Paweł jaka będzie minimalna liczba kart w talii po HC?
Prawdopodobnie 30.
Paweł jaka będzie minimalna liczba kart w talii po HC?
1. Skoro nie będzie kart szpiegów dociągających karty, to czy postacie na nich się znajdujące (Talar, Przeraza itp.) pozostaną w grze, i dostaną inne zdolności?
2. Czy jest szansa na to, że Dagon jednak pozostanie liderem? Ge'els nigdy się na niego nie nadawał, obecnie, najbardziej kompetentne postacie w talii potworów by być liderami to Eredin, Dagon i Ukryty. Szepczące Wzgórze też nie jest złą opcją, najmniej wedle mnie na lidera pasuje Królowa Krabopająków, jeśli już robić jakieś roszady, to ona powinna być najbardziej zagrożona. Eredin to Król Gonu i Elfów, Dagon to Bóstwo, Ukryty - pradawny wampir. Szepczące Wzgórze jako pierwotny zły duch ujdzie, Królowa Krabopająków dowodzi... krabopająkami? Insektoidami? Najmniejszy ma zasięg jej władza.
3. Jakieś mały przeciek odnośnie nowej frakcji... ?
Prawdopodobnie 30.
2. Dagona zmienimy i Szepczące Wzgórze też![]()
Prawdopodobnie 30.
Mam takie pytanko, czy po Gwent Masters wymyślicie jakiś nowy cykl turniejów czy następne turnieje będą wyglądały inaczej. Ogólnie chodzi mi o to jakie macie plany na przyszłość związane z pro sceną gwinta. Bo zakładam że nie macie zamiaru kończyć tylko na Gwent Masters. Jeszcze chciał bym się zapytać o tą kampanie fabularną bo bardzo mnie ona ciekawi. Czy możesz uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć na jakim etapie jest obecnie cała kampania i ile wam mniej więcej brakuje do końca, jeżeli nie to spk nie pogniewam się.
Zwiększenie minimalnej liczby kart w talii a także zmniejszenie limitu na brązowe karty z 3 na 2 znacząco wpłynie a konsystencję/regularność talli. Innymi słowy zwiększy to aspekt RNG. Myśłałem że raczej chcecie ograniczyć losowość/szczczęście w Gwincie?
Mam nadzieję że przemyśleliście to dobrze, ponieważ społecznośc Gwinta nie chce kopii Heartstone'a, a takie zmiany wydają się pchać grę w tym kierunku niestety.
Czy w takim razie może Gaunter zostanie liderem w Potworach? w końcu jest chyba jedną z najpotężniejszych istot w świecie Wiedźmina, a takie powinny być liderami.
W takim razie zmieni się limit kart złotych i srebrnych?
Czy nagrody, które są obecnie możliwe do zdobycia w pojedynkach frakcji (tytuły i ramki) będzie można jeszcze zdobyć po Homecomingu?
Witam,
czy są obecnie prowadzone prace nad wprowadzenie gry na OS X? Albo kiedy można byłoby się spodziewać wyjścia tę platformę?
Czy myśleliście na rozwiązaniem aby dało sie wygrać na dwa a może wiecej sposobów ?Skoro już idziecie w tą strone to może zrobić takich liderów których można zabić i można by wygrać wygrywając rundy albo zabić lidera .....oczywiście można by to jeszcze rozbudować ale tak w uproszczeniu.
1. Czy na ten moment przewidujecie możliwość wydawania dalszych - po Wojnie krwi - kampanii singleplayer sięgających także do innych "pobocznych" historii?
2. Czy macie w planach wznowienie cyklicznych wydarzeń, jak np. noc Saovine? Zdaje sobie sprawę, że HC i Wojna Krwi mają priorytetowe znaczenie, ale tęsknię za tymi drobniejszymi "smaczkami"![]()