Puzzle z Wiedźminem od cdp.pl

+
Witam. To mój pierwszy post na forum, tak chciałem się pochwalić:)
Mam pytanko, gdzie można znaleźć jakieś info o nadchodzących konkursach z tym kluczem z puzzli?
Bo jak widze na conajmniej jeden się spóźniłem już:) Albo gdzie się pojawiają wiadomości o takich konkursach? Jakaś specjalna stronka, facebook?

Ja właśnie kupiłem mój pierwszy zestaw puzzli, Geralta ze smokiem. Czeka mnie długa droga, żeby je ułożyć, ale już nie mogę się doczekać. Wyglądają cudownie.

^up - Jakbyś przeczytał cały temat jak należy to byś wiedział, że są cztery wzory puzzli. @Torpeda na pierwszej stronie tego tematu (post nr 15) zapodał grafikę obrazującą pudełka z puzzlami z każdej strony. Obejrzyj sobie i marsz do sklepu! ;)

Koledze chyba chodziło o to, czy będą jakieś puzzle ze wzorem z trzeciej części gry. Jeżeli tak, to zdaje mi się, że na razie nie było chyba takich planów.

Udało mi się w końcu!! Hip hip hurra :p

up

No gratulacje :) Planuje sobie właśnie kupić ten sam wzór,ułożyć,dać do antyramy i rąbnąć na ściane ;)Narazie sie wstrzymam bo może dadzą coś nowego na wzór z W3.

PatryqzRivii said:
Planuje sobie właśnie kupić ten sam wzór,ułożyć,dać do antyramy i rąbnąć na ściane ;)Narazie sie wstrzymam bo może dadzą coś nowego na wzór z W3.

Mam podobny zamiar. Obecne wzory średnio się nadają do powieszenia na ścianie. Smok i Draug są jak dla mnie lekko przebajerzone, Triss to wiadomo ;) Jedynie art z W3 jako tako się nadaje, ale tak samo jak Ty poczekam, może jakieś inne wzory z W3 będą.

Michax said:
Udało mi się w końcu!! Hip hip hurra :p/>
Gratulacje, jestem dumna. :p

Moje wciąż czekają na ramę. Fajnie by było, jakby rzucili jakieś nowe wzory, ale nie wiem na ile jest to prawdopodobne, chyba mieli się skupiać na jakiś innych "grach bez prądu" na razie.

Michax said:
Ja już włożyłem w Antyramę i wszystkim się bardzo bardzo podoba. :)/>

Michax said:
up

Planuje sobie właśnie kupić ten sam wzór,ułożyć,dać do antyramy i rąbnąć na ściane ;)

Uwaga, zi3lona i jeleń na rykowisku za 3 ... 2 ... 1 :p

up

Dokładnie....może jeszcze gipsowe popiersie wepchną,pamflet jaskra.... />
Ehhh przy tych wszystkich edycjach z każdym możliwym "gadżetem' czuję, że moja EK W2 jest beznadziejna...i nie kolekcjonerska ;(.

Uważajcie na połączenie pucli i antyramy ;) Ja już obsadziłem sobie niby wszystko ładnie pięknie ale środek mi strasznie odstaje od płyty HDF. Teraz chyba jednak będę kleił puzzle do płyty co by nie było bum i po sprawie ;)

Top Bottom