Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    GWENT MASTERS TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI SUGESTIE
  • FABUŁA
  • ROZGRYWKA
    NILFGAARD KRÓLESTWA PÓŁNOCY POTWORY SCOIA'TAEL SKELLIGE SYNDYKAT
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC iOS Android
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
GWENT MASTERS
TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI
SUGESTIE
Menu

Register

Pytania do twórców GWINTA

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • …

Go to page

• 89
Next
First Prev 54 of 89

Go to page

Next Last
Burza46

Burza46

CD PROJEKT RED
#1,061
Sep 25, 2018
hunther1 said:
czy w wojnie krwi beda jakies inne "znajdzki" poza kartami premium ( beczki,pył, tytuł ramka etc..) albo jakies easter eggi ?
Click to expand...
Będą :)

Burza46

Burza46

CD PROJEKT RED
#1,062
Sep 25, 2018
BeletrystykGwint24 said:
@Burza46 Mam pytanie o siłę bazową jednostek, a bardziej o interakcję z nią. Czy będzie możliwość Ulepszania i okaleczania swoich jak i wrogich jednostek, czy wszelka interakcja z bazową zostaje usunięta z gry lub będzie ekskluzywna dla frakcji Skellige?
Click to expand...
Zobaczymy :)

Burza46

Burza46

CD PROJEKT RED
#1,063
Sep 25, 2018
Kudlatytrue said:
Wszyscy pytają o mill, o wartość milla, o datę milla, a ja bym chciał wiedzieć, czy po 23 października zmieni się cokolwiek w sposobie otwierania beczek? Czy nadal będą to cztery karty zwykłe i jedna, potencjalnie lepsza, spośród trzech do wyboru, za cenę 100 złota? I czy te 100 złota będzie się zdobywało w podobny / nie spowolniony do aktualnych możliwości sposób?

Nie narzekam, ale ilość premium/epic/legend weekendów jest bardzo... hojna. Zupełnie, jakby ktoś chciał, żebym pozbył się wszystkich beczek przed HC ;)
Click to expand...
Wszystko będzie wyglądało podobnie :)

Burza46

Burza46

CD PROJEKT RED
#1,064
Sep 25, 2018
Fajtero said:
Witam.

Mam pytanie dotyczące Wojny Frakcji. Czy jakaś się jeszcze pojawi przed HC i czy będzie występować po HC?
Click to expand...
Przed i po :)

Burza46

Burza46

CD PROJEKT RED
#1,065
Sep 25, 2018
str1111 said:
A tak właściwie co z tą mini przygodą z Geraltem w roli głównej? Przy zapowiedzi Wojny Krwi krążyły plotki że ma ona zastąpić tutorial w Gwincie, później o tym ucichło, projekt został skasowany, będzie jakoś powiązany z Gwintem, czy zostanie dołączony do Wojny Krwi?
Click to expand...
Póki co jest w szufladzie :)

Burza46

Burza46

CD PROJEKT RED
#1,066
Sep 25, 2018
Gregoriew23 said:
Witam, czy jest planowane dodanie przycisku pozwalającego na zakup całej kolekcji, gdyż dla starego gracza po millu kart, klikanie każdej karty ponownie będzie strasznie uciążliwe?
Click to expand...
Nie planujemy.

• RED Point
Reactions: Rosomak82 and AndrewXRW
N320

N320

Rookie
#1,067
Sep 25, 2018
Witam.

Mam parę pytań
1. Na pierwszym filmiku z potworami (WIP) zauważyłem, że gryf jest kartą specjalną, czy planujecie go pozostawić takim jaki jest (znaczy jako kartę specjalną, nie jednostkę) i co kierowało decyzją tej zmiany?
2. Z tego co czytałem wcześniej to za mało jest kart na zbudowanie archetypu pod dziki gon, stąd Nawigator Gonu bustuje karty z Zemstą. Czy jak dojdzie więcej kart z dzikiego gonu to zmienią się ich umiejętności lub zostaną zamienione z innymi potworami? Bo trochę dziwnie się będzie grało Dzikim Gonem "supportującym" archetypy innych potworów.
3. Czy Redania powróci w pierwszej ekspansji? (Uwielbiałem grać Radowidem pod armory :D ).
4. Co sądzi na temat zmiany wyglądu Eithne reszta teamu, oraz autor wcześniejszego artu, bo zapewne aktualny jej art zostanie zastąpiony zbliżony do modelu.
5. Czy jeśli do Gwinta zostaną wprowadzone skiny dla leaderów to będą polegały wyłącznie na zmianie koloru, ubioru, broni czy całego modelu? Mam tu namyśli zamienieniu modelu np. Foltesta na Vernona Roche, Eithne na Iorweta (z racji łuku u Eithne), Eredina na kogoś z dzikiego Gonu, Ukrytego na Regisa/Dettlaffa, Królową Krabopająków na Ruechina, lub nawet (w przyszłości ;> ) Radowida na Dijkstre, Emhyra na fałszywą/prawdziwą Ciri cesarzową (Za bardzo rozmarzyłem się w tym temacie :D ).

