Pyrkon
Pyrkon 2008 to konwent odbywający się w Pyrlandii, (czyli w Poznaniu dla mniej znających
). Jest to jedno z ciekawszych spotkań poświęconych Fantastyce. Impreza będzie trwać od 28-30 marca. W wielkim skrócie konwent ten, to 3 dni dobrej zabawy, 30 specjalnych gości i 300 punktów w programie. Wszystko to za cenę biletu autobusowego, bądź pociągu, którym chcecie dojechać + to czym będziecie się żywić
Noclegi znajdywać się będą na terenie gimnazjum nr 43.Jeśli jesteście ciekawi szczegółów już teraz, zapraszam na stronę http://www.pyrkon.pl.Jeśli jest ktoś chętny, a specjalnie nie zna Poznania, to z chęcią pomogę. Wspólne spotkanie organizuję również przez pewną stronkę, na której działam i zachęcam do wspólnego spotkania ;D. Mogę również zamówić nocleg w innych miejscach, jeśli komuś darmowy nocleg w szkole nie odpowiada
. W razie czego, prosił bym tylko o wcześniejsze zgłoszenie, to wtedy da się załatwić lepsze lokum za mniejszą cenę. Impreza zapowiada się fajnie. Ja dodatkowo planuję coś więcej na te 3 dni, więc wszystkich zapraszam do przyjazdu ;D
Pyrkon 2008 to konwent odbywający się w Pyrlandii, (czyli w Poznaniu dla mniej znających