Puzzle z Wiedźminem od cdp.pl

+
Zaki49 said:
Kwiecień ma 30 dni, więc "już" to od 1 do 15 a "jeszcze" 16-30

Czyli puzzle "już" będą ale informacje pojawią się dopiero "wkrótce". Cóż, z perspektywy czasu wygląda to przezabawnie. Poniżej zamieszczam parodie tego postu, mam nadzieję że wam się spodoba, zgREDom mam nadzieję że nie.

Dla tych którzy nie zauważyli: czekamy już cały tydzień a "już w kwietniu", to już nie "już w kwietniu" a "być może jeszcze w... kwietniu(?)".

A ja chciałem przypomnieć, że puzzle są wydawane przez kolegów z cdp.pl, więc ewentualne zażalenia proszę kierować do nich:p

Posłańca się nie zabija;)

MM360 said:
A ja chciałem przypomnieć, że puzzle są wydawane przez kolegów z cdp.pl, więc ewentualne zażalenia proszę kierować do nich:p

Posłańca się nie zabija;)

Zależy od wiadomości, stopnia napięcia konfliktu i zachowania :D

Złożyłem zamówienie, ale niestety musiałem w ostatnim kroku z niego zrezygnować z uwagi na to, że nie posiadam konta w żadnym banku. Liczyłem, że będę mógł wybrać płatność przelewem tradycyjnym, ale nie dostrzegłem tam niestety takiej opcji. Zamówienie jednak zostało a nie usunęło się i teraz nie wiem na czym stoję . Wyświetlił się komunikat, że nie wybrano sposobu płatności, więc proszę się skontaktować w celu ustalenia czegoś tam... Napisałem zatem maila z zapytaniem czy mam możliwość zapłacenia przelewem tradycyjnym no i czekam na odpowiedź ;). Niemniej jednak może tutaj uzyskam odpowiedź szybciej co mam zrobić w tej sytuacji i jak sprawa zostanie rozwiązana ;).

Na stronie CD-Action w newsie wspomniano dla bonusach dla stu pierwszych osób, jednak nigdzie indziej nie mogłem tego znaleźć - czy jest to informacja rzetelna czy kaczka dziennikarska? :D

Na stronie CD-Action w newsie wspomniano dla bonusach dla stu pierwszych osób, jednak nigdzie indziej nie mogłem tego znaleźć - czy jest to informacja rzetelna czy kaczka dziennikarska? :D

Wallace said:
Kurcze, 60 zł + dostawa 9. Trochę drogo ...

Uh... rzeczywiście trosze nazbyt się cenią. Gdyby puzzle wraz z przesyłką nie przekraczały psychologicznej bariery 50 zł, pewnie bym się skusił na jeden egzemplarz (chociaż wciąż bym się wahał, czy wziąć ten z artem Wiedźmina 3, czy Triss ).

Tym bardziej, że w najbliższych dniach planuję (w końcu) kupić TO.

"Nilfgaardzki grosz"? Myślałem że w Nilfgaardzie płaci się florenami. I jaki on podobny do "przeklętej monety" dodawanej do W2...

Drogo. Ja bym poczekał aż puzzle pojawią się w sklepach. Trzeba pamiętać, że to jest cena sugerowana, a sklepy mogą sprzedawać je kilka zł taniej, no i odpadają koszty wysyłki. Pozostaje jedno pytanie: gdzie te puzzle będą sprzedawane? Czy tylko sklepy specjalistyczne (np. z planszówkami/grami) czy również markety np. Tesco?

@ Zaki

Bo płaci się florenami, ale floren musi mieć jakąś jednostkę podrzędną, bo ma bardzo wysoki kurs. Tak czy siak to jest ta słynna kwadratowa moneta.

Tak, no właśnie. Szkoda, że nie ma możliwości zapłacić przelewem. A cena... no mogłaby być nieco niższa.

Diabli wzięli rozsądek i racjonalne gospodarowanie kasą...
4 wzory zamówione, 250-złotowy przelew własnie poszedł

Też mam podobne rozterki. Czekać czy dopłacać za wysyłkę i monetę. Oczywiście biorę tylko jeden zestaw. Kurcze, gdzie ja go powieszę?
Zawsze sobie wyobrażałem "kwadratową monetę" jako taką kanciastą blaszkę a nie monetę z kwadratem. :)

Puzzle "Dziki Gon" zamówione ;)
trochę drogo ale co jak co na Wiedźmina nigdy nie żałuję wydanych pieniędzy.

IwaN said:
Uh... rzeczywiście trosze nazbyt się cenią. Gdyby puzzle wraz z przesyłką nie przekraczały psychologicznej bariery 50 zł, pewnie bym się skusił na jeden egzemplarz (chociaż wciąż bym się wahał, czy wziąć ten z artem Wiedźmina 3, czy Triss
).

Tym bardziej, że w najbliższych dniach planuję (w końcu) kupić TO.

IwaN uważaj z kupnem tego, słyszałem, że te opowiadania to totalna porażka, choć przyznam, że sam ich nie czytałem.

Torpeda said:
IwaN uważaj z kupnem tego, słyszałem, że te opowiadania to totalna porażka, choć przyznam, że sam ich nie czytałem.

Ja nic nie słyszałem ale w tej cenie się waham. Gdy spadnie do poziomu dwóch dych to biorę w ciemno.

Jeśli chodzi o cenę puzzli to trzeba zaznaczyć, że dostajemy oprócz samych puzzli pełnowymiarowy plakat, który sam normalnie około 20 dych by kosztował (jak nie więcej). Tak więc chyba nie ma co narzekać...

Ja ostatnio w empiku przeczytałem tak ~20 stron tych Opowiadań i jakoś szczególnie mnie to nie porwało. Pojechałem tam specjalnie żeby to kupić ale ostatecznie się wstrzymałem, może kiedyś przy okazji. To nie jest to co dał nam Sapkowski, czytając Wiedźmina książka od pierwszych stron pochłaniała jak bagno a tu tego nie ma i do tego cena trochę zbyt wysoka.

http://allegro.pl/opowiesci-ze-swiata-wiedzmina-raz-przeczytanatanio-i3175955718.html
http://allegro.pl/opowiesci-ze-swiata-wiedzmina-nowa-okazja-i3176384217.html

A można płacić przelewem bankowym w sensie na poczcie? Czy tylko poprzez konto w banku internetowym? Ehh a i tak dużo te 60 zł :( ehh liczyłem na 40 maks :)

Oki dzięki.

Top Bottom