REDkit nieaktywny

+
może sprobuje inaczej. Wgram path 3.3 . wŁĄCZE Launchera i on sam zaktualizuje do 3.4 i wtedy zainstaluje redkita. co ty na to?

No tak powinno się instalować (gra -> patch 3.4 -> Redkit)

Ponawiam prośbę o nie komentowanie swoich posów tylko o używanie opcji edytuj

prawde mówiąc to tak było ale teraz zauważyłem że przy inatalacji path 3.4 pojawiło się mnóstwo błędów takich jak ten View attachment 222 i chyba ale nie jestem pewien wcześniej też były. No nic teraz instaluje redkita i zobaczymy czy to coś da.

HA HA. I kurde nic!!! Już sam nie wiem co robić i czy to wogole dedzie działać.:mad::mad::mad:

Attachments

• problem.JPG
    problem.JPG
    25.5 KB · Views: 63
Last edited:
Prawdę mówiąc, to tak było, ale teraz zauważyłem, że przy instalacji patch 3.4 pojawiło się mnóstwo błędów takich jak ten View attachment 222 i chyba nie jestem pewien, ale wcześniej też były. No nic, teraz instaluję redkita i zobaczymy czy to coś da.

HA HA. I kurde nic!!! Już sam nie wiem co robić i czy to w ogóle dzie działać.:mad::mad::mad:

Proszę się chociaż postarać pisać poprawnie po polsku. Czasami ciężko czyta się takie hieroglify.

Jak przy instalacji występują Ci takie błędy, to nic dziwnego, że nie działa:p
Problem leży pewnie po stronie Windowsa (tutaj masz kolejną odmowę dostępu!)

Last edited:
Niestety, ale problem nie leży w Windowsie. Gdyby tak było to ponowna instalacja systemu by pomogła a nie pomogła. Dzisiaj zrobiłem format dysku, wgrałem system, zainstalowałem TW2, następnie redkita a problem jaki był taki jest.

Niestety, ale problem nie leży w Windowsie. Gdyby tak było to ponowna instalacja systemu by pomogła a nie pomogła. Dzisiaj zrobiłem format dysku, wgrałem system, zainstalowałem TW2, następnie redkita a problem jaki był taki jest.

No to naprawdę ciężko powiedzieć co jest źle. Raczej nie jest to wina Redkit'a, bo każdy ma taką samą wersję i większości działa prawidłowo.
Moim zdaniem problem po stronie systemu, lub ustawień konta użytkownika. Twierdzę tak, ponieważ Redkit wysyła prośbę o usunięcie danego pliku (w twoim wcześniejszym błędzie jest to "DeleteFile") do systemu, a ten blokuje operację z powodu braku dostępu.

A może problem jest z patchem 3.4? Gra działa Ci po aktualizacji?

Top Bottom