MaRIB1;n10963247 said:
Co do skupiania ostatnio często mam przeciwników, którzy na przemian zaznaczają swoje karty w czasie mojej tury, trochę to dekoncentruję, nie wiem po co w ogóle widzimy, gdzie nasz przeciwnik macha myszką i jakie karty patrzy nam czy u siebie na cmentarzu.
Żeby można było blefować. Setki możliwości, sam nie raz korzystam. Też się zastanawiałem, czy nie byłoby lepiej gdyby nie można było 'podglądać' przeciwnika - ale doszedłem do wniosku, że zaleta troszkę głębszego skupienia na planszy jest niewspółmierna do korzyści płynących z możliwości zwodzenia przeciwnika. Czasem się to udaje, czasem nie, ale ma to jakiś swój smaczek
BTW> Może zmieńmy temat i pomówmy o tym, jak rozczarowujące były zmiany w 'dużej' majowej aktualizacji? XD
A co do portretów - mi zależy na Branie, faktycznie Francesca była dwa razy - raz za 20 rangę albo top 10k, raz za 10. Portrety są rotacyjne jak się okazuje, więc pewnie kiedyś skapnie, ale nie rozumiem tego opisu 'nagroda specjalna'. Chociaż w sumie cała ta 'platforma' stanowiąca 'podstawę do dalszych zmian i usprawnień' (jak to było mówione podczas wypuszczania MWU) sprawia wrażenie niedorobionej. Albo z wersji prealfa

V)