1) Za "Krwistą wojnę" mi trzeba będzie płacić? Jak często będą wychodziły takie kompanie?
2) Na GWENT CHALLENGER #4 będzie informacja po Homecoming?
1 i 2. Zobaczymy
1) Za "Krwistą wojnę" mi trzeba będzie płacić? Jak często będą wychodziły takie kompanie?
2) Na GWENT CHALLENGER #4 będzie informacja po Homecoming?
Możesz powiedzieć coś więcej odnośnie zapowiadanych zmian w trybie rankingowym?
@Burza46 1. W odniesieniu do pytania jednego z graczy o płatną Wojnę Krwi, czy przeszło Wam (deweloperom) przez myśl udostępnienie kampanii za walutę w grze (złoto)?
2. Czy ograniczenia w budowie talii (pulą punktów) + dwie karty brązowe będą jedynymi ograniczeniami dla kart w Homecoming? Czy testowaliście jakieś rozwiązanie, zakładające ograniczenia w zagrywaniu kart na stół podczas rozgrywki (nie chodzi mi o system many, tylko np. o zagrywanie kart złotych i srebrnych, lub także kart liderów, że np. nie będziemy mogli zagrać złotej karty na starcie rozgrywki lub zanim nie zgromadzimy jakiejś ilości punktów z zagrywania innych kart brązowych itp.)
1. Kiedy dostaniemy zapowiadany film z przedstawieniem projektu Homecoming? (już 2 tygodnie minęły, więc już pewnie wystarczająco go dośmieszniliście)
2. Czy będzie to w tym miesiącu?
3. Czy ramki za najwyższe miejsce w rankingu będą dostępne dla szerszej liczby osób? Obecnie mogą sobie na nie pozwolić tylko osoby, które spędzają setki godzin miesięcznie w grze.
Czy będzie można przepalić karty za full koszt ? Pytam ponieważ obecnie mogę przepalić karty na około 15k skrawków i nie wiem czy czekać do Homecomingu z tym przepalaniem
Czy mechanika POJEDYNEK zostanie w grze ?
PS. Są już znani wszyscy uczestnicy najbliższego challengera ? Jeśli tak to proszę mnie oświecić bo nie mogę znaleźć info o tym
Na angielskim forum padła odpowiedź, że może cała kolekcja zostanie zmielona automatycznie na start HomeComing. Czy dacie wybór kto chce zmielić całą kolekcję, a kto chce zrobić to ręcznie ? Bo trochę klikania będzie =]
Ukazała się informacja, że pogody będą działały podobnie. Jednak przy dwóch rzędach zmienia to totalnie rozgrywkę, nie potrzebujemy tyle jednostek powodujących pogodę. Co sądzicie o tym by można było nakładać na rząd pogodę do 3 razy, wtedy będzie się potęgowało jej działanie np przy podwójnym mrozie z 2 ran 4 lub zrani 2 najsłabsze jednostki o 2.
Witam,
mam takie pytanie odnośnie zniszczenia kolekcji po premierze. Czy za premium karty dostaniemy 100% pyłu i 100% fragmentów czy tylko fragmenty?