REDkit wkracza w fazę otwartej bety!

+
REDkit wkracza w fazę otwartej bety!

Chwila, na ktrą wszyscy czekali wreszcie nadeszła! Z dumą ogłaszamy, że REDkit właśnie wszedł wfazę otwartej bety, a co się z tym wiąże, mogą się nim cieszyć wszyscy posiadacze gry Wiedźmin 2: Zabjcy Krlw w wersji na komputery PC. Dostępny zupełnie za darmo na edytor, bazuje na narzędziach używanych do produkcji wielokrotnie nagradzanej gry stworzonej przez CD Projekt RED, Wiedźmin 2: Zabjcy Krlw. Edytor pozwoli wszystkim czekającym na Wiedźmina 3, wrcić do poprzedniej części serii i stworzyć swoje własne questy lub po prostu zagrać w nowe przygody już wykreowane przez moderw.
REDkit daje fanom serii wszystkie niezbędne narzędzia, potrzebne do budowania nieliniowej, wielowątkowej opowieści, w ktrej podjęte decyzje mają znaczenie, wiarygodnych postaci oraz żyjącego świata. CD Projekt RED udostępnia rwnież samouczki i przewodniki, ktre ułatwią początkującym twrcom posługiwanie się narzędziami. Wszystko zależy od kreatywności graczy: mogą korzystać z modeli i lokacji stworzonych na potrzeby Wiedźmina 2 lub dodawać własne, zupełnie nowe elementy gry.
Dla nas RPG to przede wszystkim budowanie opowieści. mwi Adam Badowski, szef CD Projekt RED. Chcemy dać graczom takie same możliwości tworzenia nieliniowych, wielowątkowych historii, z ktrych sami korzystaliśmy w czasie prac nad drugim Wiedźminem i ktre przysporzyły serii Wiedźmin tak dużej popularności. Fani pomagają nam od lat dzieląc się licznymi komentarzami na temat naszych gier.Dzięki REDkit cała społeczność wiedźmińska ma szansę nie tylko sugerować te zmiany, ale samodzielnie wprowadzić je w życie i dzielić się nimi z innymi graczami.
Zapraszamy na oficjalną stronę edytora, gdzie znajdziecie więcej informacji na jego temat.

Ech, trzeba założyć sobie kolejne konto :p

Aż żal mnie ściska, że jestem za gupi, żeby zabrać się za pracę w edytorze :p

Ściągnąłem, zainstalowałem ale nie mogę uruchomić!
Naciskam na launcher wiedźmina 2 ale nie mogę włączyć Uruchom Redkit
Dobra widzę problem, muszę się zarejestrować...

arkan997 said:
Ściągnąłem, zainstalowałem ale nie mogę uruchomić!
Naciskam na launcher wiedźmina 2 ale nie mogę włączyć Uruchom Redkit
Mam to samo. Red kit jest na szaro i nie da się uruchomić.

Kurde zazdroszczę Wam. Wiesiek drugi mi na niskich chodzi więc REDkit by się pewnie ciął niemiłosiernie. Czekam na jakieś przygody od fanów albo chociaż nakręcone filmy :)

Ktora wersje sciagneliscie? Bo jesli wersje dla graczy to dostepu do edytora tam nie bedzie. Wersja dla graczy zawiera tylko mozliwosc uruchamiania przygod stworzonych na REDkicie.
Jesli checie pobawic sie w edytorze, musicie sciagnac wersje dla modderow, ktora jest nizej, wszystkie 5 linkow. I tak, zeby uzyskac dostep do tych linkow, trzeba sie zarejestrowac.

BANAN said:
Ktora wersje sciagneliscie? Bo jesli wersje dla graczy to dostepu do edytora tam nie bedzie. Wersja dla graczy zawiera tylko mozliwosc uruchamiania przygod stworzonych na REDkicie.
Jesli checie pobawic sie w edytorze, musicie sciagnac wersje dla modderow, ktora jest nizej, wszystkie 5 linkow. I tak, zeby uzyskac dostep do tych linkow, trzeba sie zarejestrowac.
A mogę zrobić tak, że kolega zgra mi te 5 partow na plytke i sobie je zrzuce na swoj pc i zainstaluje? Bo mam bardzo wolny internet ostatnio, i nie dalbym rady tego sciagnąć w całości :)

Gialdonar said:
A mogę zrobić tak, że kolega zgra mi te 5 partow na plytke i sobie je zrzuce na swoj pc i zainstaluje? Bo mam bardzo wolny internet ostatnio, i nie dalbym rady tego sciagnąć w całości :)/>

No jasne :)

Top Bottom