REDstreams — Aktualizacja 2.3 nadchodzi!

+

Oto jest!

Na ulice Night City wjeżdża kolejny odcinek REDstreams!

Już w środę, 16 lipca o 17:00, wskakujemy za kierownicę, żeby pokazać Wam najważniejsze nowości, które przyniesie Aktualizacja 2.3.

Użytkownicy Apple, trzymajcie się mocno — Cyberpunk 2077: Ultimate Edition zawita na urządzeniach Mac z układem scalonym jeszcze w tym tygodniu!

Paweł Sasko, Associate Game Director Cyberpunka 2, i Adrien Jouannet, Lead Designer w Virtuos Games, pokażą nam, co kryje się pod maską najnowszej aktualizacji. Prowadzić będą Amelia Korzycka i Alicja Kozera.

http://twitch.tv/cdprojektred

https://youtube.com/live/aFLKoZaHak8

Do zobaczenia na trasie!

No no, skoro jednym z gości będzie Lead Designer z Virtuos Games to czyżby plotki o nowej zawartości miały się potwierdzić? ; >

Podobno mają być kolejne samochody. Co jak co, ale samochodów w tej grze to jest już wystarczająco dużo. Wolałbym kolejne fryzury, kolczyki itp itd.

Autopilot w samochodzie, opcja korzystania z Delamaina jako taksówki oraz filmowa kamera podczas jazdy to moim zdaniem świetne dodatki do gry. Ilekroć podczas jakiegoś zadania byłem pasażerem i mogłem sobie podziwiać miasto bez konieczności skupiania się na jeździe, zastanawiałem się, czy kiedyś dynamiczna opcja jazdy w trybie "pasażera" będzie dostępna. Myślałem, że to nastąpi dopiero w sequelu, a tu proszę. Ostatni raz grałem w Cyberpunka chyba z 2 duże patche temu. Naprawdę fajnie będzie wrócić wiedząc, że gra będzie jeszcze lepsza :howdy: .

Patrząc na elementy, które zostały dodane do gry już po premierze, w tym długim, kilkuletnim cyklu stopniowego naprawiania, a następnie ulepszenia CP2077, oraz na komentarze twórców na temat potencjalnych inspiracji KCD2 w Wiedźminie 4, wydaje się, że trend pro-immersyjny zadomowił się tu na dłużej, co mnie osobiście bardzo cieszy :giggle:. REDzi chyba nie docenili tego aspektu przed premierą Cybera, ewentualnie zabrakło czasu. Może i jedno, i drugie. W każdym razie, kierunek jest dobry :ok:.

Powinni rozwinąć cyberpunku romans z Judy i dali scenę dla dorosłych Bo to jest gra 18 plus powinni takie rzeczy dodać bardziej powinni rozwinąć co romans z postaciami powinni coś dodać

Podobno mają być kolejne samochody. Co jak co, ale samochodów w tej grze to jest już wystarczająco dużo. Wolałbym kolejne fryzury, kolczyki itp itd.
A ja przeciwnie jak widzę kolejny nowy samochód to cieszę się jak głupi - szczególnie jak trafia w klimat (np Makigai Tanishi - który kasuje pytanie czemu Makigai tylko jeden model się przebił, mimo wysokiego współczynnika użyteczność/cena). A jak mają jakieś dziwne rozwiązania konstrukcyjne, więcej osi, lub są to pojazdy specjalistyczne, to już w ogóle szaleję ze szczęścia (czekam na limuzynę 4 osiową (2x2) i (3x1) :) )

Top Bottom