REDstreams — stream z okazji 10-lecia dodatku Wiedźmin 3: Krew i Wino!

+

Lilayah

CD PROJEKT RED

Toussaint, kraina wina i miłości 🍷

Zapraszamy już 28 maja o godzinie 17:00 na wyjątkowy jubileuszowy stream poświęcony dodatkowi Wiedźmin 3: Krew i Wino. Nasze prowadzące: Amelia Korzycka i Laura Beitzel, wraz z gośćmi, Kacprem Niepokólczyckim oraz Magdaleną Zych, powrócą raz jeszcze do krainy rycerzy, winnic i wampirów!

Będziemy transmitować na żywo prosto z Corvo Bianco na naszych kanałach YouTube i Twitch, więc jeśli macie pytania do naszych gości dotyczące Krwi i Wina, koniecznie zadajcie je podczas transmisji.

Do zobaczenia w Toussaint i na czacie!

Przyszedł czas, aby po 10 latach rozliczyć się z przeszłością.

Przyznaję się... Przez swą niezdarność zdeptałem Calineczkę :(

Moze pojawi sie cos jeszcze o czym media growe trąbia od miesiecy:).hehe? Mam nadzieje, że przynajmniej bedzie info o modach na konsole . Przypominam, ze mialy byc one juz w listopadzie xd . Ostatnio ograłem wiedzmina 3 , ale jak beda mody co mi tam bawie sie następne 160h xd
Post automatically merged:

Last edited:
Lipa będzie, jak te plotki o rzekomym dodatku się nie potwierdzą.

Osobiście, na nic wielkiego nie liczę... ale chciałbym się rozczarować.

No właśnie jest taka nadzieja strachem podszyta.

Dziś jest to piękne marzenie, ale jeżeli się nie spełni to będzie smuteczek :)

Stream może być bardzo ciekawy:smart:

Jaka szkoda, że nie będę mógł go obejrzeć na żywo. Niestety są rzeczy ważne i ważniejsze. Będę to nadrabiać późnym wieczorem. Już widzę w głowie komentarze jaki mogą się tu pojawić i wierzę, że się nie zawiodę na was*

*Tylko czemu w głowie jawi mi się więcej wypowiedzi typu - liczyłem, że powiedzą coś więcej o dodatku? :LOL:

O, no to już wiadomo, że nie będzie niczego nowego na temat dodatku.
1000028889.jpg

Last edited:
Top Bottom