Rhino w kontrakcie "za mojego syna" jest NIEŚMIERTELNA

+
1% życia i niżej nie schodzi
image_2020-12-20_195810.png

Ciekawe. Jak dostałem tę misję to miałem już aktywną misję z bijatyką. Po prostu zakradłem się do niego, zabiłem, wyszedłem nie niepokojony z terenu i jak misja się zakończyła to wszedłem z powrotem i zrobiłem misję bijatykę z Rhino i było ok ;)

Ja miałem tak, że najpierw mnie ubiła wyskakując zza winkla, bo animalsi wszczęli alarm. Po wczytaniu załatwiłem ich na cicho - cała siłownia clear. Tylko ta Rhino siedzi na leżaczku. Pogadałem z nią, nawet się nie zorientowała, że właściciel i reszta ferajny już wapnem posypani ;] Ogólnie to nie trzeba jej ruszać, żeby ten kontrakt spełnić.
Chyba triggeruje ją akcja wszczęia alarmu przez animalsów + nie można jej zabić w ogóle, albo dopiero po walce z nią?

Ja miałem tak, że najpierw mnie ubiła wyskakując zza winkla, bo animalsi wszczęli alarm. Po wczytaniu załatwiłem ich na cicho - cała siłownia clear. Tylko ta Rhino siedzi na leżaczku. Pogadałem z nią, nawet się nie zorientowała, że właściciel i reszta ferajny już wapnem posypani ;] Ogólnie to nie trzeba jej ruszać, żeby ten kontrakt spełnić.
Chyba triggeruje ją akcja wszczęia alarmu przez animalsów + nie można jej zabić w ogóle, albo dopiero po walce z nią?
Ona jest nieśmiertelna (zapewne dlatego, że ma być z nią bijatyka). Najlepiej wszystko zrobić po cichu.

Top Bottom