REDkit nieaktywny

+
REDkit nieaktywny

Witam. Jak w tytule REDkit nie aktywny. Podobno moge mieć złą wersje gry. jak to sprawdzić?

Last edited:

MuzyQ

Forum regular
Jak włączasz wiedźmina przez lanuchera, to pojawia się jakaś informacja o dalszych aktualizacjach?
- Jeśli nie? Masz pełną wersję, najnowszą.

Ale samo zaktualizowanie wiedźmina nie daje Ci możliwości korzystania z Redkita, dodatkowo musisz go sciągnać ze strony.

Witam. RED-kit już działa ale częściowo. Teraz mój problem polega tkwi w obsłudze. Nie moge nic zrobić bo Ative layner nie chce się aktywować. Gdy kliknę Restory sesion wtedy się aktywuje ale nie moge nic zrobić bo każde narzędzie ma status LOCAL/Unloaded. zauważyłem też że w ASSET BROWSER nie ma folderu SCENE. Albo coś jest nie tak z redkitem albo ja poprostu jestem za mało inteligentny aby go obsługiwać. Ktoś wie która odpowiedź jast prawidłowa?

zauważyłem też że w ASSET BROWSER nie ma folderu SCENE.

W Asset Browserze nie ma folderu Scene, no chyba że sobie taki utworzysz (tak mi się wydaje). Natomiast jest ZAKŁADKA "Scene" po prawej stronie okna: View attachment 212

Jeżeli ją zamknąłeś to można ją przywrócić wybierając w menu View -> Panel -> Show all lub tylko Scene

Nie moge nic zrobić bo Ative layner nie chce się aktywować.

Nie bardzo rozumiem co chcesz przez to powiedzieć

Gdy kliknę Restory sesion wtedy się aktywuje ale nie moge nic zrobić bo każde narzędzie ma status LOCAL/Unloaded.

Utworzyłeś już świat i nie możesz go otworzyć, czy nie możesz w ogóle zacząć?

Może zrób screena, łatwiej będzie dostrzec w czym problem?

Attachments

• scene.jpg
    scene.jpg
    102.6 KB · Views: 73

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    69.8 KB · Views: 78
  • 2.JPG
    2.JPG
    78.1 KB · Views: 76
  • 3.JPG
    3.JPG
    85.2 KB · Views: 76
  • 4.JPG
    4.JPG
    84 KB · Views: 73
  • 5.JPG
    5.JPG
    71.7 KB · Views: 71
Nigdzie nie napisałeś, że naciskasz prawy przycisk myszy na World i dajesz Load all lub na poszczególne katalogi i Load. Jeśli wiesz o tym i u ciebie nie działa to przepraszam za wygłupienie się.

Reinstalka nic nie pomaga. A załadować to wiem jak i co bym nie probował to albo zero reakcji albo jakiś błąd albo bez ostrzeżenia się wyłącza. i tyle zabawy

Nie komentuj swoich postów, tylko używaj opcji edytuj:p

Z tego błędu wynika, że program (Redkit) próbuje odwołać się do pamięci do której nie ma dostępu.

Ciężko powiedzieć co może być przyczyną tego kłopotu (Redkit, Windows, dysk itd.).
Twój komputer spełnia minimalne wymagania ?
Masz zaktualizowanego windows'a do SP2? (po wyglądzie okien podejrzewam, że to XP)

Ciężko powiedzieć co jest źle. Nie było żadnych błędów podczas instalacji Redkit'a?
Może spróbuj reinstalacji na inną partycję dysku?

Top Bottom