Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Pytania do CD Projekt RED (tylko pytania!)

+
Status
Not open for further replies.
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • …

Go to page

• 505
Next
First Prev 42 of 505

Go to page

Next Last
K

krogulec

Forum veteran
Jan 16, 2005
Draghmar -> Niewiele mi pomogłeś...

D

draghmar

Forum veteran
Jan 16, 2005
krogulec said:
Draghmar -> Nie wiele mi pomogłeś...
Click to expand...
A co wiecej Ci moglem powiedziec?? Skoro nie znam odpowiedzi na reszte pytan to dalem Ci chociaz to co wiedzialem.To co moge dodac do tamego linka to to, ze poszczegolne eliksiry beda dawaly efekt widoczny na ekranie monitora.

K

krogulec

Forum veteran
Jan 16, 2005
Mogę zrezygnować z halucynogenów na rzecz Nocy Majowej. No ale jeszcze raz pytam:CZY BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ REKRUTOWANIA MŁODYCH WIEDŹMINÓW??

D

draghmar

Forum veteran
Jan 16, 2005
krogulec said:
Mogę zrezygnować z halucynogenów na rzecz Nocy Majowej. No ale jeszcze raz pytam:CZY BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ REKRUTOWANIA MŁODYCH WIEDŹMINÓW??
Click to expand...
Duze litery Ci nic nie dadza. Jesli zaznaczyles opcje "Poproś o odpowiedź Twórców gry" to jesli mozna podac odpowiedz to na pewno ja dostaniesz...Nie ma sensu tez powtarzac sie.Zeby cos takiego mialo sens to musialo by byc dobrze wplecione w fabule bo ja sobie osoiscie nie moge wyobrazic, ze wpadam do wioski i mam mozliwosc takiej wypowiedzi...szczegolnie jesli mialo by sie to zbyt czesto pojawiac.

K

krogulec

Forum veteran
Jan 16, 2005
Mmmmoże to nie jest dobre miejsce na takie pytania, ale zaryzykuję - najwyżej dostanę bana: Czemu kobiety tak leciały na Geralta?? Przecież ładny to on nie był, rozmowny też nie... I rzadko się mył. :)

D

draghmar

Forum veteran
Jan 16, 2005
krogulec said:
Mmmmoże to nie jest dobre miejsce na takie pytania, ale zaryzykuję - najwyżej dostanę bana: Czemu kobiety tak leciały na Geralta?? Przecież ładny to on nie był, rozmowny też nie... I rzadko się mył. :)
Click to expand...
Sadze, ze lepszym tematem do zadanie tego pytania bedzie: http://www.thewitcher.com/forum/forum_posts.asp?TID=87&KW=ko bie

K

kogut

Forum veteran
Jan 16, 2005
krogulec said:
Click to expand...
Bo wiedźmini mają, według kobiet, to coś...Bo ich dotyk powoduje przepływ Mocy przez ciało...I ogólnie - wiedźmini inpotentami nie byli, a fizycznie też nie odstawali od ludzi - wręcz przeciwnie.Ale to temat... hm... "niski", więc od razu go zarzućmy, co?

U

username_2059783

Forum veteran
Jan 17, 2005
"It would be perfectly natural for him to deflect a crossbow's missile with his sword" ...czyli jednak będzie odbijanie bełtów i strzał? Teraz już chyba możecie się przyznać jeśli publikujecie w świecie takie materiały.....EDIT: D. -> też mam takie wątpliwości z tym,że obok wspomnaine jest na temat jakich broni wiedźmin nie będzie używał....

D

draghmar

Forum veteran
Jan 17, 2005
Geno said:
"It would be perfectly natural for him to deflect a crossbow's missile with his sword" ...czyli jednak będzie odbijanie bełtów i strzał? Teraz już chyba możecie się przyznać jeśli publikujecie w świecie takie materiały.....
Click to expand...
Tylko ja sie zastanawialem czy czasem to nie jest ogolny opis wiedzmina...a nie konkretnie tego co bedzie w grze...

