prawde mówiąc to tak było ale teraz zauważyłem że przy inatalacji path 3.4 pojawiło się mnóstwo błędów takich jak ten View attachment 222 i chyba ale nie jestem pewien wcześniej też były. No nic teraz instaluje redkita i zobaczymy czy to coś da.
HA HA. I kurde nic!!! Już sam nie wiem co robić i czy to wogole dedzie działać.
Prawdę mówiąc, to tak było, ale teraz zauważyłem, że przy instalacji patch 3.4 pojawiło się mnóstwo błędów takich jak ten View attachment 222 i chyba nie jestem pewien, ale wcześniej też były. No nic, teraz instaluję redkita i zobaczymy czy to coś da.
HA HA. I kurde nic!!! Już sam nie wiem co robić i czy to w ogólebędzie działać.
Proszę się chociaż postarać pisać poprawnie po polsku. Czasami ciężko czyta się takie hieroglify.
Jak przy instalacji występują Ci takie błędy, to nic dziwnego, że nie działa
Problem leży pewnie po stronie Windowsa (tutaj masz kolejną odmowę dostępu!)
Niestety, ale problem nie leży w Windowsie. Gdyby tak było to ponowna instalacja systemu by pomogła a nie pomogła. Dzisiaj zrobiłem format dysku, wgrałem system, zainstalowałem TW2, następnie redkita a problem jaki był taki jest.
Niestety, ale problem nie leży w Windowsie. Gdyby tak było to ponowna instalacja systemu by pomogła a nie pomogła. Dzisiaj zrobiłem format dysku, wgrałem system, zainstalowałem TW2, następnie redkita a problem jaki był taki jest.
No to naprawdę ciężko powiedzieć co jest źle. Raczej nie jest to wina Redkit'a, bo każdy ma taką samą wersję i większości działa prawidłowo.
Moim zdaniem problem po stronie systemu, lub ustawień konta użytkownika. Twierdzę tak, ponieważ Redkit wysyła prośbę o usunięcie danego pliku (w twoim wcześniejszym błędzie jest to "DeleteFile") do systemu, a ten blokuje operację z powodu braku dostępu.
A może problem jest z patchem 3.4? Gra działa Ci po aktualizacji?