To wszystko, życzę miłego dnia i dopisania pogody na jeżdżenie rowerem :D

Last edited: Sep 25, 2018
balum10

balum10

Forum regular
#1,068
Sep 25, 2018
1. Pojawienie się osiągnięć na gogu dziś, to był wyciek planowany czy może test?
2. Jakieś ogólne wrażenia z eventu dzisiejszego z Wojną Krwii możesz dać? podobało się uczestnikom?
3. Skoro nie będzie w tym tygodniu nowego video to tą inną rzeczą bedzię trailer Wojny Krwi i preordery?
4. Streamy z HC zaczną się w następnym tygodniu? czy może przed nimi będzie jakieś video jeszcze?

Ingen0000

Ingen0000

Senior user
#1,069
Sep 25, 2018
1. Czy trwają już prace nad profilem gracza w grze?
a) Jeśli tak, to czy możesz wyjawić chociaż jedną 'cegiełkę' która się tam pojawi? Czy np. będzie podana w profilu informacja o liczbie meczy wygranych poszczególnymi liderami? Czy może wszystko zostaje po staremu, a profil otrzyma jedynie nową oprawę graficzną?

Serdecznie pozdrawiam i życzę miłej środy :)

Burza46

Burza46

CD PROJEKT RED
#1,070
Sep 26, 2018
N320 said:
Witam.

Mam parę pytań
1. Na pierwszym filmiku z potworami (WIP) zauważyłem, że gryf jest kartą specjalną, czy planujecie go pozostawić takim jaki jest (znaczy jako kartę specjalną, nie jednostkę) i co kierowało decyzją tej zmiany?
2. Z tego co czytałem wcześniej to za mało jest kart na zbudowanie archetypu pod dziki gon, stąd Nawigator Gonu bustuje karty z Zemstą. Czy jak dojdzie więcej kart z dzikiego gonu to zmienią się ich umiejętności lub zostaną zamienione z innymi potworami? Bo trochę dziwnie się będzie grało Dzikim Gonem "supportującym" archetypy innych potworów.
3. Czy Redania powróci w pierwszej ekspansji? (Uwielbiałem grać Radowidem pod armory :D ).
4. Co sądzi na temat zmiany wyglądu Eithne reszta teamu, oraz autor wcześniejszego artu, bo zapewne aktualny jej art zostanie zastąpiony zbliżony do modelu.
5. Czy jeśli do Gwinta zostaną wprowadzone skiny dla leaderów to będą polegały wyłącznie na zmianie koloru, ubioru, broni czy całego modelu? Mam tu namyśli zamienieniu modelu np. Foltesta na Vernona Roche, Eithne na Iorweta (z racji łuku u Eithne), Eredina na kogoś z dzikiego Gonu, Ukrytego na Regisa/Dettlaffa, Królową Krabopająków na Ruechina, lub nawet (w przyszłości ;> ) Radowida na Dijkstre, Emhyra na fałszywą/prawdziwą Ciri cesarzową (Za bardzo rozmarzyłem się w tym temacie :D ).

To wszystko, życzę miłego dnia i dopisania pogody na jeżdżenie rowerem :D
Click to expand...
1. Gryf jest obecnie jednostką :)
2. Umiejętność Nawigatora się zmieniła
3. Kto wie ;)
4. Jest mega, art karty ten sam :)
5. Za wcześnie na szczegóły, natomiast zmiany modelu na inną postać nie wchodzą w grę :)

• RED Point
Reactions: betraymechino
Burza46

Burza46

CD PROJEKT RED
#1,071
Sep 26, 2018
balum10 said:
1. Pojawienie się osiągnięć na gogu dziś, to był wyciek planowany czy może test?
2. Jakieś ogólne wrażenia z eventu dzisiejszego z Wojną Krwii możesz dać? podobało się uczestnikom?
3. Skoro nie będzie w tym tygodniu nowego video to tą inną rzeczą bedzię trailer Wojny Krwi i preordery?
4. Streamy z HC zaczną się w następnym tygodniu? czy może przed nimi będzie jakieś video jeszcze?
Click to expand...
1. Test
2. Bardzo!!!
3. Kto wie :)
4. Nie zdążę nic nagrać przed streamami

• RED Point
Reactions: AndrewXRW and Paffcioo
WillPain

WillPain

Fresh user
#1,072
Sep 26, 2018
Czy braliscie pod uwage jako rozwiazanie problemu coina, prosta mini gierke: kamien, papier, nozyce?

Przeciez to najlepsze rozwiazanie, o tym kto zaczyna decyduje prosty pojedynek, a dodatkowo teraz jak sa animowani dowodcy mozna by to bylo ladnie przedstawic...

