Przyznam, że trochę szkoda tych drzewek. Na wilka miałem ochotę, bo rok temu w styczniu bardzo ciężko było zdobyć ramkę, a tak to kolejny rok czekania.
Jak weszłam dzisiaj na Gwinta to wyświetliło mi się: ,,Otrzymałeś 0x pkt Nagród", chyba gdzieś wcięło jedynkę z przodu bo przy mojej randze powinnam dostać 10 pkt, ale jak weszłam w księgę nagród to punkty rzeczywiście tam były
Jak weszłam dzisiaj na Gwinta to wyświetliło mi się: ,,Otrzymałeś 0x pkt Nagród", chyba gdzieś wcięło jedynkę z przodu bo przy mojej randze powinnam dostać 10 pkt, ale jak weszłam w księgę nagród to punkty rzeczywiście tam były
Miałem dokładnie tak samo. Za przedział od 10-0 rangi jest 10 punktów tak? I wyskoczyło 0. Super nagroda! :-D To chyba odzwierciedlenie moich starć czyli zero absolutne, gnój i tona wodorostów.