a po odkryciu wszsytkiego w ruinach statku, mam teraz zadanie oddania listu komus w wiosce co sie zajmuje poczta krolewska... Ktoz to jest?
A wiec jak juz teraz pojde z Zoltanem, czy to bedzie moment w ktorym musze wybrac sciezke? Czy to jeszcze cos inengo bede musial zrobic w 1 akcie?

@phinix-mike

Chłopie to nie poradnik online, weź jak nie chcesz niczego przeoczyć wyjmij z pudełka poradnik i przeczytaj :) Choc nawet tam nie ma wszystkiego opisanego, kilka rzeczy sam odkryłem w grze ;)

Szczerze Kejran jest łatwym przeciwnikiem, zasada nie dać sie bić lackami. Troche techniki i wystarczy minuta i leży na deskach.

Czy ktoś mi przejdzie kejrana?

Mam za wolnego kompa, żeby tak naciskać jak pokazuje QTE i nigdy nie wyląduje na moście zawsze spadam przed mostem.

http://www.megaupload.com/?d=MHBLG6PE

Nawet gdybyś dobrze wstrzelił się w QTE, to i tak nie wylądowałbyś NA moście :) Radziłbym spróbować jeszcze raz, gdyż:
Należy wbiec po tymże zawalonym moście, aby "wysadzić" Kejrana
A jeżeli już nie chcesz sam tego przechodzić, to proszę bardzo:
http://www.megaupload.com/?d=AY1KELTG

temat jest do scalenia z tematem "walka z kejranem?" albo do zamkniecia. Jest tam mnostwo szególowych porad jak sobie z tym poradzic.

Bardzo słuszna uwaga, scalam.

Ale na drugi raz zaraportuj, to szybciej zjawi się ktoś z niebieskich w temacie.
A w ogóle miód malina byłaby, jakbyś podał linka do tematu, w który należy scalić wątek, to nie musiałbym szukać :D

szypek26 said:
A w ogóle miód malina byłaby, jakbyś podał linka do tematu, w który należy scalić wątek, to nie musiałbym szukać :D
Ale od tego jesteś tutaj Ty, Niebieski Przyjacielu :p

Może ktoś mi pomóc ?? Mam problem z QTE w Wieśku 2 z kejranem
Link do seva Save
Jak ktoś przejdzie to niech save wstawi na forum do tego tematu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom