Przerwanie instalacji - błąd -10

+
Witajcie Panowie. Śledzę waszą dyskusję od pierwszych kart bo mnie także dotknął ten problem. Próbowałem wszystkiego! W końcu, w przypływie gniewu zacząłem trzeć płytką o dresowe spodnie czując ogromną niemoc zagrania w tą wybitną grę z tak błachego powodu jakim jest uszkodzona płyta (2). I wiecie co? Po włożeniu jej do napędu i próbie ( kolejnej, już chyba 4) skopiowania zawartego na niej pliku bin3 ( bo u mnie bin 4 nie był wadliwy skopiował się bez problemu), wkońcu ostatecznie się udało!!! Powiem w związku z tym tak; nie radziłbym scierania 2 płytki papierem ściernym, ale czasem zwykłe porządne przetarcie płyty jak widać wystarcza :D Oby tylko pliki z pulpitu zatrybiły ;/

Hej, a co to za problem podzielić plik na kawałki po 100 MB na przykład total commanderem i spakować ostatnią część?
Po co walić całe 4GB?

code 3 ? ja mam z bledem 10 w polowie dvd 2, jak chce skopiowac na pulpit to bin 3 dochodzi do 99% i lipa, a bin 4 to juz wogole nie che sie ruszac, szlag mnie dzis trafil

@Kondorr Niechce Cię smucić, miałem tak kiedyś z pierwszym Call of Duty i po instalacji długiej ale przypuszczalnie udanej instalacji gra nie odpaliła bo jednak jakiś plik był walnięty.

Mi ruszyło, dzięki za wsparcie i wszystkim powodzenia...
pobawie się ustawieniami i ide w kime... co za beznadziejny dzień...

Witam, dziś pisałem w temacie kolekcjonerek że mam ten sam problem, walczyłem do 15. Zaglądałem tu co jakiś czas licząc że może jakieś rozwiązania czy coś się pojawią :/ Instalowałem wieśniaka raz jeszcze ale nie pykło za to udało mi się zgrać bez problemu cd 2 puściłem instalacje i ten plik bin 3 przeszedłem, teraz idzie 3 płytka.Dam znać czy się udało;) niby 10min do końca...

Dla wszystkich którzy mają problem z dvd 2 spróbujcie ograniczyć szybkość napędu ponizej 14mb podobno działa dodatkowo mogę powiedzieć ze mam stary napęd ktory ma szybkosc max chyba 12mb i nie miałem problemów z instalacją

@inthebattle jak ci sie udalo skopiowac dvd 2??? ja caly dzien probuje skopiowac pliki bin 3 i 4 i nic... uzywalem ze 4roznych programow do uszkodzonych dvd i dalej nie chca sie kopiowac bin 3 staje na 99% a 4 to juz calkowicie sie buntuje.

Panowie działa :D dałem na koniec 4 CD zainstalował sie gog galaxy gra pobrala patcha odpaliłem do ekranu wyboru wiec chyba jest ok ;D jak by ktoś chciał te pliczki z cd2 moge jakoś podesłać nie wiem jeszcze jak ale razem coś wymyślimy ;)

---------- Zaktualizowano 22:34 ----------

normalnie, otworzyłem skrót CD zaznaczyłem pliki przekopiowałem i poszło,wcześniej przetarłem płytkę szmatką do obiektywu

Last edited:
Wysłałem do wszystkich, którzy dali mi swojego maila w PW, powodzenia!

Mi z tym plikiem nie poszło. Może źle się ściągnęło, bo często tak mam.
Tylko teraz mam 3 dni delegacji jak możesz nie usuwaj tego pliku.

Moja premiera jest przesunięta na 23maj dzięki wam redzi za super płytę numer 2.
To dziwne nigdy nie miałem zepsutej płyty a kiedyś kupowałem dużo gazet z płytami. Mistrzostwo świata :)

Top Bottom