Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    GWENT MASTERS TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI SUGESTIE
  • FABUŁA
  • ROZGRYWKA
    NILFGAARD KRÓLESTWA PÓŁNOCY POTWORY SCOIA'TAEL SKELLIGE SYNDYKAT
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC iOS Android
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
GWENT MASTERS
TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI
SUGESTIE
Menu

Register

"przecieki" ze zbliżającej sie aktualizacji ;)

+
Lexor

Lexor

Forum veteran
Dec 3, 2018
oficjalne, wskazanie żródła na CDPR​

- (Gwent) patchnotes will be available tomorrow morning
- TB patchnotes coming today

inne, źródło nie zostało dokładnie podane​

- Morvran: now has 3 charges and he boosts by 2. It does not matters what card he reveals, Golden or Bronze, he will always boost by 2.
- Heimdall: Whenever your Warrior damages an enemy, boost self by that amount. (This leak is a from 3th October, so do not be so sure he will be the same, they might have changed him since then).

BlakeMelor

BlakeMelor

Rookie
Dec 3, 2018
Lexor said:
oficjalne, wskazanie żródła na CDPR​

- (Gwent) patchnotes will be available tomorrow morning
- TB patchnotes coming today

inne, źródło nie zostało dokładnie podane​

- Morvran: now has 3 charges and he boosts by 2. It does not matters what card he reveals, Golden or Bronze, he will always boost by 2.
- Heimdall: Whenever your Warrior damages an enemy, boost self by that amount. (This leak is a from 3th October, so do not be so sure he will be the same, they might have changed him since then).
Click to expand...
Zobaczymy co zrobią z Eithne, która paradoksalnie sama w sobie nie jest jakoś specjalnie silna tylko w połączeniu z innymi kartami jak Igni, Pożoga, Epidemia, Shirru, Regis itd staje się OP.

T

TraN999

Senior user
Dec 3, 2018
Akurat Morvran to chyba najmniejszy problem odkrywki, ten losowy 1 punkt nie bolał aż tak. Teraz jego siła jest dość mała w porównaniu z innymi liderami, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało na tle wszystkich zmian w tym archetypie.

Lexor

Lexor

Forum veteran
Dec 3, 2018
TraN999 said:
Akurat Morvran to chyba najmniejszy problem odkrywki, ten losowy 1 punkt nie bolał aż tak. Teraz jego siła jest dość mała w porównaniu z innymi liderami, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało na tle wszystkich zmian w tym archetypie.
Click to expand...
Ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony np. często traciłem jedną odkrywkę w rundzie 2 jeśli robiłem pass, teraz mogę "dalej mieć trzy". Z drugiej strony np. porównując do Brouvera to teraz faktycznie wypada trochę słabiej (mniejsza ilość wykonalnych opcji) - chyba powinni zostawić stałe +3.

G

ghs

Forum veteran
Dec 3, 2018
Lexor said:
...
...
Click to expand...
jak dostał 3 ładunki to jest silniejszy niż był, to zawsze, pewne na 99%, 6 punktów w R3 które można rozrzucić na 3 jednostki

D

Duckingman

Forum veteran
Dec 4, 2018
ghs said:
jak dostał 3 ładunki to jest silniejszy niż był, to zawsze, pewne na 99%, 6 punktów w R3 które można rozrzucić na 3 jednostki
Click to expand...
6 punktów to minimum. Przecież nikt nie gra tym dowódcą nie mając buildu pod odkrywkę, a to się wiąże z wyciąganiem większej ilości punktów przy każdym użyciu zdolności dowódcy niż tylko 2 (synergia z Sweers, Mangonel, Daerlan Soldier i Standard Bearer). Również zgadzam się, że jest to wzmocnienie tego dowódcy, a nie nerf. Jedynie zbalansowano tą zmianą grę w 2 rundzie.

K

kotwica407

Senior user
Dec 4, 2018
@Duckingman Niby jaką synergię ma Morvran z Daerlan Soldier?

• RED Point
Reactions: Duckingman
D

Duckingman

Forum veteran
Dec 4, 2018
kotwica407 said:
@Duckingman Niby jaką synergię ma Morvran z Daerlan Soldier?
Click to expand...
Daerlan Soldier jest zagrywany na stół w momencie jeśli tą kartę odkryjemy z talii. Zatem jeśli użyjemy zdolności dowódcy i trafimy w tą kartę to na stole pojawią się nie 2 dodatkowe punkty tylko 6.

M

Mr2Red

Rookie
Dec 4, 2018
Odrywasz kartę z decku przeciwnika, a nie swojego, Dearlan Soldier nie ma synergii z Morvranem

• RED Point
Reactions: Duckingman
D

Duckingman

Forum veteran
Dec 4, 2018
@kotwica407 @Mr2Red Dzięki za zwrócenie uwagi. Faktycznie pomyliłem się. W tej sytuacji nie ma również synergii z Standard Beare. Najśmieszniejsze, że w zakończonym sezonie moje 40 gier talią Nilfgaardu głównie wbiłem właśnie tym dowódcą :D

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, The Witcher®, GWENT® are registered trademarks of CD PROJEKT Capital Group. GWENT game © CD PROJEKT S.A. All rights reserved. Developed by CD PROJEKT S.A. GWENT game is set in the universe created by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.