Normalnie przydałby się taki pokój w KM + skrzynia na rzeczy
Ja tylko użwam Igni i petard, ale animacja mi nie leci. Może nagram filmik i wyślę na You Tube, Dziwne, że tnie u Ciebie. Moim zdanie mo zależy od konsoli, może masz starszą wersje bez ograniczeń, lub nowszą.W pewnych miejscach jest ok, np; tam gdzie nie ma za dużej ilości postaci, ognia/dymu/mgły. Podczas walki jest już gorzej. Lubię walczyć za pomocą igni i petard, ale często animacja mocno tnie że mam ochotę wyłączyć konsolę. Wczoraj walczyłem z postacią która używa magii . Te "efekciarskie rozbłyski" powodowały duże spadki płynności animacji.
Ja tylko użwam Igni i petard, ale animacja mi nie leci. Może nagram filmik i wyślę na You Tube, Dziwne, że tnie u Ciebie. Moim zdanie mo zależy od konsoli, może masz starszą wersje bez ograniczeń, lub nowszą.
wchodzisz w mapę -> filtry i kasujesz nieodkryte miejsca.Ukrywanie nieodkrytych miejsc na mapie - jest tyle opcji czemu nie ma takiej ? Wolal bym sam pozwiedzac swiat Wiedzmina
Co Ty piszesz, ja mam od początku i mi nie tnie wiedźmin. Konsola roczna, a gra w dniu premiery. Nie mam problemów, u innych ta sama gra mocno tnie. Wytłumacz o Koci PyszczkuWszystkie konsole są takie same! Polecam wywalić grę i pobrać tylko najnowszego patcha![]()
Co Ty piszesz, ja mam od początku i mi nie tnie wiedźmin. Konsola roczna, a gra w dniu premiery. Nie mam problemów, u innych ta sama gra mocno tnie. Wytłumacz o Koci Pyszczku![]()
Mam tv 42 cale i widzę kiedy tnie. Mam Wiedźmina na kompie wiec mi nie wmawiaj. Skoro tak by nie było to usunięcie gry i wgranie na nowo nic by nie pomogło. Zrozum. Po rostu gra chodzi różnie, zależnie od wersji konsoli.Po prostu jednym to bardziej przeszkadza, innym mniej. Jedni grają na wielkich TV i tam widać to bardziej. Ja gram na 21 calach i też tego nie widzę. Ale jak umieściłem filmik jakiś czas temu to było to zauważalne przez innych graczy
Jedno jest pewne. Konsole są identyczne. jest skopany system patchowania gry go gra działa dopiero poprawnie jak się wywali ja z konsoli i zainstaluje łatkę najnowsza od nowa
Po prostu tego nie widzisz albo nie zwracasz uwagi![]()
Mam tv 42 cale i widzę kiedy tnie. Mam Wiedźmina na kompie wiec mi nie wmawiaj. Skoro tak by nie było to usunięcie gry i wgranie na nowo nic by nie pomogło. Zrozum. Po rostu gra chodzi różnie, zależnie od wersji konsoli.