Hej wszystkimmam pytanie dotyczące trybu podróży, a konkretnie zadania premium z 12-ego tygodnia. Chodzi o zadanie "Zwal ich z nóg", które wymaga zagrania 3 kart z Rozdarciem. Czy wspomniane Rozdarcie nie ma się czasem pojawić w nadchodzącym dodatku Pana Lusterko?
Pozdro
Próba Traw to tier 1 obecnieSwoją drogą, czy ktoś miał większego pecha ode mnie przy ostatniej karcie premium - gwarantowanej legendzie? Dostałem animowaną... Próbę Traw xD
Czy nadchodząca zdolność Rozdarcia ma szansę nazywać się inaczej aby w przyszłości unikać tego typu nieścisłości?Hej, chodzi o zagranie karty Rozdarcie 3 razy.
Sprawdź sobie kontrakty.A ja mam pytanie, czy oprócz avatara i skórki jest jakaś dodatkowa nagroda za dotarcie do 100 poziomu Podróży?
Ponownie: sprawdź sobie kontrakty.W ogóle za ukończenie wszystkich questów na standardowej podróży wlatuje 20 kluczyków, jestem ciekaw czy za wszystkie questy premium będzie jeszcze więcej![]()
Sama gra podaje termin "czwartek, 10 rano". Mi limit resetuje się we wtorki o 10.W jaki dzień tygodnia resetuje się limit 350 połówek?
Jakich "Otwartych przygód" ? Jeśli zrobiłeś 100 lvl podróży to ją ukończyłeś w 100 %. Ta podróż z informacji które mamy na tą chwilę już nigdy nie powróci co ma sens. Natomiast kontrakty z podróży Geralta z tego co wiem cały czas można robić.Mam inne pytanie dotyczące "Podróży Geralta" - czy jest szansa na dokończenie wciąż otwartych przygód z tej podróży nadmieniam, że wersję premium mam ukończoną - jakieś pomysły?