Przerwanie instalacji - błąd -10

+
lol współczuje skąd wy macie te egzemplarze ja dzisiaj kupiłem w empiku i się bez problemu zainstalowało co jakiś czas stawało tylko najczęściej na teksturach i dochodziło do 300 min ale potem jak wskoczyło po ok 4 minutach to spadł czas instalacji do 20

lol współczuje skąd wy macie te egzemplarze ja dzisiaj kupiłem w empiku i się bez problemu zainstalowało co jakiś czas stawało tylko najczęściej na teksturach i dochodziło do 300 min ale potem jak wskoczyło po ok 4 minutach to spadł czas instalacji do 20

Media Markt

Potrzebny ten - setup_the_witcher3_wild_hunt-3.bin
Możliwe, że będę miał niebawem ten plik , dostępny do zassania.
Modzi, pytanie do Was. Mogę go udostępnić ?
Jeszcze nie wiem, ale jak będę wiedział, to dam znać.

Mi sie w koncu udalo skopiowac plik 3bin z dvd 2 na twardziela i gra w koncu dziala ale nie posiadam zadnego konta zeby go uploudowac zreszta przy moim necie 4 gb bedzie sie dlugo wrzucac ;/

Jakimś cudem mi również udało się zgrać dysk z numerem 2 na dysk zewnętrzny jednak pojawia się taki sam problem jak w przypadku @Kondorr .Nie pytajcie nawet jak to próbowałem robić. Używałem wszystkich wyżej wymienionych metod. coś się udało skopiować, czy wszystko sam nie wiem. Błąd liczby kontrolnej jednak pozostaje...

Mój egzemplarz kupiony dzisiaj w Empiku jest tak samo skopany jak te opisywane tu z pre-orderu. Jako ciekawostkę dodam, że przy drugiej instalacji druga płyta wyje jak Górniak śpiewająca hymn narodowy a za pierwszym razem szła cichutko...

@GosuPL wysłałem Ci na priv listę wszystkich którzy napisali do mnie w sprawie pliku, wyślij im linka na maila

Ok, jadę teraz do kumpla który fartownie ma działające pliki, zgrał bin3 na dysk.
Co za tym idzie przegram go, wrzucę do siebie. Jeżeli instalka z nim ruszy to wrzucam go na neta.

Z tym, że mam dość słabe łącze bo jedynie 10mb przy czym 1mb uploadu :D

ostatnie 80mb jest uszkodzone z płyty i nic się nie da zrobić :) zamiast czekać do rana wrzuciłem pobierania na goga :) i tak pewnie pogram jutro przy dobrych lotach :)

No ja ten plik mam... ale to mi tylko utorowało drogę do kolejnego problemu...
Jakbym miał gdzie to bym wgrał... ale mój upload szczególny też nie jest...

Chociaż... wiecie co... ja nie rozumiem tego... obczajto to...

Zgrałem WSZYSTKO na dysk... udało się... ale błąd liczby kontrolnej...

To zainstalowałem pierwszy dvd z HDD a ... i tu mi szczena opadła... dvd2 z... DVD2... zadziałało...
może trzeba te fuckin płyty 4 godziny kręcić w napędzie żeby zaczęły działać?!??

Oj redzi... są gry co szybciej się je kończy niż wasze instaluje!

OOO... po raz pierwszy instalator prosi o DVD3... TEGO jeszcze nie było... 3 majcie kciuki!

Caly dzien zmarnowany:( upgrade pc ta pod gre... i pliki z plyty dvd 2 nie chca sie kopiowac zadnym programem a pewnie dlasze dvd tez cos uszkodzone maja, a cd projekt odpisuje mi jakies glupoty, ze im przykro i zebym sobie z goga pobral eh... kpiny oddajcie mi kase i czas stracony ,jak by ktos wrzucil na torrent np te uszkodzone pliki to by dobrze bylo

Top Bottom