Puzzle z Wiedźminem od cdp.pl

+
bezi663 said:
Ale chyba próbowałeś wygrać tą zacną nagrodę? :D
Niekoniecznie. :) Nawet gdybym chciał, to musiałbym mieć przynajmniej jedną rękę więcej. :D

bezi663 said:
O te? (zdjęcie z fb) To postaci z "Adventure Time", takiej dziwnej kreskówki CN. Chętnie bym "Pieska Jacka" sobie przygarnęła... :D
Tak, to jest to! Ogólnie rzecz biorąc dziewczęta były zachwycone.

Kolejka do wejścia zrobiła się w godzinach popołudniowych. Ja na szczęście wszedłem przed 12. Z atrakcji na zewnątrz hali (boczne wyjście jakieś) był jeszcze darmowy paintball laserowy (71 ZONA). Czekało się max 20 minut i można było polatać przez 5 min ze spluwą.
Co do REDów to od Pani z Techlandu dowiedziałem się że CDPR miał początkowo być patronem imprezy, ale się wycofał i zombie firma to przejęła. Stoisko Techlandu kilka dni wcześniej było na Politechnice Wrocławskiej (jak wiele firm, głównie technicznych poszukujących praktykantów?) i przed wejściem na wykład zahaczyłem o nie, pytając się czy wiedzą coś na remat REDów i Fantasy Expo.

ynterono said:
Ja na szczęście wszedłem przed 12. Z atrakcji na zewnątrz hali (boczne wyjście jakieś) był jeszcze darmowy paintball laserowy (71 ZONA). Czekało się max 20 minut i można było polatać przez 5 min ze spluwą.
Tja, też widziałem to śmieszne bieganie z paintballem bez farby. Mało osób o tym wiedziało, ja trafiłem tam zupełnym przypadkiem, szukając innego wyjścia. Natomiast świetne było malowanie twarzy - krwawe rany, blizny i inne takie - całkiem fajnie (paskudnie) to wyglądało. I ciężko schodziło.

ynterono said:
Co do REDów to od Pani z Techlandu dowiedziałem się że CDPR miał początkowo być patronem imprezy, ale się wycofał i zombie firma to przejęła.
:(

Jeśli CDPR się wycofało, no to cóż... nie najlepiej to o nich świadczy. Zamiast spotkać się z polskimi graczami, wygląda to tak, jakby ich zlekceważyli. Wiem, że Gamescom ważniejszy, ale mówimy o jednym dniu przecież, na miejscu, w Polsce, gdzie mają mnóstwo potencjalnych klientów.

Można sobie tylko gdybać dlaczego REDów nie było na tej imprezie. Mogło im coś wypaść, nic nie wiadomo.

No. Ułożyłem te... ekhem... lekko frustrujące puzzle :D Zajęło mi to (z zegarkiem w ręku) 18h40min i bez podkładania plakatu pod powstający obrazek to za Chiny Ludowe bym tego nie dokończył, ale w końcu się udało. Te puzzle to chyba jakiś lokalny oddział Towarzystwa Przyjaciół Sadyzmu robił, więc trzeba przyznać, że bardzo ładnie wspierają proces kreatywny - podczas ich układania wymyśliłem kilkanaście nowych wiązanek... ale w sumie jestem strasznie zadowolony, aż dziwne :D

Zarzucę to odpowiednim obrazkiem, który chyba najlepiej podsumowuje te zmagania:

Btw, czy to ja mam jakieś dziwne skojarzenia, czy te puzzle naprawdę wyglądają, jak wyglądają? :D

Eee... głupia sprawa z tymi puzzlami. Byłem przekonany, że ten wzór jest dostępny w normalnej sprzedaży, a tutaj się okazuje, że to egzemplarz promocyjny. Chciałem się pochwalić, że ułożyłem te cholerstwo, które sporo krwi mi napsuło, a wyszło na to, że wam macham przed nosem czymś, do czego nie macie dostępu. Znaczy wtopa.

Przepraszam :(

ps.
Wallace, a dorzucisz bat-gacie? :D

Daje 70 i gacie z allegro :D
Puzzle z Gamescomu były limitowane. Dostały tylko osoby obecne na Gamescomie, dziennikarze, ekhem..moderatorzy :)().

szypek26 said:
Btw, czy to ja mam jakieś dziwne skojarzenia, czy te puzzle naprawdę wyglądają, jak wyglądają? :D/>

Cii... to zakamuflowana wiadomość ukrytej opcji niemieckiej ...

Wiem, wiem, stary temat, ALE:
3 nowe wzory Puzzli (teraz oficjalnie - wcześniej @Wallace wrzucił foty)
LINK

A dziś skończyłem układać "starą" Triss...
Jeszcze 3 pudła czekają, a tu 3 kolejne wydają...

PS. Przyzwoity Gerwant, 2 pozostałe średnie IMHO

Czy ktoś zakupił te nowe wzory puzzli? Osobiście zamówiłem ten z Geraltem i czekam na dostawę. Ma ktoś ułożone/powieszone?

Top Bottom