Pytanie o Scabbard Mod - jakie pochwy chcecie?

+
Status
Not open for further replies.
Pierwsza, trzecia i ostatnia pochwa są najlepsze. Coś nie pasuje mi w tej drugiej, nie podoba mi się jej widoczna faktura.

Jimp

Forum veteran
WitcherOfKaerMorhen said:
Pochwa na srebrny nie podoba mi się. Lepsza byłaby taka jak w Intro (powtarzam sie :D)
Taka była w intrze tylko ,że cały miecz był zakryty
A może po prostu udostępnilibyście nam Redowskie pochwy abyśmy je zobaczyli dokładniej ? :evil:

Jimp

Forum veteran
:dead:I ja tego nie widziałem ... Fajnie wyglądają z bliska A raczej chodziło mi o te wasze które można już wrzucić do gry ;)

Jimp said:
A raczej chodziło mi o te wasze które można już wrzucić do gry ;)
O... tak dobrze, to nie ma. ;)Redowskie pochwy to te, do których podałem link, oraz te które są w bifach (dodatkowych zasobach w grze). Szukajcie z rozszerzeniem DDS.Nasze autorskie pochwy muszą być zrobione w 110%, aby mogły ujrzeć światło dzienne. ;)

Jestem za pełnymi pochwami te pół odkryte tak sobie wyglądają. Ta do stalowego jeszcze ujdzie, ale do srebrnego nie.No nieważne, ważne, że będzie wreszcie soon jakiś ciekawy mod :)

No pochwy świetnie wykonane :) Ale REDowskie trochę dziadowe :-\ Najbardziej podoba mi się pochwa księżycowego ostrza :D ( o ile się nie mylę że to księżycowe ostrze ) ;)Czekam na kolejne projekty 8)

No właśnie. A co to właściwie są za miecze mam na myśli 2 i 3 ew. 4 od lewej. Z gry ich sobie nie przypominam.@D'YAEBL Dzięki za przypomnienie.

1. Ard'aenye.2. Miecz zakonu lub święcony miecz zakonu (na to samo wychodzi).3. Nielegalny miecz.4. Zardzewiały miecz.5. Temerski miecz stalowy.6. D'yaebl.7. Gwalhir.8. Sihill (Runiczny Sihill z Mahakamu).9. Harvall.10. Wiedźmiński miecz stalowy.11. Wiedźmiński miecz srebrny.

Jimp

Forum veteran
To pliki które sobie możemy obejrzeć które trzeba rozdzielić i zmienić na prawidłowe .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom