Przerwanie instalacji - błąd -10

+
Zakupilem Wiedzmina 3 instaluje i oczywiscie cd 2 nie do odczytu nie da sie nawet skopiować a jak zaczełem kombinowac z ustawieniami dvd to zawiesilo calego wina i reinstalka wiec sposób 3 sciagnij no to tylko z 10 h sciagania chyba lepiej sciagajcie pirata mniej sie nameczycie zeby to cos odpalić juz mi sie nie chce w to grac i chętnie odal bym do sklepu ten bubel roku

Zakupilem Wiedzmina 3 instaluje i oczywiscie cd 2 nie do odczytu nie da sie nawet skopiować a jak zaczełem kombinowac z ustawieniami dvd to zawiesilo calego wina i reinstalka wiec sposób 3 sciagnij no to tylko z 10 h sciagania chyba lepiej sciagajcie pirata mniej sie nameczycie zeby to cos odpalić juz mi sie nie chce w to grac i chętnie odal bym do sklepu ten bubel roku
Nie przesadzaj. Z powodu jednej źle wytłoczonej płyty przekreślasz całą grę, w którą jeszcze nie grałeś? Jesteś w gorącej wodzie kąpany.
Zrób tak:
Zaloguj się na swoje konto na GOG.com (jak tu piszesz to masz takowe) i wpisz kod tutaj-redeem, który otrzymałeś razem z grą. Kod ten był dołączany do każdej wersji pudełkowej gry Wiedźmin 3 na PC. Pobierzesz stamtąd najnowszą wersję gry. Jeśli chcesz również darmowe DLC to zajrzyj tutaj DARMOWE DLC

Ściagniecie pełnej wersji z prędkoscia 1,2 mb /s i nic wam nie da nawet 20 gb net trwa 8 h wiec ja to 2 dni sciagałem do tego polska wersja co miała 2,5 gb ale tez skopana byla i teraz ma 5,5 gb mysle ze to istotna informacja i powina byc na pudełku bo mogła by decydowac o ewentualnym zakupie gry , bo co jesli ktos ma neta tylko z komórki i przeczytal ze potrzebny tylko do 1 uruchomienia

Witam, mamy rok 2016 zakupiłem grę w RTV EURO AGD i oczywiście nie ma możliwości instalacji. Sprawdzałem na 3 napędach, skopiowanie plików również jest niemożliwe. Ściągnąłem ją w końcu z GOGa ale chyba nie po to kupowałem wersję pudełkową. W ogóle na CD2 jest jakaś żółta plamka na którą wcześniej nawet nie zwróciłem uwagi, oczywiście po tym jak wyskoczył błąd przejrzałem wszelkie fora i już wiedziałem, że na mnie też trafiło. Mam nadzieje, że z reklamacja w RTV nie będzie problemu. Rozumiem, że oddaje im wszystko oprócz książeczki z kodem?

Top Bottom