Że co?
Season Passy które obecnie są dodawane praktycznie do wszystkiego co zamierza wydawać większe DLC właśnie są umieszczane w wersjach Kolekcjonerskich.
Kupuje się taką Kolekcjonerke by miec już właśnie dostęp do wszystkiego ... Poza figurkami, dodatkami itd wszystkie rpzyszłe DLC i aktualizacje są wliczane w EK, i bardzo dobrze bo sobie to gracze chwalą.
Mam jedno pytanko, @Michal Janczewski, @Marcin Momot, jak w kwestii opłat? Rozumiem, że na miesiąc przed premierą każdego z dodatków?Ogólnie zapowiedź podoba mi się bardzo mocno i możecie liczyć, że dodatki zakupię.
![]()
Ludzie o co te narzekania, ja tam się cieszę z tej nowiny przynajmniej już teraz wiem, że wymaksowana podstawka nie zakończy jeszcze przygód Geralta
@Marcin Momot @Michal Janczewski
A jak z wersją pudełkową tych dodatków można się takiej spodziewać czy niekoniecznie ?
---------- Zaktualizowano 17:31 ----------
Ludzie o co te narzekania, ja tam się cieszę z tej nowiny przynajmniej już teraz wiem, że wymaksowana podstawka nie zakończy jeszcze przygód Geralta
@Marcin Momot @Michal Janczewski
A jak z wersją pudełkową tych dodatków można się takiej spodziewać czy niekoniecznie ?
Na chwilę obecną - to zrozumiałe. Do ich premiery jeszcze sporo czasu i sporo pracy przed studiem.Na chwilę obecną są dostępne jedynie cyfrowo.
Bez urazy, ale po co w ogóle takie pytania? Do premiery gry właściwej jest jeszcze miesiąc. Masa pracy, usprawnień itp. itdA ja mam inne pytanie: Czy przygoda dodatków zaczyna się po ukończeniu głównego wątku gry podstawowej, czy może w jej trakcie, jako dodatkowe tereny i przygody?
Bez urazy, ale po co w ogóle takie pytania?
Bez urazy, ale po co w ogóle takie pytania? Do premiery gry właściwej jest jeszcze miesiąc. Masa pracy, usprawnień itp. itd
Są ważniejsze rzeczy na dzień dzisiejszy i to dla REDów jak i niektórych graczy: upgrade kompa czy kupno nowego, może kupno PS4? Zbieranie kasy.
Jeśli już to pewnie oba dodatki w wydaniu zbiorczym, czyli najwcześniej po premierze drugiego dodatku.Ale takie duże dodatki i sądząc po otoczce fabularnej, jaki i umiejscowieniu akcji, aż sie proszą o wydanie ich w pudełku. Na przykład razem z poradnikem dotyczącym wszystkich misji, miejsc itp.
Jeśli już to pewnie oba dodatki w wydaniu zbiorczym, czyli najwcześniej po premierze drugiego dodatku.![]()
Nie za bardzo wiem jak się to ma do mojego posta. Pisałem o ewentualnym wydaniu pudełkowym dodatków. Poza tym po zakończeniu kampanii W3 będzie można grać dalej, więc taką możliwość wprowadzili pewnie ze względu na dodatki. Na początku Redzi podkreślali, że to jest definitywny koniec, a całkiem niedawno okazało się, że będzie można kontynuować rozgrywkę. A tak na marginesie to pierwszego Gothica przeszedłem kilkanaście razy, chociaż nie miał żadnej zawartości dodatkowej. Myślę, że większość kupuje erpgegi także z myślą by przejść je kilkukrotnie, więc nie rozumiem zarzutu, że specjalnie dla dodatków trzeba będzie przechodzić całą grę od nowa. Choć pewnie będzie tak jak pisałem wcześniej.Świetnie, tylko teraz w maju, dużo osób przejdzie Wiedźmina. A potem co? Jeszcze raz przechodzimy, bo gdzieś w środku kampanii będą*dodatkowe misje? Coś*nie halo
Tak czy inaczej dla wielu osób ten pakiet, to nic innego jak forma season passa pod inną nazwą. Zdezorientowanych i zdegustowanych zaistniałą sytuacją nie brakuje. Kolejna wzorcowa robota pijaru CDP RED.