J

JustAnotherTest

Forum veteran
Jan 17, 2005
Draghmar said:
Tylko ja sie zastanawialem czy czasem to nie jest ogolny opis wiedzmina...a nie konkretnie tego co bedzie w grze...
Click to expand...
Ogólny Pisany jest z myślą przybliżenia świata osobom, które nie miały styczności z twórczością mistrza.

M

meciuk

Forum veteran
Jan 17, 2005
Wybaczcie jesli sie myle, ale z tego co pamietam to swega czasu mozna bylo zadac pytanie na stronie CDP z ktorych to najciekawsze mialy zostac wybrane do wywiadu z tworcami gry. Czy ten wywiad sie ukazal, bo albo stracilem kilka dni z wlasnego zycia albo ten wywiad nie ujrzal swiatla dziennego.

R

Rioo

Forum veteran
Jan 18, 2005
Wiecie co sobie myśle? CDPRed mógłby zorganizować spotkanie dla forumowiczów w realu, np. w wakacje (bedziemy po sesjach i szkole), gdzie moglibyśmy sie spotkać, pogadać, poznać jakieś nowości związane z grą (teoratycznie wakacje, porzedzają premierę gry, może jakieś nowe info np grywalne demko ), więc może by urządzić taki TzW oprócz tego w Internecie także w realu? taki nieśmiały pomysł/propozycja....

K

Keth

Ex-moderator
Jan 18, 2005
Pomysl mi sie podoba ( a komu nie ? ) ale przypuszczam ze z jego realizacja bedzie baaardzo ciezko

U

username_2059954

Forum veteran
Jan 18, 2005
Pomysł mi się podoba, nawet sam myślałem o czymś takim ale nie wiem na ile to możliwe. Hmm...takie coś było by zorganizowane zdaje mi się że dużo osób by się pokusiło na taki wyjazd ale nie wiem czy każdy by mógł

M

MadYarpen

Mentor
Jan 18, 2005
jestem za, pod warunkiem że będzie na południu polski.

K

Keth

Ex-moderator
Jan 18, 2005
Yarpen Zirgin said:
jestem za, pod warunkiem że będzie na południu polski.
Click to expand...
I znowu kazdy bedzie chcial gdzie indziej

R

Rioo

Forum veteran
Jan 18, 2005
W zasadzie chodzi głównie o to, żeby CDPRed wyznaczył jakieś miejsce i datę... Resztę sie jakoś dałoby załatwić (Zdaje sobie sprawe z tego, że odciąga to Twórców od gry, ale czego nie robi sie dla forumowiczów Obstawiałbym, że mogloby to sie odbyć we Wrocku, albo w Wawie, ewentulanie gdzieś w pobliżu tych miast...

M

MadYarpen

Mentor
Jan 18, 2005
no cóż, trudno się dziwić. Dlatego centrum kraju teoretycznie było by najlepsze dla wszystkich. Można by np. zrobić zbiórkę południowców, np w katowicach i analogicznie w innych regionach. a jakby miał ktoś możliwość wzięcia kilku osób samochodem, to by było najlepiej.

K

Keth

Ex-moderator
Jan 18, 2005
Rioo said:
Wiecie co sobie myśle? CDPRed mógłby zorganizować spotkanie dla forumowiczów w realu, np. w wakacje (bedziemy po sesjach i szkole), gdzie moglibyśmy sie spotkać, pogadać, poznać jakieś nowości związane z grą (teoratycznie wakacje, porzedzają premierę gry, może jakieś nowe info np grywalne demko ), więc może by urządzić taki TzW oprócz tego w Internecie także w realu? taki nieśmiały pomysł/propozycja....
Click to expand...
I co chcialbys na takim spotkaniu robic ?

R

Rioo

Forum veteran
Jan 18, 2005
Lord Koniu said:
I co chcialbys na takim spotkaniu robic ?
Click to expand...
Inwencję zostawiam Twórcom Chociaż mam też swoje pomysly, np. pierwszy pokaz dla graczy demka, albo moglibyśmy pobawić sie pod okiem CDPRed w betatesterów ...

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • …

Go to page

• 505
Next
First Prev 42 of 505

Go to page

Next Last
Status
Not open for further replies.
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.