N

Nikaja

Senior user
#1,073
Sep 26, 2018
Czy maksymalny poziom gracza zostanie zwiększony?

K

KalitasToG

Rookie
#1,074
Sep 26, 2018
Mam pytanie odnośnie Płotki. Co z nią teraz będzie? Będzie goldem, który się wysypuje z decku po zagraniu innego golda? A może zupełnie inna zdolność? Czy po prostu zniknie?

V

Victarion90

Rookie
#1,075
Sep 26, 2018
Wymieniłem wczoraj monitor, głównym bodźcem był gwint a konkretnie jego nowa nadchodząca wersja która wygląda naprawdę obiecująco. Dziś grając już na nowym sprzęcie chciałem nieco "przycisnąć" i wbić 18 rangę. Rozegrałem 6 gier, zaliczyłem 3 crashe na pulpit i już mi się odechciało grać... dziś =) Moje pytania to:
- czy wraz z HC planujecie ulepszenie serwerów/ wyeliminowanie częstych błędów gry?
- czy wymagania sprzętowe gwinta po HC znacznie się zwiększą? (oby nie)
- a tak z innej beczki... czy myśleliście może o wprowadzeniu nowej rzadkości kart, powiedzmy karty mityczne byłyby możliwe do zdobycia na drodze serii mozolnych, wymagających questów. Takich kart mogłoby być powiedzmy 3 na każdą frakcję ale do zdobycia tylko 1 z każdej frakcji na konto. Byłaby tu spora motywacja do zaczynania od nowa na innych kontach aby zdobyć inną kartę mityczną danej frakcji. Oczywiście takie karty musiałyby być trochę OP, ale nie musiałyby to być karty zwykłego użycia, mogłyby to być karty zadaniowe jak questy w HS albo jeszcze coś innego ;p

Ce54Ry

Ce54Ry

Rookie
#1,076
Sep 26, 2018
Witam serdecznie!
1) Czy blisko ukończenia projektu Homeconing lub niedługo po nim planujecie wydać drugą część gwintowego artbooka, zawierającego grafiki z Tronołamacza Wojny Krwi? =) Czy bardziej zostawiacie taką możliwość na okazję ewentualnego dodatku do Gwinta, by rozszerzyć go o jeszcze więcej grafik? =)
2) Jaką frakcję macie zamiar omówić w następnym materiale/streamie dotyczącym postępu nad HC? Czy Wielkie Słońce obdarzy nas swoją glorią w najbliższym czasie?
3) Przepraszam jeśli to pytanie zostało już zadane, ale ciekaw jestem jak będzie wyglądał październikowy sezon Kota. Czy będzie się on rządził takimi samymi zasadami jak ten obecnie, czy wprowadzicie dla niego takie zmiany jakie mają być po zakończeniu projektu Homecoming?
4) Zapytam o leeki w dość ekscentryczny sposób - jaka karta sprawiła Wam póki co najwięcej trudności z przemodelowaniem, a jaka do tej pory spędza wam sen z powiek? ;)
5) Czy tzw. "provision points" będą miały jakąś swoją ikonkę? Jeśli tak, zdradzisz nam jaką? =)

Last edited: Sep 27, 2018
M

Mefisto1029

Rookie
#1,077
Sep 27, 2018
Pytanie dotyczące Wojny Krwi.
Czy będą poziomy trudności.

Tak poza tym 99.99PLN to troszkę za dużo, bardziej spodziewałem się coś około 50PLN ale i tak kupię. :love:

Vattier

Vattier

CD PROJEKT RED
#1,078
Sep 27, 2018
Mefisto1029 said:
Czy będą poziomy trudności.
Click to expand...
Tak, będą poziomy trudności.

Będzie zarówno poziom trudności przeznaczony dla graczy, którzy wolą skupić się na fabule jak i poziom trudności, który zadowoli graczy szukających wyzwania.

• RED Point
Reactions: Paffcioo
BeletrystykGwint24

BeletrystykGwint24

Rookie
#1,079
Sep 27, 2018
@Burza46 1. Czy w Wojnie Krwi będziemy mogli spotkać jakieś smoki (nie Drakonidy!)
2. Czy spotkamy Seltkirka?
3. Ta Mantikora z TB to oczywiste nawiązanie do Eksodii - czy będziemy mogli się jej spodziewać w rozgrywce wieloosobowej?
Preorder zrobiony, nie mogę się doczekać tej wspaniałej przygody!

Last edited: Sep 28, 2018
R

Reunion33

Forum veteran
#1,080
Sep 27, 2018
Czy będzie można nabyć Wojnę Krwi w wydaniu pudełkowym, a nie cyfrowym?

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • …

Go to page

• 89
Next
First Prev 54 of 89

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, The Witcher®, GWENT® are registered trademarks of CD PROJEKT Capital Group. GWENT game © CD PROJEKT S.A. All rights reserved. Developed by CD PROJEKT S.A. GWENT game is set in the universe created by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.