PS4 Patch 1.02

+
PS4 Patch 1.02

Witajcie, mam taki problem otóż po włożeniu płytki do napędu, następuje własciwa instalacja gry, oraz sciaga się patch jest to niestety patch 1.02 a nie 1.01 przez co w dalszych lokacjach mam czeste framedropy zwłaszcza podczas walki, powie mi ktoś jak mogę zainstalować patcha 1.01? czy jest on moze na mojej płytce bo za chiny nie jestem w stanie rozwiązać tego problemu.

Cześć,

Patch 1.01 jest na płycie i powinien zainstalować się automatycznie.
Odinstaluj grę i wszystkie jej elementy (poza save'ami). Włącz ponownie instalację i w trakcie wejdź do Powiadomienia -> Pobrane i zastopuj pobieranie patcha 1.02. Daj znać czy pomogło.

Pozdrawiam

Wszystko zrobiłem zgodnie z podaną instrukcją, nawet dla sprawdzenia odłączyłem konsole od internetu, aby zainstalowała się sama wersja z płyty. Sprawdziłem i okazało się iż jest to wersja 1.0, gdy podłącze neta oczywiscie sciąga się ale od razu wersja 1.02, nawet w histori aktualizacji widnieje tylko informacja o 1.02 nie ma słowa o 1.01.

---------- Zaktualizowano 12:18 ----------

a czy nie jest tak ze patch 1.02 zawiera w sobie patcha 1.01? bo gdzies widziałem taką informację

zapytanie zostało wysłane, mam w takim razie jeszcze jedno zapytanie do użytkowników ps4, jeśli wchodzicie w historię aktualizacji to pokazuje wam akutalizacje 1.02 i listę zmian, czy również wersję 1.01?

mogłby mi ktoś wysłać swoją historę aktualizacji? u mnie wygląda to tak ani śladu po patchu 1.01;/

Attachments

• IMG_0062.jpg
    IMG_0062.jpg
    392.3 KB · Views: 89
Moim zdaniem patch 1.02 powinien zawierać w sobie 1.01. To nie są poprawki windows, że masz jedną a drugiej nie. Posiadanie określonej wersji powinno być równoznaczne z posiadaniem wszystkich poprzednich.

U mnie historia aktualizacji wygląda tak samo. Od razu ściągał się patch 1.02 (PS4)

Edit:
Jeżeli powyższe jest w tym przypadku prawdą, to CDP Red mają jeszcze sporo roboty ; )

Last edited:
Top Bottom